det är sjukt..

..hur helvetes jävla BRA allt känns just nu. trots osäkerheter och att trista saker hänt.. så känns allt så bra.. kanske är det för att två av de viktigaste personerna i mitt liv verkligen finns här för mig just nu.. kanske är det bara att allt känns såhär.. just nu..

hur som hälst! igår blev en lyckad runda på stan med emma och Carina.. jag fick mig ett par nya klänningar och även en riktigt het t-shirt.. köpte även en tröja och två t-shirts till gubben.. de skulle va till alla hjärtans dag.. men han fick dem nu.. roligare att köpa något lite..personligare.. till alla hjärtans dag, som för en gångs skull är på en lördag!!

efter shopping rundan bar de av hem till emma, med hårfärgning och klippning.. så vet ni? nu har jag lugg igen;) den skulle tydligen klippaslite mer ikväll fick jag göra;) andreas komoch tog en kopp kaffe och snackade skit.. vi busade med weeni och vilda och efter de följde de med ut och hälsade på skalis grabben!

väl hemma blev de promenader och bus med doggsen som givetvis va överlyckliga, SOM ALLTID! och sen blev de mys framför tv:n:) hade köpt en riktigt stor godis påse så vi hade en del att pyssla med.. gubben och hans jäkla majs bollar;)

idag gick jag upp vid sådär halv 10 då jag fick ett mess.. så kunde inte somna om..ut med vilja, mata valpar, ut med valpar, sen kom emma, ut med lennox, ut med skalis och till sist ut och busa med weenie och vilja, de har så grymt kul ihop:) de märks verkligen hur mkt ween-stone uppskattar att bara för leka en stund:) och vilja är ju lika knäpp som alltid;) knäppte en hel del bilder på knäppbollarna.. han ser så grymt stor ut mot lilla vilja!!

sen tassade vi in.. Vilda fick leka med skalis medans vi raggade upp något bland mina kläder som emma kunde ha ikväll! hittade ågot tillsist i alf;) hehe.. min nya blåa kläning kommer invigas redan ikväll..då de blir utgång med emma och marica (om hon bestämt sig??)

ska strax hoppa in i duschen och snygga te mig lite.. gubben blev fylle körare då han som vanligt inte ville med.. rätt dålgit att sista bion börjar vid 21:30??

jaja.. gubben och doggsen ligger på sängen och sover... alla har fått de de behöver på en stund så just nu är de väldigt lugnt! skönt måste jag erkänna:)




mera inlägg

gosch! förstår inte dem som orkar blogga sådär en gång i timmen, och faktiskt alltid har något att skriva om?! inte illa om ni frågar mig!

skoldagen är snart gången (en och en halv timme kvar) och ja funderar på att gå ner och köpa något ätbart.. sitter just nu och skriver ett arbeta om vattenkraft till naturkunskapen.. känner dock inte för att lägga ner någon större energi på de, men sånt som måste göras!

gubben mådde inget bra idag, ville ligga kvar i sängen hela dagen.... han är verkligen inte så förtjust över att jag går till skolan, i alf inte dagar som dessa.. ;)

men en shopping runda och hår färgning ska de bli med emma gummsan, kanske ska jag tvinga henne att klippa min lugg med?;) vi får se hur mkt vi vågar:P

nehe.. käk va de va?

väldigt trevliga dagar

med världens bästa emma har rullat på i en rasande fart! idag har jag ju varit ledig hela dagen, inte mycketl blev de skrivet på projekt arbetet inge;) emma kom hit vid klockan 1 ungefär.. då släppte vi ihop vilja och skalman så att de verkligen fick rusa av sig riktigt! sen stoppade andreas in dem i bilen och smet till skjutbanan för att dra av ett par skott..

jag och emma packade en väska och tog med oss bacardi och vilda och drog till stallet:) raspade bacardi och ryktade av henne riktigt.. och sen satt jag på henne i ca 15 min.. snart är hon redo att ridas på, vilket känns helt underbart!

