Från mobilen:)

Äntligen kom de en app som gör att jag kan blogga från mobilen, smidigt!!

I helgen hände de mycke. I fredags jobbade jag och sov därmed bort så gott som hela lördagen. Vaknade i panik när jag insåg att jag försovit mig till att fira mormor!! Morfar va snäll nog att hämta mig. På kvällen blev de tatueringsmässa och en liten gaddning blev de faktiskt. Min och Emmas symbol på handleden, riktigt nöja. Killen som svingade var från argentina. Natten spenderades hos Marica.

I söndags var de tävlingsdags, provade att köra fana med entömsbettet på banan med blandat resultat. Hon galopperade inte lika mkt och lätt och när hon väl gjorde de så kom vi ur de fortare. Men hon ville inte ligga på bettet som hon brukar och kändes inte som att hon gav allt. Men är nöjd med henne. Nellie kom trea efter ett katastroflopp, men Goa poäng till championligan:) hoppas verkligen verkligen hon kommer 3a, de förtjänar hon efter dehär året!!

I måndags var jag riktigt sjuk, tappade rösten:/ men ett par positiva saker hann jag med under dagen:) men de är ännu lite hemligt.

Igår bar de av på roadtripp till Hjo för att para zona, gick riktigt bra! Kul att träffa trevliga människor. Nu håller vi tummarna! Mer info på www.vov.webs.com

Idag blir de till att hjälpa Micci flytta, sen vara hundvakt och jobba inatt. Här kommer lite bilder på Wilding, lennox, gaddning å när tatueringen va helt ny


för mkt att göra, för lite tid

Hinner helt enkelt inte riktigt med mig själv.
I onsdags red ja befana 1,2 mil, hon kändes jättefin. bytte bett igen och lät henne gå på ett vanligt rakt, ganska grovt bett men tycker nog att hon trivs bättre på entömsbettet. tog även in wildingoch pysslade om honom lite, de verkar vara en mysig kille trots allt.

Igår gjorde vi otroligt lite fast ändå ganska mycket. Jag har känt mig hängig ett par dagar och igår fick jag feber, så jag och lennox tog en lugn promenad på 5 km men efter 3 km började de spöregna! så jag blev genomsur och fick riktigt ont i halsen efter de. så de har mäst druckits te och mysts under filten.

hur som haver, så har jag tillsammans med marica tagit över kennel vild o vågad's så de pysslade jag med större delen av dagen igår:) har gjort en ny hemsida bland annat, å de kräver allt en stunds pysslande. ta er en titt?

www.vov.webs.com


nu lagar jag mat och laddar inför en natt med jobb. imorgon blir de till att fira världens finaste mormor med tårta och släktmys och sen förbereda allt i stallet. Pepp pepp!

dåligt med pli

på mig som inte skrivit trots att jag skulle! men tiden har verkligen inte funnits. sen jag skrev sist (5 dagar sen) har de hunnit hända massor!

Sen jag skrev sist har jag hunnit jobba två nätter, lör-sön och mån-tis. i söndags var vi på banan och tränade lite, nellie körde shettishingsten Tinto som hon ska starta på söndag. Jag skulle haft med mig befana men var så matt efter nattens jobb ( inte hunnit sova imellan) att jag bestämde mig för att inte göra de. Tinto skötte sig helt okej iaf, så de ska bli spännande att se hur de gr på söndag!

I måndags begav jag och marica oss för att hämta en ny ponny, Wilding (ni hittar hans stam här: http://sh.freefarm.se/sh/SokHast?a=visa_hast&id=134671) som är en 4årig valack, inriden och tömkörd som vi ska se vad de kan bli av. Lennox följde med oss i bilen, och har någonstans när vi var och tittade på ponnyn lyckats fastna och dragit av en klo i framtassen, stackars liten!<3 vi fick plåstra om honom både vid deras stall och sen när vi kom hem för de blödde något så otroligt mycket.

