Daisys mage

lite uppdatering (ja vet, jag är seg) på daisys mage.. nu är dock stygnen borta sen någon dag tillbaka och allt ser faktiskt skit bra ut! daisy mår lika bra som alltid och är lika lycklig:)

god middag^^

de blev att traska bort en runda till emma som är hemma denna veckan^^ riktigt lyx om ni frågar mig.. hon är en sötsak! vi åt frukost, promenixade en runda med hundarna (vilda, amstaff från oss och ween-stone, långhårig schäfer hane) och snackade skit.. som alltid;)

sen körde de faktiskt in mig till skolan, så att jag slapp åka bussen och kom in en hel timme senare! riktigt riktigt skönt! de skulle inoch kolla på bil till emma:)

glömde ju att säga att doggsen fick nya limex halsremmar igår.. tydligen är de riktigt billiga i norrtälje så ska skicka med emma en slant upp så att hon kan ta med några ner:) halsband får man ju aldrig för många av!

lite skolarbete har de faktiskt blivigt gjort med trots en del störande moment.. så jag har skrivit in 20 nya timmar i projektet.. de är ju inte fel precis:) de behövdes verkligen nu! men har haft trevligt med en hög trevliga personer som hållt mig sällskap med!

de är riktigt strålande väder idag! så grymt härligt, nehe, dags för lunch!

Tidiga inlägg

återigen ett inlägg från mammas dator.. blir så när de inte finns så mkt att hitta på såhär på morgon kvisten:)

har precis läst igenom en del av mina favvis bloggar och börjar fatta att jag är vaken, de va inget kul alls när klockan ringde idag och jag tror att de betyder att man fått sova för kort tid när de fortfarande glöder i kamninen sen kvällen innan! gubben vaknade med ont i halsen och jag känner mig inte heller helt kry måste jag erkänna... ville stanna hemma men då vår lärare bokat in ett möte för mig och tre andra tjejer på rådmannen så kände jag mig tvungen!

ska sitta här till 09:30.. då rullar bussen mot alvesta och sen blir de att sysselsätta sig i skolan fram till 12:40.. lagom intressant;) i skolan ska jag försöka få lite arbete gjort i alf!

tror de blir två lektioner idag plus mötet, gubben skulle med på mågot möte i alvesta så ev hämtar han väl mig när de slutar..

igår blev de ansiktsmask och hårinpackning för hela slanten..de behövdes vill jag lova! mitt hår är visseligen fortfarande en katastrof men i alf;)

nehe, om man skulle dra ut hunden på en promenix kanske? kan ju inte bara sitta här och dega! ha de:)

länge sen sist..

hrm ja nu är de allt ett tag sen ja skrev.. sådär 4 dagar sen.. hgar varken haft tid eller lust, har varit en riktig hund helg så har inte suttit vid datorna..

till att börja med fick jag nummerlappen på maffia i fredags, från utställningen hon skulle varit struken ifrån?!? har inte bestämt oss för om vi ska åka ännu.. men ev blir de en tripp till varberg på söndag.. suck.. hade helt räknat bort den så har inte tränat alls mkt med henne! idag kommer i alf emma hem med vilda så ska ändå träna med dem:) så får väl dra med mig maffia ut oxå!

sitter just nu hos mamma, väntar på bussen..blä.. hade verkligen ingen lust uidag men fick allt dra mig upp.. åker hem vid 12 i alf, rastar kelly (mammas doggy) och sen kommer gubben och hämtar mig och kör hem mig på sin rast.. gulligt av honom tycker jag allt!

Oregon, som numera heter hugo, åkte i fredags till sitt nya hem:) allt gick super:) har lyckats med bild på daisys stygn med,.. men den är ju såklart hemma.. tänkte att jag i alf skulle visa er klänningen som är påväg hem till mig.. en tilltänkt student klänning.. men vi får la se om den passar.. är lite förvirrad i storlekarna nu då jag drunknade i 34an som jag beställde sist:S men är kär i den, så den får helt enkelt sys in.. !  den är givetvis vit, men man se rinte speciellt mkt på den vita bilden så kastar upp en grön med för att ni ska se lite bättre hur den ser ut..