vi promenixade hem igen och bacardi va såååh lycklig.. måste fått en riktig kick för hon riktigt dansade fram.. underbara häst!<3

hemma matade vi alla små och sen tog vi ut dem så att de fick rusa med vilda.. sen in en runda och busa.. och ut igen.. så höll vi på en stund;) när klockan närmade sig 17:00 drog vi hem till emma..matade vilda och weeni och sen drog vi till kristian .. lämnade weeni och hämtade frida.. lämnade henne i stan, köpte hund mat och handlade mat till oss och åkte till kristian och lagade taco.. väldans trevlans med mat och sveriges värsta bilförare;)

sen in till stan igen, hämta frida, lämna frida och sen hem hit.. mötte gubbenoch skalis på vägen hem så hoppade av vid dem och gick med dem sista biten...

i morgon blir de en del shopping;) ska bli riktigt skoj måste jag erkänna, med emma och carina..de hämtar mig i skolan:) slutar 10:30 i morgon så gubben sussar ändå sött vid den tiden..

nehe, dags att stussa i säng en runda!

kramis:)
Bild på hanen som är kvar

och en bild på vilda:

alla <3 dag:)

ja som ja skrev i tidigare inlägg närmar de ju sig faktiskt alla <3 dag:) en av årets mysigaste dagar om du frågar mig^^ första året jag och gubben hade börjat träffas så va vi såå bakis denna dag.. och när han körde hem mig så stannade vi på pappis och köpte en drös sånna hjärtanklubbor till mig för 50öre styck som smakar körsbär ni vet?: hehe romantiskt värre;) eller inte!

andra året LURADE han mig den jävlen;) han sa att de va en fjantig dag.. att vi inte skulle göra nått ihop.. och när han hämtade mig på kvällen så hade han tända ljus, maaaaaaaaaaaassa godis, ostbågar och chips och super söta paketer^^ vi hade en super mysig kväll ihop.. :) lennox va med ganska nyhemkommen då.. då allt började förendras;)

förra året va med mys, men första året är ju helt klart bäst, men kanske detta blir bättre?;) surfade runt som vanligt och hamnade inne på lindablom.se där hon tipsade om denna supersöta sak : http://www.bluebox.se/valentinestips.asp som jag faktiskt planerar att klicka hem:) inte som present dock.. utan bara kul att ha:)

baah! vill hem och krama omhonom nu^^ sjukt så mkt man kan sakna någon på en endaste dag?

Najsigt värre;)

känns lite hemskt att ja knappt såg min gubbe igår:S men han fick ju spela en hel kväll så han grät väl inte;) x-lådan lär ju gått varm:P

mötte emma,vilda och mammi vid tåget igår.. sen kastade vi av mammi på hennes jobb och tog bilen och drog en repa till växjö för att köpa hundprytlar:) åkte hem till emma igen och lät Vilda hälsa på Ween-stone, han gillade väl inte henne super mycket precis^^ klättrade upp bakom ryggen på mig och försökte gömma sig.. de gick ju dock inte speciellt bra då han är en stoooor schäfer pöjk;)

sen rastade vi dem en runda och kastade in vilda i bilen och drog hem.. träffade gubben en snabbis.. och lät vilda leka med sina syskon och vilja ute: sen gick vi in och de busadel lite till.. sen bytte vi ut vilja mot skalman ( hoppas att hon löpt över snart!) och de gick toppen de med: han är tok duktig med valparna, inte alls så "hård hänt" som vilja är utan leker mkt bättre:) kul!

sen började vi snacka hundutställning.. och.. FAEN! jag hade glömt att anmäla till varberg:S anmälningstiden gick ut den 26/1! emma va en tuffing och ringde upp nummert i annonsen och de sa att de va okej att vi anmälde ändå;) så de gjorde vi:D så nu är Vilda, Majken och Maffia anmälda till Varbergs utställningen den 1/3! KUL! vi kollade även igenom lite andra utställningar och hittade en utställning i lilla moheda i april ( tror ja den va?) då emma oxå är hemma! så dit ska vi med så gott som hela högen:) (dvs vilja, skalman, majken, maffia och vilda;)) skoj ska de bli att faktiskt ha ett riktigt utställningsår! majkens öron ligger så snyggt nu^^

i alf.. efter de drog vi en repa till pappa för att emma skulle få se alla schäfer bebbarna:) de har växt en heeel del! han hade betalt 350kr STYCK för att vaccinera dem på tassar och morrhår:S galet mkt pengar när man ger 188 på djursjukhuset och smådjurskliniken?!?

