Patron och Rocky

Fick idag lite bilder på Vild O Vågad's Alaska och Vild O Vågad's Mexico som jag tänkte dela med mig av. Se och njut:)

Patron:



Patron (till vänster) och Rocky(till höger)


Patron och "lillebror" Wilzon

Härlig dag!<3

Igår kom Marica till mig på förmiddagen, vi snackade lite skit och busade med hundarna sen drog vi in till stan. Vi hittade inget skoj och gav upp ganka snabbt, satte oss på MAX och tog varsin Lyxshake istället.

Efter denna lilla utflykt vände vi hemåt och åkte till hästarna, Mica red först Rölla, första gången hon reds sedan betäckningen. Sen kände hon lite på Terrie som skötte sig sådär, hon kan ju om hon vill den damen och sen gosade vi lite med bacardi. Vi bestämde oss för att Rölla nog följer med bacardi hem till henne, bacardi ska ju dit i september/november på utbildning fram tills i vår ungefär. ska bli kul att se vad de blir av den lilla galningen:)

Efter detta åkte vi hem, gubben hade åkt en runda och hundarna låg snällt och tuggade ben som de hade fått, ingen alls som ville leka med oss, förutom daisy den galningen som gillar pinnar mycket bättre än ben:) man måste ju tänka på figuren!!;)

Hemsidan är uppdaterad med ny bild på mea och vildas vikt, vilda väger hela 21 kg! liten börjar bli stor:) bilder på mea får ni här:



Träning

Jag har legat i en del medterries träning, underbarare häst får man leta efter! Till och med Andreas red henne åt mig 6km i förra veckan:) hehe ha är allt lite mallig över de;) här kommer ett par biler på gobiten ( och jag vet att jag sitter som en kråka,, hehe)

Renovering och stall rensning

Idag har jag och gubben lagt ner helt vårt hjärta i att renovera en rockard, som vi nu tänker sälja. Vi har slipat bort all rost, målat om den, bytt alla brädor och behandlat dem med lasyl för att de ska stå imot väta och se bra ut. Givetvis kommer de även att finnas hela däck på den när den säljs! (fälgarna är nymålade med silverfärg) byggd på saab axel, med stötdämpare och plats för minst två personer. Fästerna och första delen till skaklarna finns, andra delen får köparen fixa och välja om den ska va till häst eller ponny, den är så pass lätt att den an användas till vilket som. hör av er vid intresse!


Har även en bröstsele i storlek COB, har använts till c-ponny och liten nordsvensk, Välskött och fin, små jack kan förekomma men inget som stör funktionen. pris 900:- elle byte mot ponny sele.


Hittade även en sadel som inte används längre, 17", normal bom, allround, medföljer gör stigläder (130 cm) säkerhetsstigbyglar ( till dam) och en sadelgjord på 120 cm, använd en gång, som ny! Pris 700:-


Tack älskling!

Nu var de ett tag sen jag skrev här, de får helt klart bli bättring på de! Ville mästadels visa er vilka gobitar min älskling klickade hem till mig, som en liten extra försenad födelsedags present;)


Rea Rea Rea!


Kolla in! Junkyard som har allt (kläder, skor.. ja allt!) har en SUPERREA!! 
måste erkänna att de kliar som tusan i fingrarna;)

 http://www.junkyard.se/

Nyadals Born To Be Wild

kolla in vår lilla läckerbit! tusen tack till kennel Nyadals för denna underbara hund!

Vild O Vågad's Mexico

Här kommer lite bilder på Patron (blue fawn hanen på biderna) som han numera heter och hans nya lilla kompis. Liten börjar bli stor:)

Vild O Vågad's Hades

helt underbara bilder på Diesel, se och njut!

Vild O Vågad's Alaska

Här är en bild på Alaska som numera heter Rocky. han börjar bli en grov grabb:)

Vild O Vågad's Colorado

Ett par bilder på Colorado, som numera heter Aragon och hans kompis.