Effektiv dag:)

ja, dagen har gått ganska fort men har samtidigt fått en del gjort.. tredje omgången tvätt är i maskinen, har tagit ett tag på golven i hela huset, varit ute med valparna och koppel tränat, gått med de stora bestarna, fått i mig och doggsen lite käk, eldar för fulla muggar och ändå fått lite tid över för hästarna.. bacardis termo täcke plus regn täcke är här nu.. så ska tvinga gubben att hjälpa mig med att prova dem på henne när han kommer hem en snabbis runt 4 tiden..

har även skrivit klart hela mitt naturarbete, så grymt skönt att ha de klart! nu är de bara en hel del projekt arbete att göra med idag..så är allt skol arbete undanröjt.. SKÖNT!

nehe, dags att ta tag i disken, badning av ALLA doggsen, kloklippning på alla och projektet med vilja!

gubben är borta så gott som hela kvällen.. va något möte med insatsstyrkan och något med hans pang pang klubb i växjö.. så blir bara jag och doggsenhela kvällen.. skönt på ett sätt, för då får jag verkligen tid till att göra allt jag borde göra!

igår bokade jag och emma in utställningen i bergunda ridhus den 10 April. blir väl 4 hundar att dra med sig dit som de ser ut nu, men ställer nog bara 3. och så kommer ju emma med Vilda då.. ska bli skoj att se henne och hur hon har utvecklats, fast träffar ju henne nästa vecka med såklart!

nehe.. ha de gytt.. nu ska jag fortsätta med allt här hemma.. fat känns som att de bara är vattenkraft som snurrar i huvudet^^

Gissa vem som är så gott som återställd?

Flisan (daisy) såklart:) tokstollan förstpr inte alls att hon måste vara stilla:P vill leka nu nu nu^^ ska försöka fixa lite bilder på hennes mage under dagen.. håll till godo.. här kommer lite bilder på henne i hennes nya tröja i alf:) den verkar uppskattas;)


Vild O Vågad's Medea

kom på att jag nog glömt berätt för er att medea va på utställning nyligen, så här kommer resultat, kritik och lite bilder för er nyfikna:)

 Cavaliersällskapet Stockholm inof.utställning (Sollentuna) 090214

Domare: Patrik Cederlöf          
    

Tik av utm.storlek. Huvud m. bra proportioner som kunde vara stramare.Väl ansatta men lätta öron. Tillräcklig hals korrekt överlinje. Aningen högt ansatt svans. Normalt vinklad fram o bak. För dagen något lös i fronten. Rör sig väl för åldern. Trevligt temperament. 1a, 4/4


Happy Happy:)

idag kom skalis röntgen resultat, och lillgrabben är fri röntgad!

Hd:B/B och Ad (ed) :0/0,finns att se på www.skk.se och har även knappat in de på hemsidan:)

Gubben har varit inne och besiktat Oregon idag, gick super som förväntat och hanåker på fredag kväll:)

igår blev de matlagning, paketpakning och städning av hus och valprum som stod högst på listan och allt blev för en gångs skull gjort! skalman fick även smaka på kattens vrede! tok katten bet honom i snoken:( stakars skalis.. hände inte så mycket som tur väl va:) efter de blev de lite hemligheter som ni kommer få reda på så småning om.

på kvällen hade jag en riktig nära döden upplevelse:S troligen va de njurarna som bråkade.. kunde inte röra mig för att de gjorde så grymt ont.. försökte jag dra ut benen så gjorde de ont fram i magen och drog jag upp benen gjode de ont i ryggen.. kändes EXAKT som innan de plockade ut blindtarmen. som tur väl va var det borta när jag vaknade idag på morgonen.. och som tur väl var har jag två riktigt omtänksamma grabbar som gjore allt för att göra de så bekvämt som möjligt för mig.. !!<3

beställde en supersöt skylt igår, och fick den idag:) lennox fick va med på den.. för att de va så gott som den enda hyfsade bilden jag hade på denna datorna;)

mys morgon!

De är nog lite konstigt egentligen att man sover så mycket bättre när man sover med någon.. vi la oss vid halv 10 igår.. somnade väl ett par timmar senare och när gubbens klocka ringde vid sådär kvart i 6 var jag klar vaken, och har varit sen dess. nu sitter jag och doggsen gär framför kaminen och myser:)

ska snart ta tag i att packa en hel del tradera paket, frukost, tvätt och städning.. inte speciellt lockande men på något sätt är jag så utvilad så de stör mig inte de minsta.

enbild från alla hjärtans dag.. gubben som nallar godis..

Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

I know that I've got issues , But you're pretty messed up too..

jag är KÄR i denna förbannade låt! låg på sängen och latade mig igår, såg denna på MTV och lipade.. de är sjukt va man kan känna igen sig i en låt?

bara av att lyssna på den gör mig på något sätt lycklig, de är sjukt att man stått ut med allt som faktiskt hänt.. att man aldrig bara ställt sig upp och sagt att nu är de slut på skiten.. denna gången har de hela gått för långt..

men som en väldigt vis människa precis sa: man får inte ge upp samtidigt;)

de finns nog någon för alla (eller ja, de flesta, visa önskar ja i alf att de inte finns någon åt) och när allt känns som mäst fel.. kan de någonstans vända och bli bra..

de underbara är att månniskor kan växa ihop, och inte alltid växa itu..

de är den 16/2 idag.. kan de vara en anldening till att jag av någon anledning mår så grymt bra?? gubben jobbar en timme till, så ska strax ställa mig och laga mat åt honom..

är glad att du aldrig gett up gubben, du är underbar.. och jag är lyckligt lottad som har någon som bryr sig så mycket som du! <3

lyssna på låten nu;)

http://www.youtube.com/watch?v=bap-oZI-Grc


Alla hjärtans dag

massor av bilder finns i galleriet på hundarna och en mysig promenix..

igår va de ju (som ingen kan ha missat) alla hjärtans dag.. gubben flög in till stan för att klippa sig på förmiddagen och jag började städa.. tröttnade dock ganska fort och kröp ner i sängen med hundarna igen för att kolla på grammy galan på 9an.. hr ju missat den tidigare så va kul att se!

när gubben kom hem hade han med sig en super söt me to you nalle:) han är så underbar!<3 lennox fick med en alla hjärtans dag present som jag grävde fram ur min nalle säck. någon ska väl dra nyaa av dem;) vi packade in hundarna (vilja, skalman och maffia) i bilen och åkte till skogen..gick först en runda med doggsen i koppe och sen gick vi ner till isen och släppte dem! super mysigt!

efter de så blev de en tripp till hemmakväll där de inhandlades 6 kg godis, ostbollar, chips och tre filmer.. sen vidare till alvesta och hämtade pizza för att sendan åka hem, käka och tillbringa resten av tiden i sängn framför tv:n och sen en massa mys!

underbar dag!

idag har gubben bytt bromsarna på bilen ihop med sin farm, polly har vatt här och fikat osv. de blev även en tripp till kennel nyadals! najs:)
nu är de läggdags! puss å haaj!

underbar dag!

kom precis in efter en underbar timme ute i snön med valparna, vilja och skalis.. majken frös inte ens eftersom de är strålande sol.. så grymt härligt väder! de kunde dock varit bara liiite kallare för min del..för just nu känns de som att mitt vinterland töar bort! skulle gärna ha de snöigt tills våren verkligen va här.. är så trött på allt slask!

i alf.. först tog jag, vilja och lennox en promenix.. hittade ett paket i brevlåda på vägen in, de va min snygga amstaff tröja med kennelnamnet på ryggen + en t-shirt! fik ju fel storlek sist så va skit glad:D

sen kastade jag ut de andra på baksidan och kastade in en hög med pinnar.. guuuuud så kul de hade.. jag gick in och gjorde varm choklad.. jag och majken satt i snön och mös sen medans de andra lekta som galningar.. hon vill hälst sitta i knät och titta på^^ supermysigt!

sen när jag hade kastat in alla hundar gav jag hästarna middag och hämtade ved.. när jag kom in igen låg alla hundarna och snarkade^^

mailade skk innan med, skalis resultat kommer i nästa vecka.. segt:(

Fredagen den 13de

ska ju vara en riktig otursdag idag!de håller vi tummarna för att de inte är;)

igår var de ett trevligt par här och tingdae Oregon, på onsdag ska han besiktas och sen åker han till sitt nya hem! skönt att alla valparna "flugit ur boet" men samtidigt lite trist såklart! men har ju en hel hög egna vildar att lägga sin egenrgi på!

idag har jag och vovvarna hållt oss hyfsat lugna.. alla har varit ute i de fina vädret och nu hör jag hur maffia ligger och snarkar^^ gull unge! finns de något häligare än trötta hundar?

sitter nu här och funderar på om mna skulle ta tag i lite skolarbete när alla hundar är trötta.. innan de ska aktiveras igen? kunde nog vara en bra idé!