sen hämtade vi mammi på jobbet, lämnade henne hemma och drog till alvesta och hämtade kycklingrullar och tonfisksallad^^ inte galet alls måste jag säga;) hem och käkade de hos emma.. och sen va klockan helt plötsligt halv 11;) så de va bara att rulla hemmåt.. mötte gubben på vägen hem.. så fick inte träffa honom.. han ringde upp och va gullig i alf^^ sötnöt;) min jäklans mys gubbe;)

snart alla hjärtans dag med, va faen ska man ge honom?:S

jävlaB******g skola!

blir så trött.. tror ni inte att de har ställt in mer än hälften av mina lektioner? så att jag har två ynka stycken>?!? de hade INTE varit värt att gå hit för! morr! jaja de blir lite projekt skrivande.. fram till halv 4.. då ska ja va på stationen och möta upp emma gummsan:)

han även beställa tider i ljungby i morse, skalis röntgas den 5te och daisy kastreras den 10onde:) happy happy! håll tummarna;)

Tisdag?

idag vaknade jag av att emma messade, och sa att hon kommer hem vid sådär halv 4, IDAG?!? lite skräck blandat började jag fundera på om de va onsdag idag? för de är ju på onsdag emma skulle komma hem?? men nädå, de är tisdag:) oh sötisen är påväg hem i alf! de innebär att dagsplaneringen ser ut något i stil med dehär:

- innan 12: städa hos valparna, promenera alla hundarna och ta ut valparna, se till att hästarna har allt de behöver, duscha!
- skolan 1-4
- buss hem för att möta emma i moheda och ta en tripp till växjö för att köpa hund prytla till vilda..
- hem?

igår blev de en hel del körande;) andreas hämtade mig vid bussen vid sådär halv 1, åkte ehma och promenerade alla djuren.. och sen tg jag tag i badning och klo klippning av daisy vilket verkligen var behövligt, halva hunden låg ju i duschen efteråt! menmen.. efter de packade vi in oss i bilen och åkte en sväng till marica:)

när vi varit där en stund åkter vi återigen hem, och rastade doggsen och packade in oss på nytt för att vaccinera upp alaska, majken, izor och skalman..skalman fick mot allt då vi inte har hans papper så fick de bli helt nytt,men de är han värd:)

så nu är de fixat i alf, fick bli på drop in då de inte hade tider för sånt på evigheter.. suck! tänkte att jag skulle försöka komma fram till Ljungby idag och beställa tider för kastrering och röntgen.. lika bra att få sånt överstökat.. även om ja hade velat ha minst 5 kg mer muskler på skalis.. han vägde ynka 26 kg!
när skalis mötte puppisarna:)  :


skoooolan:)

en aning aggresiv va man ju i dag på morgonen när man märker att läraren inte dyker upp till första lektionen! gå till studiehallen, knäpper på en dator och kan då läsa att hans barn är sjuka.. MORR! sånt man önskar kunde medelas även till andra lärare så att vi slipper vänta.. men i alf..

sen blev de lite film tittande och diskutioner om olika organisationsskolor på ledarskapen.. och nu har vi UF:) sitter här och väntar på att mimmie ska komma tebax från kören så att vi kan planera vår monter..

fick reda på att navet kommer vid kvart i 1 och vill snacka lite med oss.. dock är jag så sunkig idag så att jag hoppar de! behöver hem och göra lite nytta så åker med 12 bussen, skönt!

ikväll ska vi ebn runda till mica:) ska bli väldans spännande! ska även knäppa nya bilder på valparna som blev 11 veckor igår:)

