Vild o Vågad's Devil



Visade idag Vild o Vågad's Devil på boxerklubbens påsksmäll i moheda. han blev 1a,1a,hp, BIR valp och BIS 2a valp!

Kritik: Utmärkt huvud och uttryck, korrekt bett, Bra ögon och öron, Utmärkt hals och kroppsutveckling, Korrekt svans, Välvinklad, Bra päls, Rör sig med bra steg. 1a,1a,hp, BIR, BIS 2a

Han skötte sig kanonbra! Emelie och Jimmi har gjort ett jättefint jobb med honom!

Breakeven


tjejen som sjunger är 11 år, hon är grym! låten är grym..

I'm still alive but I'm barely breathing..
Just praying to a God that I don't believe in..


What am I supposed to do when the best part of me was always you..
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay..


schup schup!

fått hyfsad ordning på lägenheten under helgen. saknar en matta och ett tvrumsbord, bordet stå¨r hos emma så bara att hämta när man har tid och andan faller på:) men allt annat är "under kontroll" iaf.. Liten Lennox har även varit hos mig och har träffat lite vänner.

På torsdag ska några av klubbens småtjejer stå på ICA i moheda och sälja hembakt, de står där från ca klockan 13. så om någon vill bidra med något bakat eller köpa något av dem är de varmt välkomna att göra de, all vinst går oavkortat till östanåkra ponnytravare såklart!

På fredag är de utsätllning, på lördag är de klubbtävling+kval och på söndag åker jag en runda till tyskland, lysande? jamenvisst!

och om 2 veckor blir de turkiet en vecka, gott gott:)

igår var jag tillsammans med Emelie och Karro på utställning i moheda, jag visade Vild o Vågad's Devil som ägs av emelie. han blev 1a,1a, Bästa han valp, HP, BIR.. tyvär placerade han sig inte i BIS finalen, men han skötte sig fint!

Länge sen sist

De var länge sen sist, och massor har hänt.

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, om jag ska skriva.. men gör ett försök. Jag och Andreas har delat på oss, och jag har flyttat in i min nya lägenhet. allt är fortfarande upp och ner, saker överallt och har inte hälften av vad jag ska ha än så länge! man kan verkligen säga att jag lever i ett kaos just nu, och då menar jag inte mitt vanliga, välbekanta organiserade kaos!

Hästarna står tryggt hos marica, träningen blir lidande i dagsläget men har inte så mycket att välja på tyvär. allt eller inget just nu, och bestämde mig för att behålla hästarna. så fort jag fått lite rutin på mitt liv igen så flyttar de hemåt, kanske redan nu i helgen. tack vare underbara vänner har jag hittat stall att hyra.

De flesta hundarna blir kvar hos andreas, bara Lennox följer med mig men nu till en början måste han ha en chans att vänja sig med att vara på ett nytt ställe innan jag kan ha honom på heltid, han kräver extrema rutiner och väldigt mycket tid för att fungera. Min lilla dampunge till ögonsten!

de va väl typ de.. mindre motiverad till att skriva något mer just nu. Nu bär de av till Ingelstad, ska följa med och hämta zebben inför licenskursen! smiter dock från licensen idag.. annat för mig, ska få träffa Lennox!<3

RSS 2.0