va duktig och uppdaterade hemsidan igår med, så ta er en titt på den ni som är nyfikna!

ick som sagt lite trista nyheter med mail igår, och de är att de som köpte Arizona inte har chans att ha kvar henne, de vill dock sälja henne själva från sitt hem.. så att hon ska slippa först fara hit och sen till nästa hem igen.. de lovade dcok att vi skulle få ha ett finger med i de hela och hjälpa dem välja rätt hem till henne, även om vi inte får ta hem henne. ni hittar henne på annons här : http://www.blocket.se/vi/20262760.htm?ca=21_s

nehe, får väl sätta igång helt enkelt.. mkt skol arbete som väntar!

första dagen

på lovet nu då.. har varit ute med hundarna ett par rundor och även pysslat lite med hästarna! riktigt härligt i detta vinterland:)

började med att ta en promenix med lennox på 45 min.. så härligt att bara va ute med bara honom.. de behövs ibland.. att bara strosa omkring i skogen .. han och jag.. svårt at beskriva i ord vad den hunden betyder för mig..

sen gick jag, vilja och skalis en runda i skogen vi med.. ner till sjön och tittade på isen med en stund.. väldig intressant tyckte de allt.. men jag är lite för eg för att gå ut på isen nu så vi höll oss i kanten..

sen va de bara att traska hem och ta ut valpisarna med så att de fick rusa av sig efter att de hade ätit.. vilja och skalman fickmed va med i hagen och busa.. de gick verkligen undan vill jag lova! de finns ingen som älskar snön som maffia:)

fått mail med lite trista besked.. får se hur vi löser detta just nu.. men på något sätt löser de sig alltid!

plockade bort kompressen på daisys mage igår och de såg jätte fint ut och blödde inte alls:) så skönt! hon äter sina tabletter utan problem och är pigg och glad, de ända som besvärar henne till viss del är tratten;)

laddar upp lite nya bilder i vårt galleri. snarare de första bilderna, men i alf.. enbart bilder ifrån dagen..
en bild på majken:

Sportlov!

yes! så grymt härligt!

nu har vi varit ute med alla vilda vovvar, varit hos gubbens päron och nu ska ja äta och han städa hos valparna.. allt blir så blött och slabbigt nu när de drar in en massa snö! men bättre snö än slask;)

glömde ju att berätta om de lite konstiga som hade hänt igår..när vi kom hem från veterinären så låg övertråden till hästhagen ner?!? hästarna kan inte dragit ut tråden.. för dåskulle fjäder i handtaget varit utdragen..och de va lixom handtaget som var avluft, och lagt vid nästa stolpe? som tur väl va så va hästarna kvar i hagen, men känns ändå lite obehagligt! varför skulle någon göra så? kan knappast varit hästarna som själva lyft av den och lagt den vid nästa stolpe, när strömmen fortfarande va på..hrm mkt konstigt detta!!

nu ska jag betala en klänning som mimmie ropade in på tradera, sen käka och efter de är de nog faktiskt sängen som väntar! vi hörs väl i morgon! Bild på bacardi och brandy från i höstas:)

Dag X, den 2dra APRIL!!

glöm inte att komma in och kolla på oss på Dag X i växjö tipshall den 2dra april! Vi kommer att ha en monter där vi säljer våra produkter och är allmänt trevliga! kom och hälsa på oss en stund?:) vi är där så gott som hela dagen!

Hingst:)

ja, om allt går som planerat har vi hittat en riktigt snygg hingst till våra donnor:) ska bli väldigt spännande att se va de kan bli för något i den kombinationen, lovar att ni ska få se bilder så fort vi fått ett riktigt bekräftande, kul när man hittar en sån snygging nära, som man faktiskt redan vet vad han går för!

