Startlistor!

Här hittar ni startlistorna för söndagens tävling, Zeb och muffin (nicke IV) hittar ni i lopp 7och 11.
http://www.sptf.nu/startlistor/110612_OA_banprog_russ_03.pdf

om ni bara visste

hur mkt vi har för oss!

I tisdag tog lillasyster studenten, hon var jättefin och de var väldans trevligt. kul att se henne så glad. riktigt riktigt stolt över henne!

I onsdags hade jag sista dagen i skolan, duktig mig! klapp på huvudet. opponerade och gjorde de sista.. lämnade in nycklar och böcker osv. nu väntar vi bara på betygspappert som bör ramla in om någon vecka.

Igår så började jag med att ge hästarna frukost, sen tog jag med mig lennie och cyklade till moheda. har aldig cyklat med honom innan men de gick galet bra! gjorde en snabb visit på hästfocusoch sen lämnade jag Lennox hos mamma medans jag rastade Vilda åt Ann. Sen cyklade vi hem igen. Lennox va rätt trött efter att ha sprungit 8 km så jag lämnade honom hemma för att cykla till hästarna, ge dem lunch och släppa ut greven en runda.

Senare på källen kom veronica och masserade Favor åt Ulf, och Rebecka hovslagaren satte på Befana skor. hovbölden är bättre men de kommer ta tid för den att läka.

Idag har jag tvättat 6 maskiner och vi varit på travbanan med Zeb och Pålle Roll... Pålle fick ett litet psykbryt och bockade å sprakades lite, de första någonsin och han bröt och kom igång bra igen. annars sprang han en timme utan att ens bli svett, nått fel är de ju på hästen! Höll ett lite bättre tempo idag än sist och provade att volta vilket även de gick kalasfint. har fortfarande inte bestämt mig för om han är redo för att kvala på söndag.. Zeb tuffade på bra med Ann i slukyn, 3,08 klockade morfar honom till!

Ikväll kommer Veronica och masserar Pålle och Befana, tror de kommer uppskattas!

Nu ska de städas en stund, nästa vecka jobbar jag alla dagar föruom onsdag och söndag, och på söndag lutar de åt kalas för tjejerna!

fina fina lillasyster

 

försöka att skriva ner..

.. lite av allt som händer!

Befana hade inte fång utan de var en hovböld som gjorde henne halt och de har ju i sin tur gjort henne hängig när hon haft ont stackaren! Som tur va så fick vi ut en duktig hovslagade som hjälpte mig fixa till de! Så nu har hon stått med lindad hov och hovtjära inne i några dagar men idag fick hon komma ut. har släppt dem på nytt bete med så de såg riktigt nöjda ut! Hon haltade inte alls idag:)

Igår var jag i ullared. köpte tavlor och ramar så att de blir lite hemtrevligt här hemma.. köpte studentpresent till marina som tar studenten på tisdag!! Köpte även lite kläder, skor och hästsaker. Pålle fick en lädergrimma som han ska ha på tävling å ett eget tävlingstäcke bland annat.

I fredags va vi en sväng på High Chaparral å tittade på lite motorcyklar och igår var vi ute på stan en runda. idag blir de lugnt. ska städa och bara mysa runt här hemma. ikväll kommer lennox hem med:) han har varit hos andreas eftersom jag har varit borta så mycket i helgen.

på söndag är de tävling, shettisarna är anmälda och klara! spännande värre:) får se om de blir fler anmälda


upp och ner

just nu fungerar verkligen inget alls!

Befana har varit hängig några dagar nu, eller ja.. hon har inte varit lika bråkig som hon brukar vara! men när vi väl kommit ut så har hon snällt travat på, men har inte legat på riktigt som vanligt. alla hästarna är måttligt feta just nu av betet med så jag trodde att de var de i samband med värmen.. men idag när jag kom så hade hon fång.. suck stackars prinsessan! så nu kämpar vi som tokar med de..

har iaf hjälpt ann att flytta klart nu, så nu ska all fokus läggas på hästarna för de sista skolarbeterna är inlämnade! även om jag inte är stolt över alla, är alla iaf inne! skönt!

Idag kom mina nya säkerhetsväst, så nu är de fixat..

Laban bråkar som en tok just nu! Han har fått en knäpp efter kastreringen och nu tror han istället att han är hingst (suck) vilket gör att han mästadels går på bakbenen när han behöver lämna sina tjejer. nellie trillade av när hon skulle rida så jag fick arbeta honom en bra stund på ridbanan innan han gav sig och kunde tänks sig att uppföra sig någorlunda.

I morgon ska jag köra pålle igen, den 6e är sista anmälning till tävlingen på ÖA den 12.. tvivlar på att Pålle är kvalklar tills dess och frågan är om fana är frisk.. men shettisarna ska allt få springa iaf! tänkte anmäla både muffin (som har ett rekord på 3,28 tror jag) och zeb ( som är ostartad) till dessa två:

Prop 1. Svensk Travsports lopp.
Kategori A, körda av A-B- eller C- licensinnehavare.
1300 m.
Tillägg Rekordhandicap grundtid 3.30,0.
Pris: 0-0-0-0-0-(0) kr.
Täcke till segrande hästs ägare Pokaler 1 - 3 Hpr 1-2-3-4-5-(6)-(7)
Rosetter till samtliga odiskvalificerade.

Prop 2. Stuteri Miicas lopp
Kategori A, körda av A-B- eller C- licensinnehavare.
1300 m.
Tillägg Rekordhandicap grundtid 3.18,0.
Pris: 0-0-0-0-0-(0) kr.
Täcke till segrande hästs ägare Hpr 1-3 Hpr 1-2-3-4-5-(6)-(7)
Rosetter till samtliga prisplacerade.

och OM fana är frisk, så ska hon anmälas till detta:

Prop 15.
Kategori B, körda av C- eller D- licensinnehavare.
2020 m.
Tillägg Rekordhandicap grundtid 1.55,0.
Pris: 600-300-200-150-125-(100) kr.
Rosetter till samtliga prisplacerade
och ev detta:

Prop 14.
Kategori B, körda av C- eller D- licensinnehavare.
2020 m.
Tillägg Rekordhandicap grundtid 2.00,0.
Pris: 600-300-200-150-125-(100) kr.
Rosetter till samtliga prisplacerade.


RSS 2.0