Tack:)

stort tack till polly som gav mig denna:


och jag vill ge den till alla som läser min blogg,just för att ni tar er tid att läsa min blogg:)

är för tillfället DUNDER mätt! gjorde "köttfärsås" på mitt lilla egna sätt ( blir som en färdigblandad tacko) med ris.. vi åt väl för sådär 2 timmar sen men efter de har de blivigt lite film tittande och mys:) gubben sover just nu som en gris och jag ska rasta lite hundar och hoppa i i duschen! ganska mys de med att bli lite fräch.. funderar på att hålla mitt "mentors löfte" och ta mig tid att lägga lite ansiktsmasker osv med:) kan ju va skönt faktiskt!

ha en fortsatt trevlig kväll:)

mår bra:)

man mår riktigt bra när man får saker gjorda! gick upp vid sådär 9 idag ocg gick en runda med lennox..sen gick jag in.. släptte ut vilja på baksidan och tog skalis i koppel och gick en runda.. efter de va de daisys tur att gå ut och busa och sen tog vi ut skalis, maffia och alaska så de fick rusa runt på baksidan.. efter de blev de promenad med vilja och lennox och sen dess har daisy varit ute:P

har även hunnit med att äta lite, uppdatera hemidan, uppdaterat bdb, tvättat en del och andra trista vardags sysslor! men gud så skönt de känns när allt är gjort:) nu är gubben och skalis nere hos en kompis i moheda en sväng oh jag ska strax sätta igng med middagen.. vilja och lennox vilar på sängenoch daisy sover sött i sin korg:)

hehe för er som är nyfikna..här kommer mitt nya schema.. suddat ut allt jag inte läser..;)

ny bild på maffia:

vardagslydnad

de kan man nog aldrig få nog av:) inomhus är skalis grabben riktigt duktig, har lätt för att slappna av och accepterar att de inte leks inomhus.. ute rusar han som en galning^^ vilket till viss del är meningen.. men koppelträning lär behövas en del;)

jag och gubben packade in oss i bilen och drog en repa till Polly då Rasse fyllde 3 idag:) grattis grabben! han fik två paketer av oss och vi fick fika:P yumyum va med där en runda och sa grattis till lill grabben:)

sen åkte vi vidare till moheda, parkerade bilen och gick en runda i elljus spåret med vilja och skalis.. de gick förvånansvärt bra med tanke på att vilja löper.. men blev en hel del träning då han höll på att göra mig galen vissa sträckor! tur att han är väldigt mutbar;) önskarbara tat han var en aning mer upmärksam men hoppas på att de kommer:) nu ligger både hanoch vilja som döda..lennox går endast ut korta rundor och kissar.. sen sover han.. daisy tror jag är ute just nu och rusar och valparna har varit ute sina rundor för idag:) skönt när man fått en del gjort trots allt!

nya bilder på skalleballe på vår bdb:)

skalis är hemma!

idag gick vi upp vid 8 på morgonen, gjorde oss i ordning och åkte till bror för att hämta skalis.. efter de drog vi en repa till stan för att köpa munkorgar och även presenter till Rasmus som ska firas i morgon. käkade även på donken medans vi väntade på att affärerna skulle öppna.. de gillade skalis i alf;)

väl hemma så drog vi på skalis och vilja varsin WP sele och hängde på lite vikter och gick enrunda.. blev inga bilder då de är skit trist jävla regnväder:( men får väl bli framöver! kommer behålla honom hemma helt ett tag nu i alf.. men då lennox fortfarande har väldigt ont efter den lilla olyckan igår så får de inte träffas ännu..

nu är gubben iväg och ska boks upp ett släp till sina päron.. skalis är med honom så är lite lugn och ro i alf! ska även posta katarinas paket;) hoppas de passar!!

nehe, om man skulle städa lite? här ser ut som faen:P


lite positivt i allt de negativa!