frukost har de inte hunnit bli någon ännu, men de stör högst på listan;)

fötterna på jorden

ja, igår va verkligen en låååång dag! vi fick hämta daisy vid sådär 17:00 på kvällen.. allt hade gått bra men hon hade blött en del efter operationen, så hon hade ett tryck förband fast sytt på magen som ska klippas bort idag. de hade även fixat till hennes tänder när hon ändå sov, tagit bort lite tandsten och slipat till ojämna kanter som helt enkelt kommer med åren, skönt att ha de med gjort i alf och snällt av dem att göra de helt gratis, efter ett besök på apoteket räknade vi ihop slutnotan.. 5800 kr blev de ganska precis.. så billigare än vi hade räknat med! men så grymt skönt att ha de gjort:)

hon verkar inte ha speciellt ont och stussar runt som vanligt, fullt upp med att bara hålla henne still! och den där jobbiga tratten fastnar överallt: hon är så lycklig de stunderna hon slipper den:)

igår kom även min balklänning! guud så vacker den va! givetvis för lång.. men de blir den som får stanna i vilket fall som, den andra är påväg tillbaka till Odium clothing:) även om den med va jätte vacker, så är denna mer "balig" och kan inte komma på något bra tillfälle att använda den andra på heller.. så den fick åka tebax! så de blir lila istället för rött, och den är precis lika vacker som på bilden;) andreas tycker dock att de är lite jobbigt att snöra den.. men han får helt enkelt stå ut;)

idag blev de faktiskt skola för min del, och skola = prov.. ett prov som jag glömde bort helt i förra veckan och inte kunde koncentrera mig på igår.. suck.. jaja de får gå som de går.. tror att jag fixar de i alf:)

i morgon ska de bli en massa plugg! massa projekt och massa massa städande osv, kommer ju eventuella valpköpare på kvällen:) vi har fått grymt stor respons på oregon, men gud så mycket lustigt folk de finns:S har plockat ut några intressanta i alf, så får vi se vem som lämpar sig bäst:)

stoor planer har även poppat upp runt vilja, pga att vi hittat vad vi letat efter!:D de får ni nog dock veta mer om först i sommar, och de blir verklighet sådär.. nästa vår;)

har suttit och snackat med lillasyrran hela morgonen, märks så väl att man får bättre kontakt när man inte bor under samma tak, hon går ju samma utbildning som jag fast på annan skola, jag tycker fortfarande att mitt val av skola va helt rätt, synd att hon inte kände samma sak:) men kul att hon trivs och att de går så bra för henne i alf!

nehe, nu är de nog dags att gå ner och köpa sig lite frulla innan första lektionen med dag X planeringar börjar!

ha en riktigt fin dag, de tänker i alf jag ha!

Hjälp Doris att hitta ett nytt hem!

(kopierat från annonsen: http://www.blocket.se/vi/20215611.htm?ca=21_s)

Med Sorg i mitt hjärta måste jag sälja Doris. Jag har själv fött upp henne och tänkt behållt henne, men pga plötsligt ändrade famijeförhållande måste jag sälja av en del hundar.. =( Doris är en långhårig Blue & Tan flicka som har ett ljuvligt temperament. Hon är glad och pigg och gilla att vara med på det mesta. Hon är utställd två gånger med bra resultat. Hon är 8 månader gammal, och både hennes mamma & pappa finns här är att se. Båda föräldrana är patella undersökta UA, och ögonlysta UA. Pappan är utstäld med Ck. Ring eller maila om ni vill veta mer, ni kan oxå titta in på hemsidan för att se mer bilder på Doris.
www.wunderbaums.se
Allt är så klart enligt SKK:s regler och hon har stamtavla.
Hemmet är viktigare än pengarna, men inga avbetalningar eller fodervärdar gör sej besvär.

Mvh Sara, wunderbaums kennel


bilder..

tydligen är de en del som saknar mina bilder, så därför har jag startat upp enny BDB, som de enbart kommer finnas hundbilder i och funka som ett gallerig, de betyder att ingen kankommentera, ingen och skriva PM ochingen kan (framförallt) kopiera! alla kan dock se.. vilket ni inte kunde i min förra då krävde vi lösen..

ännu finns där inga bilder men där kommer fyllas på med bilder allt eftersom! här har ni länkan i alf! kommer även göra en länk i min länklista här i bloggen och kommer fortsätta blogga med de speciella och lite finare bilderna!

http://barahundbilder.bilddagboken.se/p/main.html?

den långa väntan

ja, nu är daisy på ljungby djursjukhus och kastreras, även om de är ett vanligt ingrepp kan man ju inte låta bli att vara nervös! blir alltid de när de ska söva ner dem:S men kommer bli skönt för henne att slippa löpandet, i alf nu när vi har hane hemma (skalman) och en annan gris som i alf påstår sig va hane fast han numera saknar kulor ( lennox). känns inte rättvist alls mot henne att hon ska behöva löpa, bli skendräktig och utstå pojkarnas påhopp när de faktiskt finns en lösning! dock kostar dne ju en del men de är hon värd!

