Vov's Seger och Montana

lite bilder på Mellis och Dino:)

Vild o Vågad's Medea

lite snö bilder på mea såhär på julafton!

Patron

lite vinterbilder på patron! skicka mer än gärna vinterbilder på era VOV hundar!

julhälsning

från den sockersöta medea (vov's medea) och hennes kompis max!

Diesel och Mischka

vov's hades och vov's vilja myser:)

utställning

på annadag jul va vi på utställning i moheda sporthall, som alltid! och de gick faktiskt ganska bra. här kommer ett par kritieker och resultat!


Rocky:
Moheda - Inofficiell - Öppenklass (26/12-09)

fin och positiv hane. vackert huvud och uttryck. bra vinklar fram och bak. passande benstomme. vacker päls och färg. rör sig positivt med en härlig attityd! 1a, 1a, hp, 2a bästa hane.

Dommare: Annika Sandberg

Maffia: 
Moheda - Inofficiell - juniorklass (26/12-09)

14 månaders feminim tik i nedre storlek. mycket vackra kropps prportioner. vackert uttrycksfullt huvud. välplacerade ögon av bra storlek. korrekta öron. tillräklig hals, stark rygg. något öppen skuldervinkel. välvinklad bak. korrekt underlinje. utmärkta rörelser runt om. bra ben, vackra tassar. korrekt päls. välvisad. 1a,1a,hp, bästa tik, BIR

Dommare: Charlotte Carping

vilda:
kritik kommer
1a,1a,hp,bästa tik, BIR, BIG 1a

Dommare: Annika Sandberg


huset

lite bilder på huset i första snön:)

Vild o Vågad's Vimla

ja, idag åkte vov's kämpa som numera heter donna till sina nya ägare, hon kommer att få de toppen! här kommer lite bilder på våran dundra (vov's vimla)

fullt upp

men live leker! nu är jag helt ledig fram till den 11/1 (har varit de från i måndags) vilket är otroligt skönt! så gott som allt är packat och hundarna sover sött, hela högen! även våra två extra vovvar, snart är de dags att ge sig ut i mörkret igen! idag har de dock varit en ovanligt fin dag, vi har varit ute och njutit av den till största delen! underbart:)

alla julklappar är köpte och igår köpte Andreas pepparkaksformar till mig, så i år blir de nog även lite julbak. mysigt! i vårt nya hus, underbart! i nya huset har ja redan hängt upp vår fina röda adventsstjärna och satt upp två tomtar i fönstret:) de mesta små prylar har redan flyttat dit och så gott som hela huset. även hundagårdar och nästan alla hästsaker.. så de är inte allt för mycket grejer kvar här hemma. så snart är vi nog färdigflyttade:)

nehe, nu ska vi ut igen:)


Vild o Vågad's Vinna

lilla Vov's Vinna heter ju numera Ponyo ( toksött namn!) här kommer lite bilder på henne och hennes nya lekkompis!

Vild o Vågad's Arizona

Lilla vov's arizona som numera heter kiara växer verkligen! kolla in vilken biff den lilla damen har blivigt!!! vi tackar hennes familj för att de gör ett sånt underbart jobb med henne! ni är de bästa som hänt henne!

VOV hundar

här är två VOV hundar.. Seger (dino) och Montana (Melodie) de kom hit idag och ska vara här när deras familj är på semester. kommer att vara så mysigt:)



Ponyo

vild o vågad's vinna numera kallad ponyo i sitt nya hem!

Bara en valp kvar

ja nu finns de bara en tikvalp kvar att tinga ur en kull på 9 valpar. Vild o Vågad's Kämpa, en vacker blå brindel tik med vita tecken, glad och positiv till livet och allt runt omkring henne!

Daisys kritik

och så sist daisy flisans kritik från moheda utställningen!

Moheda - Inofficiell - Öppenklass (29/11-09)

feminint uttryck, välformat nosparti, lätta öron, bra hals, umt förbröst & bröstkord. Bra finklar runt om, rör sig med ganska bra steg och utm bredd. 1a, 1a, hp, bästa tik 2a

Dommare: Magdalena Karlsson


sött litet hus i de smålanska skogarna UTHYRES

som sagt, vi ska flytta, och därför behövs de nya hyresgäster i huset vi bor i nu. de ligger ca 1,2 mil utanför Moheda ute i ett naturresarvat.

liten röd stuga med vita knutar, stor trägård, sjötomt ( finns möjlighet till att ha liten båt nere i sjön) vid en av europas renaste sjöar. mycket vacker natur och underbara småvägar att rida på och promenerar med hundar. 3 rum och kök, finns även vind/övervåning som inte är inred.  eget vatten, uppvärming med el eller eldning (finns tillgång till kamin, vedspis, kakelugn och öppenspis!)  vi betalar idag en hyra på 2900:- i månaden vilket även den förra hyresgästen gjorde.

hittar tyvär ingen bild, men kan ta en vid intresse.

ni kan väl höra av er? kontaktinfo finns på hemsidan (www.freewebs.com/amstafflover) om ni inte redan har våra mobil nr.

vår hemlighet!<3

är denna vackra gård, vi är sååå nöjda och helkära i denna gård!! nycklarna har vi redan fått och mycket tid har redan spenderats här:) vi kunde inte vara nöjdare! tack alla som stöttat oss i husköpet:)


RSS 2.0