fick ett samtal från kennel nyadals som äger pappan till bebisarna vi har nu, han har genomgått Ataxia test och är Clear:) vilket betyder att ingen av valparna i kullen kan vara Affected och drabbas av denna hemska sjukdom! skönt att veta, även om testet är så nytt så att jag fortfarande är lite sketisk till de.. skulle vilja ha bevis på att de verkligen funkar men de kommer ju med tiden såklart!

de som är lite mindre kul är att lennox är skadad:( inget allvarligt, men lite mörbultad och har väldans ont i svasen.. vetten tyckte att vi skulle vänta då de inte gör så mkt även om den är bruten.. den läker fint av sig själv tydligen.. ! skönt de i alf.. han bråkades med hästarna och hästarna visade för en gångs skull hur stora de är och andreas nya pålle rullade runt honom ganska duktigt.. jäkla hund..:( nu ligger han på sängen.. vägrar gå ut;) liv rädd för pållarna.. kanske lika bra de så han slutar att reta dem!!!

de blåser som attan ute:S vi har varit och storhandlat en runda, käkade lite pommes gyttans värre:) sen har jag dragit en runda med vilja och varit ute med valparna! härligt:) och nu lagat mat som vi kastat i oss lite kvickt.. taco är ju aldrig fel!

i morgon plockar vi hem skalman..

Bal skor

har äntligen hittat ett par skor som faktiskt fyller alla mina krav;) de är rätt färg, de är inte tok höga, de är till rätt pris och de går tt använda igen;)


När hela världen rasar..

mm just nu känns de verkligen som de..gubben är troligen varslad.. och tills dessär det dag som gäller för hans del..vilket drar med sig att jag ine kan ta mig till eller fån skolan ( bussen rättare sagt) och hundarna blir ensama läskigt länge:Säven om han har raster han kan åka hem på så tycker jag inte de känns bra.. och även om vi nu har fått hem hundgårdar så att någon kan vara där känns de ändå HEMSKT!

5 månader kvar i skolan ungefär..tvinga mig för helvete inte att hoppa av nu?!?

idag åker montana och mexico..(eller melodie och patron som de ska heta) till sina nya hem.. mexico hamnar i skara och montana i malöm.. alaska finns fortfarande till salu..

kan ju även medela att pga omständigheterna så är våra hemlisar avblåsta.. jag blir galen:(

sletna janna

ja allt för många dagar nu så blir de bara mjukisar och upp medhåret lite skabbigt i en tofs.. har tröttnat! morr säger ja bara!!!

idag på morgonen hade jag verkligen tid, all tid i världen, la ansiktsmask, skrubbade med mitt jordgubbs skrubb både ansiktet och kroppen och tog en lång dusch ( duschade daisy med, hehe) men lik förbannat slutade de med att jag återigen ramlade ner i den så helt plötsligt otroligtmjuka, varma och mysiga sängen, men min så otroligt mysiga pojke. och ligger där tills jag helt plötsligt har super brottom! de är verkligen bara han som får se mig i någorlunda "form"..alla andra får helt enkelt nöja sig med sletna janna^^

dagen har gått hyfsat fort på 3 lektioner, varav en ny kurs, naturkunskap, som lärde mig att jag inte var galen;) de sa nämnligen att någon rymd sten hade varit här och brunnit upp i lördagskväll.. så med andra ord va de inte alls ufon jag såg när jag matade pållarna;) och så ett prov.. som gick bättre än jag trott!

gramatik som verkligen är min svaga sida, gick faktiskt helt okej:) lite stolt över mig själv där måste jag erkänna!

i morgon är de först ett möte klockan 10 på hotellet inne i stan, sen skolan en runda som blandannat bjuder på skridskor (SUCK!) 4 lektioner i morgon i alf, de flesta på ca en timme.. ! gubben ska till vetten med mexico. somvi givetvis håller tummarna för!:)

Student balen

de är så sjukt att jag snarttar studenten:S men de gäller att förbereda sig i tid;) nu har jag klickat hemmin bal klänning i alf.. med frakt osv så kostar den 1200:-, så hela studiebidraget.. men va faen:S bal klänning MÅSTE man ju såklart ha!
härfår ni en bild på skönheten, ävn om jag reda nu fruktar att de blir till att leva på vatten om man ska se bra ut i en sån klänning;)

