tisdag!

japp, är vääldigt medveten om att de är onsdag idag.. men tänkte skriva lite om igår istället..

jag fick ett ryck så nu står sängarna i tv rummet.. kanske har sagt de.. men i alfvar de så varmt och skönt att gå upp^^ när jag även fått upp gubben så åkte vi till apoteket ( klockan var två) sen körde han mig till marica..

mica red smirre och jag red saga och sen smaskens:) var såå skönt att få komma ut och träffa mica!<3

sen åkte vi till sara.. ch on hjälpte mig med domän och lite sånt.. s¨å snart är vi på g med nya hemsidan:D

klockan va ca 22:00 när vi kom hem.. jag åt lite sen var de direkt i säng!

har hela veckan uppbokad.. idag ska vi hämta nellie och sen hämta ponny.. i morgon ska vilja ha en lek träff:) på fredag vet vi inte ännu.. lördag passa saras barn.. söndag in till växjö utställningen! mkt att göra med andra ord:P

happ happ.. hör väl av mig senare:D puss!

dagen som gått..

dagen har ändå varit ganska bra:)

fick upp gubben ur sängen redan klockan 7! kom dock inte längre än till soffan:P vädret är super tråkigt:( gubben for eter ett tagiväg tillaffären och till sina päron.. när han va tebax åt vi lite frukost och gottade oss:) sen hoppade han in i duschen och pappa ringde.. han och lillasyster skulle komma och hälsa på.. så vi städade snabbt som attan:P

pappa skulle ring farfar, så ev har vi fått två hundgårdar:) de hade verkligen varit super! hundarna kan ju lika gärna vara i hundgård som inne när vi inte är hemma, de får ju ändå inte vara i alla rum då!

pappa sa även att vi skulle få en dator av honom:D den va visseligen inte ny, men uppenbarligen bättre än denna att spela på osv.. bärbara är ju tyvär SKITatt göra d på:/ så gubben var glad:)

pappa fikade lite och pratade sen gick vi ut och matade hästa pållarna:) lillasyster lekte med vovvarna, fick ett pra riktigt härliga bilder!

vi har även bestämt att vi ska möblera om.. sovrummet ska vara där tv rummet är nu.. blir lite varmare att sova då, tror de drar lite på golvet med så har bestämt att alla vovvara kommer få sova i sängen så att de inte blir sjuka nu när de är så nära till daisy ska valpa:) givetvis ska de inte bli sjuka ändå.. men är lite extra försiktig nu!

just nu sitter jag med färg i håret.. svart ska de bli denna gången..har färgat gubbens hår med.. sanar redan mitt nötbruna^^ men de blir nog bra detta med skulle jag tro:) gubbn är nöjd med sitt i alf alltid nått.. nehe.. nu ska jag tvätta ur färgen.. puss på er!

vem är jag?

de vill ni allt bra veta va;) helt uppenbarligen är jag en tjej som inte kan bestämma mig för om jag ska blogga eller inte då jag hela tiden öppnar och stänger min blogg..men har nu tagit steget till att jag faktiskt vill blogga, för min egen skull.

är en tjej på 18 år som håller på med amstaffs och hästar.. bor ihop med min pojkvän och pluggar fortfarande.. sista åre nu.. sen får vi väl se vad de blir av mig.. här inne kommer de skrivas om allt och inget.. puss på er!


RSS 2.0