Resultat

tänkte kasta in lite resultat från helgens utställningar. det var första stora utställningen för maffia, majken och rocky. Majken skötte sig kanon, rocky och maffia var som väntat lite osäkra, men de va bra träning för dem och vi är stolta över dem alla!

fredagen den 10/7, Tvååker nationell utställning:

Rocky, öppenklass:
Lite obetydligt huvud, bra bett och öron, lite ljusa ögon, lätt kropp, lite låg i länden, bra bakställ, allt för osäker. 2a
Dommare: Carl Gunnar Stafberg

Vilja, Öppenklass:
Trevligt feminint huvud, öron ett upp och ett ner, aningen ljusa ögon, hals ok, stram rygg, bra bakställ, rör sig bra från sidan, slarvig fram. 1a, 6/6
Dommare: Carl Gunnar Stafberg

Lördag den 11/7, Tvååker internationell utställning:
Rocky, öppenklass:
very untypical spasimen. Light in body and bone. the attitude and temperament is untypical in breed. not in balance in moving. 3a
Dommare: Fernandez J Sanchez

Vilja, öppenklass:
should looks more mature to be an openclass. needs more body. better proportiond in head. 2a
Dommare: Fernandez J Sanchez

Majken, valpklass:
8 mounth nice bitch, well balanced. nice female head. exellent front and feet. good bodyshape and proportions. Good angulation. very charming colour and marking. balanced moves. very proumissing. 1a,HP, bästa tik valp, BIM valp
Dommare: Fernandez J Sanchez

Maffia, Juniorklass:
Liten outvecklad tik, ger valpigt intryck, behöver utvecklas i huvudet, tillräcklig haka, tillfredställande hals, goda proportioner. behöver mer volym i kroppen, ger något osäkert intryck, sjunker i rörelse, 2a
Dommare: Kurt Nilsson

Tusen tack!

till er alla som uppvaktade mig på min födelsedag!
fick så mycket fina grejer och fina medelanden!
Fick från familj, släkt och vänner, och även från valpköpare, tusen tack kattis med familj ( ägre till vild o vågad's hades) för de underbara"nallebudet". här kommer en bild på sötnosen!



Diesel (vild o vågad's Hades)

Fler helt underbara bilder på Diesel med familj från deras vandring bland annat. vill ni ha mer info om Diesel och hans äventyliga familj, kolla in diesels webbplats: http://dieselthedog.dinstudio.se eller Lowes sida om hans seglings äventyr han nyss var ute på: http://www.svenskavinnare.se 

Vild O Vågad's Minos

idag kom en riktig bildbomb från Anna i gävle med massa bilder på sötnosen Minos! själklart delar vi med oss av dem så att ni med kan avnjuta dem! tusen tack för vackra bilder!

Vild o Vågad's Montana

här kommer en hög med bilder ifrån melodie/Mellie med familj:) i får se några av dem.  visst ser hon ut att njuta av sommaren minst lika mycket som sin mor?
tusen tack för bilderna!

Daisy badar

daisys största nöje undr sommarhalvåret är att bada.. hon spenderar troligt många timmar varje dag nere vid sjön..
mysigt enligt henne:)

Arizona



Arizona och Daisy

Sommarhälsningar

Här kommr lite sommarhälsningar från Diesel ( vild o vågad's hades)
tusen tack kattis för underbara bilder!

Schmitty Boy

En helt underbart snäll äldre varmblodsvalack (född 88) söker nu ett sista livslångt hem! Pigg och frisk. Han är ljusbrun med stjärna och en del vita markeringar på hovarna, svart man och svans, Supersnäll i all hanterng. Lätt att lasta, verka, spola osv. Vem som helst kan hantera honom. okompliserad och lättfödd.
 
Kan tyvär inte ridas eller köras längre pga skada, utan är endast till sällskap. Otroligt pigg och glad i hagen, rör sig i alla gångarter utan problem men haltar under belastning. Ägaren lämnar ut honom på livstidsfoder så att han inte ska kunna säljas vidare, med andra ord är han gratis. Hittas inget hem till denna underbara herre så kommer han att gå ill slakt i början av augusti. Har du tid och plats för en pigg,äldre herre me många mysiga stunder kvar att ge, hör av dig.

RSS 2.0