Hatebreed

ja, klickar man sig nu in på hunddata och söker på Moonchild, så finner man ganska snabbt att de är något som inte stämmer, de är något som finns där nu, som aldrig funnits där innan, nämnligen att hon har ett syskon, Hatebreed.

så nu finns vår lilla skalman reggad:) vilket givetvis är SUPER!

igår var jag först en runda i plugget såklart, efter de hämtade gubben upp mig vid bussen och körde ner till byn för att mata bilen.. träffade morfar där en snabbis! en hem till våra vildar och fixa lite med alla papper för att ta en tripp till veterinären! allt gick super där och Montana som var inne för besiktning gick igenom helt ua! skönt:)

sen va vi en runda hos gubbens mor och snackade skit.. och efter de så va vi hos robert och emelie.. hälsade och busade lite med skalis och fixade lite papper! ska beställa tid för hans röntgen och vaccination nu i veckan med..! och ringa och höra när de tycker att de är lämpligt att kastrera daisy dosan!

idag börjar jag vid 12:50..ska ska hoppas in i duschen om en stund och börja göra mig i ordning! skönt att få sova ut ibland faktiskt! sen ikväll ska vi iväg och hämta hö till våra busar där ute i hagen då de börjar bli dåligt med de på lager, full fart hela tiden:)

nehe, duschen väntar;)

blogga två gånger om dagen..

.. ska vara bra för magen:)

det jag egentligen vill med mitt bloggande är att minska stressen, att ta mig tid att tänka efter och uttrycka mig.. istället för att bara tänka.. att våga släppa inmännikor.. även om de bara är på de alldagliga bitarna.. tror inte att någon egntligen uppskattar att läsa om vad jag har städat under dagen eller sådär, men de hjälper mig, och de är för mig jag bloggar:)

sitter och pratar med mimmie på msn, hon berättade att jag slutar 12:15 i morgon, och om vi får behålla detta schemat, alla måndagar resten av året:) vilket betyder att jag antingen kan ta 12.15 bussen då vi har anita ( UF, eget typ) hem.. då måste visseligen gubben upp då men i alf^^ eller.. ta igen lite och ta 14:45 bussenhem..så underbart!<3

Arizona åkte idag, sen va vi en runda hos andreas päron och matade muffe med matrester^^ deras "mini" gris:P han blir så glad då^^ sen ¨åkte vi och handlade chips, ostbågad, dipp, lösgodis, negerbollar och mjölk:P sen har vi bara legat på sängen och fetat oss och gosat^^ mysigt pysigt!

nu sitter jag och laddar upp alla mina bilder jag tagit mot bdb.. skickade alla valpköpare dit då de är så stora att de inte ens går att skicka i mail (SUCK!)  försökte få en stå bild på maffia, men de va lönlöst..hon bara satte sig ner och gav mig tassen:P vi får nog träna mer på dedär;)

bild på hanen som är kvar, 10 veckor, blue fawn, stilig kille:)

god morgon

ja för en gångs skull är de faktiskt just de, en god morgon! de blåser som tusan och mitt vackra väder känns långt borta.. vill ha vår och fågelkvitter!

men, gubben mår bättre, huset är städat och om lite mer än en timme åker Arizona! jag har suttit och skrivit alla papper på henne.. och även alla papper som robert ska ha, känns så jävla skönt att de äntligen är klart! visseligen blir de ju nya i morgon då de ska skrivas på Mexico, men i alf:) just nu.. är allt klart!

ska snart äta en riktigt god frukost och bara ta de lugnt... allt känns på något sätt så grymt bra!

ska snart gå ut med alla valpisarna en runda, de flesta uppskattar de verkligen, typ alla förutom majken;) de ska även få ett riktigt bad idag!

nehe, bäst att sätta igång! kram på er

bara 1 kvar:)

japp tingade precis bort ännu en valp! visseligen på avbetalning men de spelar inte så stor roll, han gick till fullpris och till ett riktigt bra hem! bara att de blir en valp mindre i hagen gör en hel del;) så nu är även Mexico såld, bara alaska kvar!