min fina sadel kom idag med:) tack för den underbart fina julklappen älskling!<3 vill ut och rida redan nu! men har inte en klurat ut hur man spänner den ännu;) tror marica ska få visa sen så att de verkligen blir rätt!

har varit hemma sen ca halv 10 tiden.. och först nu lyckades jag få eld i kaminen! jag hatar verkligen att va utan tändvätska! nu håller vi på att elda upp lite värme i alf samtidigt som ja sitter med ett helt BERG med läxor och plugg inför prov.. ! men de kommer nog gå toppen!

nehe, lite varm chokladmjölk i magen så är de väl bara att sätta igång sen? lite av mina favvis bilder på daisy:




student skor:)

för 298 kr (inklusive frakt) kommer dessa sötsaker åka till mig hela vägen från kina! om de passar (vilket vi verkligen håller tummarna för) så kommer de att användas till min tilltänkta student klänning! ska bara lista ut hur man gör när man betalar från en bank i kina^^ hehe!

men ni måste hålla med, visst är de söta? (de ser ut som cholklad enligt gubben^^)

världens längsta morgon..

vi (inklusive gubbe då) gick upp vid 05:45 idag! de roliga var att han va uppe första;) kastade ut vilja, skalman,majken, maffie och oregon i rasthagen och sprang runt lite med dem så att de fick göra sitt och sträcka på sig lite! ingen av dem va dock speciellt pigga så dags! sen gjorde jag mig i ordning och tog lennox på en promenix medans gubben gjorde huset hund säkert!

vid halv 7 va vi i moheda..trött som en säääl! kelly va helt galen och hoppade runt^^ snutt bapp! ska ut och gå med henne när jag kommer hem idag:) länge sen nu! mysigt ska de bli!! efter de blir de en promenix upp till mormor och morfar, och vänta på gubben där!

ikväll ska vi till ingelstad och hämta hem Daisy grisen:) får se vad hon tycker om att få komma hem igen nu när hon varit på semester:P passa på att köpa hundmat med när vi ändå kör igenom stan!

på torsdag kommer de en trevlig familj och kollar på orre borre:) trevlans!
nehe, lektion strax, ska hinna läsa igenom lite bloggar innan hade jag tänkt.. sista lektionen klockan 09:20.. de är lagom de!

hos polly!

japp japp, sitter hos polly nu en stund och kollar på tv i rasmus och luddes rum^^ helt okej tidsfördirft! gubben har vatt iväg och hämtat hö och fixat lite.. han är duktig han..

vi har varit på donken en runda med barnen.. rasmus ville dock inte alls käka krabb burgare^^ så fick ta med den hem.. ! nu hämtar nog gubben mig om en stund och då blir de nog hem och laga middag!

gick runt hela hästhagen dag och tog bort snö från staketen.. gud va snö de kommit bara över natten? nä nu får de allt räcka! fint väder har de varit idag i alf:) alltid något att va lycklig över!

hrm ska springa och sno ludde nu.. han försöker käka hundmat:S

Utmaningen antagen!

jag blev utmanad av Polly, och jag utmanar precis alla som läser detta ( detta kan även gälla bdb eller andra sidor ni håller till på;))

Så här går tävlingen till
Regler:
Gå in i mappen där dina bilder ligger
Gå sedan till den sjätte mappen
Välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
Släng upp bilden på bloggen
 Skriv något om den
Utmana sex andra personer och länka till dem
.
en bild på skalis från hans förra hem, visst är han charmig?

Bye Bye Alaska

ja nu har alaska åkt, de känns faktiskt riktigt bra och han får ett bra hem! de har varit värt att vänta på!

ja och gubben har precis renast våra garderober.. de som är skrämmande är att han har mer kläder än jag! jag har även ränsat ur min bokhylla.. guuuuud så mkt bäcker jag har? varför? ja ja nu ska skiten ut på tradera i alf! kanske kan man få in en slant och någon annan kan dra nytta v de.. hittade helt oanvända mudd jeans..som jag aldrig kommer använda heller då de är för stora.. även en heeeel del andra grejer!

nehe, dags att rasta hundar och åka en runda till gubbens päron:)

