Lilla Elitloppet 2011

förstå å främst.. GRYMT JOBBAT BRIONI!!!! (inte lika väl kört som hästen presterade dock.. morr!)

här är lilla elitloppet, se å njut! 4 i mål, ernst ronaldo!

Fin låt

Denna va den första jag hörde i dag.. Mimms hade lagt ut den via FB så va tvungen att lyssna.. å nu spelas den om och om igen.. aldrig hört den förr, inte alls min typ av musik.. men.. jag diggar den:)

Uppdatering

här händer grejer mina vänner..

jag har tentat av alla mina ämnen förtom examensarbetet som jag jobbar med nu till 100% för att hinna klart. skriva skriva skriva!

Nu har Lennox (aka grymling) flyttat hit på heltid vilket känns jätteskönt! har saknat min lilla man något helt otroligt!

Laban är kastrerad, och de läker jättefint! Om ett par dagar flyttar han och muffin ihop med tjejerna:)

Idag har Zeb och muffin fått träna i 2 timmar, nellie har kört zeb och michaela ridit muffin. Jag körde Befana 8 km, ann åkte med så hon fick jobba lite och anns hund Vilda sprang med.

Har även kört Pålle Roll 2 km, ann gick jämte ifall han skulle muppa sönder men de gick faktiskt bra. han slängde lite med huvudet ibland och funderade väl på att sparka en gång eller två men han höll sig sansad. vi skrittade mäst men travade ett par hundra m faktiskt. han va jätteduktig.

Nu är jag åter hemma, ska ut å gå en sväng med Lennox och sen sätta mig och plugga igen, ev äta något med.

Bjuder på lite ilder från helgen då vi hade ponnyridning i samhället med Zeb och Muffin
(tack till söta mamma som körde mig till stallet idag när de regnade<3 suck jag vill bli frisk nu:()

Bra jobbat SVT!

Igår var jag och Befana på travbanan för att vara "utfyllnad" när SVT kom och gjorde ett repotage om Veronica Ingolf, se gärna inslaget här:




här hittar ni även texten till inslaget:
http://svt.se/2.33731/1.2426745/tva_smalanningar_nominerade

Grattis till Vild o Vågad's triumf!

som är röntgad med Hd: A och Ad: 0/1

mycke nu!

praktiken är slut, och jag har två veckor framför mig med råplugg! lär inte hinna lyfta näsan ur boken.
Idag har jag hunnit vara på travbanan med befana tillsammans med veronica och gelden. SVT va där och gjorde ett repotage, tror de skulle komma som ett nyhetsinslag, mästadels om att veronica var nominerad till årets ungdomsledare.

nu ska jag strax iväg och jobba ett par timmar innan jag gräver ner mig i böckerna igen!
bakade en sockerkaka igår, så nu har jag använt spisen/ugnen i lägenheten med, känner mig nästan duktig;)

Grattis Vild o Vågad's Vilja till genomfört MH!

Här kommer lite bilder från Vild o Vågad's Viljas mh:) resultat finns att tillgå på hunddata

Veronica Ingolf

Veronica är en av våra duktiga ungdomsledare på vår lilla ponnytravbana, östanåkra ponnytravare. Hon är nominerad till årets ungdomsledare, ett pris som Svensk Travsport delar ut. alla som vill får nominera sin ungdomsledare och sen väljs 3 ut som får åka till elitloppshelgen. vinnaren får sen priset i vinnarcirkeln, läs en artikel om de här, på hästfocus hemsida:

http://www.hastfocus.se/index.php?option=com_content&view=article&id=728:veronica-fran-oestanakra-nominerad-till-arets-ungdomsledare&catid=44:haestfolk&Itemid=101


bra att veta

på torsdag, mellan 9-10 så kommer underbara veronica ingolf och camilla karlsson att höras i radio kronoberg om ponnytravet. vill även säga grattis till våra 5 nya kuskar som nu har sina licenser! Kapo kvalade på 3 minuter blankt å laban på 3,08 (mäst info till min söta morfar;))

denna låten är underbaaaaaar!! spelar den om och om och om igen..

hemkommen

Ja, nu är jag hemma efter en underbar vecka. landade i malmö igår vid 4 snåret på eftermiddagen. Vi har haft de soligt och riktigt varmt hela veckan, trots att de klagade över att de var de kallaste maj på flera år. haft mellan 25-30 grader, badat varje dag i havet å poolen och haft de riktigt gott! varit på båt utflykt, hittat en sköldpadda som jag döpte till billy, träffat underbar människor, å vissa mindre trevliga. en grym resa som jag inte ångrar en sekund:) här kommer lite bilder, har några hundra men här kommer några få av dem iaf.


RSS 2.0