har kanske glömt att säga att vi pratade med skk i förra veckan, och skalis stamtavla har redan kommit:) vi löser ut den på måndag och sen ringer vi dem så släpper de alla spärrar:) wounderbar!

har städat hos valpiasrna, tvättat och städat toaletten idag..de va verkligen välbehövligt då vi varit så lata att vi gått in med skorna där så va de inte så rent och frächt;)

har varit hos mormor och morfar en runda idag, hjälpte morfar med lite "mail problem" osv.. är ju stort för dem att ha internet nu:) gubben satt nere och snackade skit med mormor.. då de jobbar på samma jobb så är de ju en stor "snackis" just nu! daisy va med, gud va hon stormtrivs där! de gör visseligen alla våra hundar.. men speciellt daisy!

efter de åkte vi hem, åt lite mackor och nu ligger han som död igen:S stackars gubben att ha så hög feber!

jag ska strax ta tag i ännu mer tvätt och även disken.. har precis hämtat in lite ved och burit fram elementet till valpisarna ige.. måste mata pållarna med! nehe.. hej hopp:)

dixie och skalis på bilden:

kommer allt verkligen lösa sig?

ja, just nu känns de som att allt faktiskt kommer bli riktigt jäkla bra! hoppas att de fortsätter så!

fick ett sms inatt som gjorde mig både glad och ledsen, en mycket nära vän kommer hem på heltid, ilket gör mig super lycklig! men börjar bli orolig för vad som faktiskt hänt.. gummsan läser du detta..ring mig för tusan? ja får ju inte tag på dig ju och börjar bli riktigt orolig:S

gubben ligger fortfarande i sängen och sover.. han är riktigt dålig:S usch de känns verkligen helt hemskt när han är så sjuk:( stackras stackars sötisen!

i morgon flyttar Ariona ( som ska heta maya), och på torsdag (de är den 22dra på torsdag va?) så åker även montana(som ska heta melodie)! och sen den 18/2 kommer även Oregon (som ska heta Izor) att flytta! bara två grabbar kvar som söker nya hem men när vi blivigt av med dessa tre så gör de inte så mkt om grabbarna dröjer sig kvar lite:)

har varit ute och matat pållarna och hämtat ved, vaknade av att jag fick sms av robert vid typ 8:S kan nte förstå hur man väljer att gå upp vid 8 en lördag^^ men de är ju upp till var och en.. nu ska jag och daisy dosan ta en promenad och sen ska jag städa hos bajs valpisarna^¨ de är väl nackdelen med att ha 7 stora valpar hemma:P städningen!

allt känns lite bättre:)

efter en riktigt bra dag känns på något sätt livet lite bättre:)
förmiddagen har jag ju redan berättat för er, strax efter de vaknade gubben till liv och vi åkte på hemligt uppdrag;) eter de fikade vi hos hans päron och pratade lite med dem:)vilja har varit med hela dagen och varit så galet duktig! älskade lilla unge!

när vi väl var hemma igen så diskade jag och lagade mat till mig, andreas är extremt förkyld idag ( ni vet,män och deras förkylningar;)) och mår riktigt kasst,hoppas på att de inte är magsjuka bara då han säger att han mår dåligt:S fick i alf laga lite soppa till honomså han fick något i sig.. !

nu har jag varit ute och pysslat med hästarna i en halvtimme, vilja har varit med mig, nu är vilja och lennox ute och rusar som GALNINGAR! hon måste fått sina muskler från deras idiot ryck:P och daisy ligger mätt och belåten framför brasan! tilloch med valparna har somnat:)

vilja är påväg in i höglöp nu så de får busa så mycket de kan nu, för sen får de inte träffas så mycket på ett par dagar!

i morgon är väl planerna att gubben ska leka med filip en runda och jag ska till mormor och morfar.. får väl se hur de blir nu när han är så dålig! stackars gulli:( han ligger som död på sängen i mjukisbyxor^^ gulle gubben<3