Pearls For Girls UF

ja, som ni kanske har sett så heter vårt ( mitt, mathildas, malins, och mimmies uf företag) pearls for girls uf, och de vi gör är egentligen att tillverka smycken som passar alla, min största del i dehär just nu är väl marknadsföringen.. är inte så pillig av mig.. så nu är i alf hemsidan uppdaterad med en amssa bilder och info:) ta er gärna en titt här: www.freewebs.com/pearlsforgirls

här är faktiskt ett halsband som jag har gjort.. även de enda jag har gjort av alla dem på hemsidan;)

Vild o Vågad's Oregon

har ju glömt visa bilderna på lillkillen för er! här kommer de i alf, ev har vi hittat rätt köpare nu.. vi ska bara läsa igenom alla svar och ringa upp alla så vi är säkra på att vi verkligen hittat de bästa tänkbara hemmet till denna lilla krabat:) menman ska ju spara de bästa till sist säger de;)

Den PERFEKTA klänningen!

ja, jag surfade runt och hittade verkligen den perfekta klänningen, blev så lycklig när jag såg den, så va tvungen att klicka hem den.. så får vi se vilken av dem som sitter bäst helt enkelt:) kanske ni får hjälpa mig att välja? är dock inte helt säker på att den passar då den inte va så vid i bysten.. men de får helt enkelt lösa sig.. va tyckts??

sova

ja när man hör gubben ligge och snarka på sängen så kan man ju inte bli annat än sugen;)

de blev taco till idag, väldigt uppskattat vill jag lova;) och efter de blev de motionering av hundarna.. de va riktigt glada över att få leka i snön hela högen... skalis är dock fortfarande lite trött;)

har packat lite grejer som är sålda på tradera och ska postas, funderar på att springa ut och lägga en ansiktsmask så att de bara är att hoppa in i duschen sen när gubben vaknat till liv och åkt till jobbet..eller om man skulle ta tag i något av de typ 3 0000 arbeten som borde göras? jaja bara nästa vecka i skolan med, sen är de ju faktiskt lov en hel vecka! SKÖNT! och veckan efter de kommer emma och vilda hem igen:)

i morgon ska de spåras på förmiddagen om snön ligger kvar, ska se om ja lyckas knäppa lite bilder men svrt att göra de själv med systemisen..sen ska de även städas hos valparna då de slitit bort allt papper, valparna ska badas,kloklippas och gosas med och alla papper på alaska ska skrivas då han åker runt klockan 15:00.. sen blir de nog en riktigt lugn helg!

hrm blir nog att skriva några rader på projekt arbetet innan ansiktsmasken.. utvärdera doggarnas och min egen insats med klicker träningen;) hehe

anonyma

anonyma kommentarer kommer inte att publiseras, inte heller läsas.. dock kan du ju vänta dig att snart få ett mail ner i din "mailbox" då de inte är speciellt svårt att spåra en IP adress..;)

har varit i ljungby och röntgat skalisen, gick kanon! han va super duktig trots mkt andra hundar och ganska stirrigt! så nu är de in skickat och betalt så är de väl bara till att sitta snälla och vänta på att de ska avläsas och resultaten skickas.. !

beställde en sadel till bacardi igår med, den skickades redanidag.. hoppas på att den kommer snabbt! vill verkligen prova den på henne! ska bli så kul att börja träna henne på riktigt:)

snö har vi fått riktigt mycket nu, vilket är skit kul enligt hundarna, mindre kul enligt mig;) de plöjer som galningar i snön och spårar allt de hittar! ska försöka att lägga lite spår imorgon och träna lennox, han tycker verkligen de är skitkul och han behöver aktiveras hanmed även om han fortfarande inte bör anstränga sig fysiskt speciellt mkt!

nu ska de lagas middag, ringas valpköpare och skrivas projekt arbete! har tränat en del med vilja idag och snart ska majken och maffia med få sig en omgång;)

bacardis sadel:




länge sen

jag bloggade nu.. känns de som.. snarare sådär 1 dygn och 21 timmar sedan.. men i alf!

alaska gick igenom besiktningen helt UA igår, skönt! inga fel på lillgrabbeninte;) så han åker i morgon! ändan upp(?) till lidköping ska han!

tanten med varberg utställningen ringde föresten upp, och sa att majken och vilda inte får vara med.. för de räknar på datumen och inte på veckorna.. så att båda är över 16 veckor ( och där med 4 månader enligt mig) hjälpte inte! så därför funderar vi på att boka in bräkne hoby istället? kan ju faktikt dra med 4 doggs dit, behöver nog dock handler så har snackat med marica;) andreas vägrar ju att gå in i ringen.. hehe:D någon mer som planerar att ta en tripp dit?