Igår åkte jag ut till Marica efter jobbet, följde med henne och hjälpte henne att hämta hem hennes sto Winna och winnas hingstföl, sen flyttade vi hennes varmblod till deras nya stall och sen bar de av hemåt, begav mig till stallet och red befana en runda på entömsbettet, hon är allt en stjärna min lilla tjej!<3 vi ska göra vårt första lopp på ÖA på söndag, va anmälda till två men snabbloppet blev inte av, så vi startar i ett 06 lopp och har 200 m tillägg.. surt som attan, men kul ska vi ha iaf:)

här hittar ni startlistorna för helgen, ni som inte redan tjuvkikat;) http://www.sptf.nu/startlistor/110925_OA_Banprog_InD_02.pdf (jag och fana går ut som nr 8 i lopp 2 och nellie och tinto som nummer 4 i lopp 6)

Idag ar jag inte hunnit mer än att gå upp, ringa 3 och ändra lite i mitt abonnemang så att jag har mina fria mess på RÄTT abonnemang (klantskallar..) och betala räkningar. ska strax ringa agria med och fixa med lite försäkringar innan de bär av till stallet för att träna fana en runda och kanske även den nya lilla killen?

lite bilder från veckan


Tråkväder!

Fana fick på sig nya skor igår och allt gick bra! Efter de blev de en kväll på soffan, jag var så otroligt trött!

Idag vaknade jag och solen sken, såg ut att bli en helt okej höstdag. Drog ett sms till sara och frågade om hennes hundar ville ha lite motion och de ville de, så hon fick följa med ut på en träningsrunda med fana. Vi skulle bara köra runt vegby, ca 8 km och när vi var nästan tillbaka så var hundarna fortfarande pigga och glada, så vi bestämde oss för att testa en annan väg och trodde att vi skulle komma ut vid stallet.

Vi svängde in vid skallalien och hamnade borta vid kvarnafällan (farfars gamla hus!) kändes helt förvirrande då vi aldrig upptäckt den vägen tidigare. de blir ju lixom åt fel håll..  så vände vi och provade två andra vägar men de tog bara slut, tillslut hittade vi en träskylt där de stog "sketnaolavägen" och provade den, efter en dålig väg, en bit rakt ut i skogen och över två åkrar kom vi upp vid stallet! tur att jag har en snäll häst alltså! Så den lilla snabba rundan på 8 km blev en tvåtimmars runda över stock och sten.. i ÖSREGNET! Nu är jag hemma igen, och givetvis skiner solen! både vi, hundarna och hästen va trötta iaf.

Nu ska jag städa och ta en dusch, i eftermiddag kommer Lennox och jag hoppas på bra väder så att jag kan göra något med honom! Han går ju väldigt ogärna ut när de regnar den..

Imorgon är de 4 timmars jobb inbokat, alltid något!

Har föresten bytt hårfärg med, så just nu ser de ut såhär:

Börja om!

Nu är de verligen evigheter sedan jag bloggade, så tänkte ta mig i kragen och börja igen!

Att dra upp allt som hänt från sist till nu skulle vara omöjligt, så ist'llet börjar vi om på nytt! Med start igår!

Igår satte jag och micci oss i bilen och åkte 5,5h uppåt i landet, till värmland för att hämta hem Arizona som nu bor hos Marica. (marica flytta ju hit nästa helg, så då kommer de närmare allihop:)) De tog i stort sett hela dagen så mycket annat blev de inte gjort.

Idag vaknade jag vid 9, vid 10 ringde veterinären mig och sa att de kom och vaccinerade hästarna idag. så jag begav mig till stallet, gav hästarna frukost och red befana en sväng i skogen, de regnade men var ganska mysigt att komma ut ändå, Befana var emd i karlshamn i söndags som ejstart häst så att sanne fick prova att rida henne på banan, de gick riktigt bra så vi ska försöka anmäla till ett par montélopp framöver:) Veterinären kom strax innan ett så nu är alla vaccinerade mot influensa och stelkramp för i år. Strax efter ett så flyttade Luna (varmblodet) till sitt nya hem.

Ramlade nyss hem och har städat av altanen som varit full med isolering och spik sen jag flyttade in! Nu äter jag lite "frukost" i form av riskakor och godis innan de är dags att bege sig till stallet igen för att möta upp hovslagaren. Ikväll ska jag vara duktig och städa upp här hemma och söka lite jobb.

Imorgon kommer Lennox hit!<3 varit utan honom alldeles för mkt nu..

RSS 2.0