Wanda

Detta är vårt nya halvblods sto, hon heter Wanda i papperna men vi kallar henne Terrie. Terrie är en trevlig dam på ca 165 cm och 17 år. Hon är väl utbildad och väldigt trevlig.

Hästarna som vi har idag är:
Terrie: Halvblod, sto
Bacardi: Angloarab, sto
Rölla: Nordsvensk, sto
Smitte: Varmblod, valack ( foderhäst, kommer att slaktas i augusti om ingen erbjuder honom ett nytt livslångt hem)

Bilder på Terrie och lillasyster Nellie

Arizona

Zona är hemma igen, efter mycket om och men!
här kommer lite bilder på lilla damen.

Vild O Vågad's medea

nu har lillstumpan verkligen kommit igång och börjat tävla inom WP, resultaten finns på hemsidan och jag lägger ut dem här med, kastar in en äldrebld med:) vi är givetvis stolta över lilltösen och hennes familj!!



EUGP i Norrköping   090426

Mea drog  5 drag,  Novis, Drog max tillåtna vikt för denna gång, 290 kg, vilket är 13,615 x sin egna vikt


EUGP i Norrköping   090425

Mea´s första tävling inom WP , Novis, (max 5 drag & inte mer än 15x sin egna vikt) drog 4 drag på liten vagn, som tyvärr rullade mkt tungt drog 135 kg


Vild o Vågad's Hades

super fina bilder på diesl från gårdagen, tusen tack kattis m familj för att ni gör ett underbart jobb med denna grabben!

Vild O Vågad's Minos

idag fick vi bilder på denna sötnos! Minos är ca 14 månader och bor med Anna m familj i Gävle, njut av dessa vackra bilder! fick fler men datorn bråkar så ni får fler senare:)

de rullar..

trots att jag är helt ledig rullar allt på i en jäkla fart.. idag har vi hämtat, lämnat och planerat MASSOR! vi har hälsat på mormor,mamma, gubbens päron och pappa..

gubben har vatt super duktig och fixat mer bete till våra hästar idag:) duktiga pojken.. och jag har varit klantig och sabbat min mobil:( den trillade ur fickan exakt samtidigt som jag stängde bildörren och den kom ikläm:( så i morgon ska den få åka iväg på lagning.. hoppas den komer hem snart!

just nu laddar jag upp biler på vovvarna och lägger in bilder från studenten.. jag har mailat körskolan och även en hel del andra mail som skulle iväg har kommit iväg:)

ni får drass me student grejerna ett tag till;) här är min nalle som får hålla alla mina grejer:)

Studenten:)

Ja för er som kanske lyckats missa de så tog jag faktiskt studenten i fredags:) Jag var den enda på hela skolan som fick två  stipendier (lite mallig^^)

Dagen började med champanje frukost hos världens underbaraste mimmie och efter de fotografering på skolan, vi gick senare till rådmannen och åt lunch (och jag fick mina stipendier) och efter de va de kyrkan som gällde där mimmie sjöng en super fin sång och sen va de mentors träff. De fanns de som va glada och frammåt ( som jag och mimmie) och dem som tjurade ganska duktigt. efter de va de utspring! vilket va underbart:)

vi träffades sedan hemma hos mormor och åt en massa god mat och jag fick super fina presenter, tack alla som va där för en toppen dag!<3

sen va de utgång, klassen träffades på loft, vilket va ganska dåligt i början så vi beslutade oss för att gå en runda..men ångrade oss igen..men när vi skulle in igen släppte de inte in mer folk.. aja fick iaf tillbringa kvällen med goda vänner! på torsdag tar vi den riktiga avslutningsfesten!!

här är lite bilder på mig och mimmie.. fler kommer på mig när vi orkat tömma min kamera:)

Grattis Vild O Vågad's Montana

Här är kritiken för:
Vild o Vågad´s Montana
 
Feminin tik, bra huvud med markerat stop, bra bett. Aningen högt ansatta öron. Bra hals och förbröst. Något uppdragen buklinje. Rör sig bra. Underbart vacker färg!! Härligt glatt temperament. BIM-Valp, 1 HP
 
Domare Anette Andersson, Bosjökloster 6 juni 2009.

Daisy:)

lite hyfsat nytagna bilder på daisy flisan (typ en vecka gamla).. man ser ju vart melodie fått sin kärlek till vatten ifrån;) daisy kan simma hur mycket som helst! de bästa hon vet:) Får se om de är fler av era vovvar som vågar sig i på valpträffen:)


BildBomb!

de har allt varit lite bildfattigt här i bloggen ett tag! ska se om jag kan knäppa lite bilder när jag kommer hem: så länge får ni nöja er med lite bilder på Vild O Vågad's Montana som trillade ner idag:) hon simmar runt som en liten säl och sitter fint ijämte lillhusse med turning torso i bakgrunden. mycket vackra bilder:) tusen tack till Melodie med familj!


ett tag sen:)

ja nu va de allt ett tag sen man bloggade! Helgen har varit super fin! hundarna har legat och solat mäst hela tiden och man har fått aktivera dem tidigt på morgonen och sent på kvällen för att de varit så varmt!

i fredags va vi hos veterinären med pappas schäfer som hade gjort sig illa på tungan, nu mår hon mycket bättre:) skönt att de inte var något super allvarligt!

i lördags så va vi inne i stan och tränade lite med Rocky, väldigt trevligt sällskap hade vi av nyadals.. allt gick toppen.. han sköter sig fint lillgrisen^^

igår åkte vi runt och fikade, de blev motorcyklen upp till mormor sen bilen en runda med vovvarna till mamma och gubbens mamma.. de va ju trots allt morsdag:)

på kvällen va vi ute och pysslade en hel del, fick ganska mycket gjort trots allt!

nu sitter jag i skolan en stund.. slutade vid 10 men åker hem vid 12.. lite segt! men trots allt sista veckan nu:) på fredag blir de riktigt med fest vill jag lova! vi ska ha så kul:) och sen fortsätter de nästa vecka:) ska även på valpträff nästa helg.. ska bli skoj:D

nehe, ska göra lite nytta:)

RSS 2.0