igår komäven våra efterlängrade tröjor! super coola! tyvär hade de packat ner en i fel storlek, så kommer ny snart!  i alf amstaff tröjor, en i svart och en i rött.. så står de vårt kennelnamn på ryggen!

min balklänning kom med:D andreas gillade den trots att hanmåste snöra den åt mig i hela ryggen.. ser dock ut som att jag får plocka ut lite piercingar som blev påtok för tydliga i den.. ser hemskt ut med en plutt som sticker ut mitt på magen och sådär^^ lite för lång med men får helt enkelt ha jäääävligt höga skor;) super het den med i alf!

klockan 14:00 idag ska vi va i ljungby med skalis för att röntga honom! håller tummarna för de bästa!

här är lite WP bilder från härromdagen:


de kommer nog bli lite mer bilder hä i bloggen nu, då jag raderade min bdb pga avatt människr inte kunde sluta snoka och ta saker för givet! uppskattar verkligen att någon till sist tog sig mod oh faktiskt FRÅGADE och fick fram SANINGEN istället för att ta massa saker från luften!

mysdag<3

ja, de blir en hemma mysdag idag:) börjar egentligen typ nu (12:40) men då två av 4 lektioner va inställda pga sjuk lärare så tar jag en projektdag istället!

fick svenska uppgifter hemskickade med, så ska väl sätta fart med dem..:) ska även kläma in lite promenader med doggsen och entripp till posten:) min kläning och tröjorna ska va skickade nu:D så borde faen ha dem idag, senast i morgon:D

laddat upp en hel del WP bilder på bdb, andreas hämtade mig vid bussen igår .. sen åkte vi hem och körde lite wp med vilja och skalis.. gick över förväntan! i morgon ska alaska besiktas, på torsdag ska skalis rötgas och på fredag åker blaska! skönt att en till åker innan andreas går på dag i alf!

nehe ut och kolla postlådan^^

återbud

ja, idag kom de klara beskedet, Oregon är återigen till salu pga återbud! men de känns bäst just nu, då vi inte vet hur lång tid de skulle ta innan de kunde hämta honom osv.

slutar vid 12 idag, så kan ta 12 bussen hem: wounderbar! då blir de att köra slut på hundarna, de är hyfsat väder med, kallt dock men de får man leva med, så blir nog lite WP med skalis och vilja:) lennox har fortfarande ont så han får gått ta de lugnt lite till!

kanske skulle man hetsa gubben till att hoppa upp en runda på sin häst? fast han lär ju va ganska trött då han bara fått sova 4 timmar sen han lämnade mig vid bussen vid halv 8;) så han kanske får sova en stund till först!

nehe, UF och käk innan de blir hemåtfärd! kram så länge

ett fylleslag lämnar alltid sina spår..

.. som såret på mitt knä! guuud så ont de gör idag:S höjdenav klantighet!  blev överfallen av ett trappsteg.. skrattade så jag nästan grät.. idag gråter ja nästan för att de gör så förbannat ont! en men .. helt klart värt de då de va en sjukt lyckad kväll med en hel del känningar, god (gratis) dricka och givetvis, emma:) dans och skit snack blev de en hel del! riktigt skönt att få snacka av sig och ha så grymt kul!

gubben snurrade på stan och såg en hel del känningar han med.. att vissa inte skäms? han startade polisjakter osv.. skönt att haninte va inblandad för en gångs skull, men att han håller koll på andra;) världens klart bästa gubbe!

dagen har varit lugn.. hundarna har fått sitt.. har tränat en del med skalman .. bara vanliga komandon men känns som att han behöver en hel del beröm.. jobbade med onom en hel del lös, han lyssnar sjukt duktigt och de krävs inte mkt för att göra den hunden glad:)han har börjat äta som en hel häst och de syns redan stooor skildnad, så ska väga honom igen den 5te:)

sen har vilja och han rusat som galningar med valparna, och alaska är nu troligen såld:) om allt går som de ska så åker han på fredag! härligt värre! oregon får vi dock se hur vi löser då de fått en hel del trista besked inom familjen..

i morgon eller på tisdag skickas våra underbara tröjor:D riktigt najs är de^^ ni får se dem när de kommer!
kram på er!

RSS 2.0