Kennel Chrystals of Blacks

har kanske glömt berätta detta för er? men vår Oregon ska flytta hela vägen till Norrbotten! till Chrystals of Blacks Kennel. de ha rottis men vill nu ta vår lilla snygging på halvfoder:) riktigt skoj!
in ochkolla deras hemsida: http://www.cob.dinstudio.se/

så grymt vackert väder:)

va uppe vid ca 9 idag, har tagt en lång promenad med lennox och viljai de grymt fina,men något kalla vädret:) blev en hel del lydnad, vilja löper och koncentrationen = 0 på henne just nu! skönt att daisy flisan ska kastreras i alf så jag slipper bråka med henne;) hon fick dock va hemma första rundan då jaghar svårt att gå med alla tre samtidigt då lennox drar som en galning om hon är med.. de kommer fortfarande inte toppen överens... suck.. dessa vovvar^^

har ävenvarit ute och gosat medpållarna:) bacardi har blivigt så lugn oh mysig av rölla! riktigt skönt att se! tror de är viktigt för henne att gå med en äldre häst ochinte bara ung hästar!

ledig idag, idag den 16/1, min och gubbens 33 månaders dag ( om jag räknat rätt? ) ingen praktik denna teminen så tills de nya schemat infaller nästa vecka är vi lediga på fredagar.. med andra ord är detta den sista..:) gyttans!

nehe, dags att bröja knufa på gubben och ta en runda med daisy grisen:)

lite bilder:

effektiv dag

japp japp..:) har stdat så gott som hela huset och hos valparna.. varit ute och lekt med dem 2 gånger och varit ute med de andra doggsen..duktigt värre.. skönt att va hemma ibland så man får alla vardags sysslor gjorda!!!

sorterat massa papper och letat reda på allt som ska postas.. så nu är det ordnig och rda på alla papper med!

de kommer lösa sig älsk!

trött trött..:(

mmm de blev ingen skola idag.. skulle egentligen åkt in till växjö och gått runt växjö sjön och efter de gått på ågot museeum.. men nej tack.. de hoppade vi! är änd ledig i morgon.. :P

igår va ubben inne och besiktade Arizona som ska flytta på söndag.. gick toppen:) hon ska heta Maya, och bo i södertälje med 3 chihuahuor:D en barnfamilj där som ska ha henne:)

fortfarande 2 hanar osålda.. har inet ritkgit bestämt oss för vad vi ska göra med dem.. vi får väl se:)

har precis varit ute med hela högen, helt underbart roligt att se dem leka:) nu sover de..gubben är nog glad;) de har skällt hela morgonen för att de har haft tråkigt.. de är riktigt fint väder idag och daisy är ute och leker.. skönt när hon kan gå som hon vill!

funderar på att skrutta ut till pållarna en runda.. kanske rida rölla en runda i hagen:) gubben ska iväg så kan inte rida ut.. trist.. tur att man har grymt stor hage:P ska även plocka ut maffia och gå igenom lite fler klicker lektioner med henne till projekt arbetet..spänande värre..

kastar med en bild på diesel.. som någon har tagit på my dog:)

im so happy happy!

går detta i lås är jag den lyckligaste flickan på hela jorden! dock får inte nii veta;) en del av er vet.. men bara de som bor tillräkligt långt ifrån;) hehehe!

sitter i skolan nu, duktiga jag, eller inte! har skrivit in de jag har jobbat med mitt projekt, tänkte jag skulle räkna ihop timmarna jag gjort med.. och se hur mycket mer tid jag måste lägga ner på detta.,... kommer troligen fortsätta med klicker träningen, men inte att läsa allt detta och skriva allt^¨ en aningens segt.. redovisning den 16/4 med.. min och gubbens 3 års dag.. lite små segt men smällar man får ta helt enkelt!:)

sitter på ebuddy nu, segare får man nog leta efter? men vad gör man utan msn:/ gick igenom bdb med och lite så där.. en hel del kommentarer! kul att så många gillar våra nytillskott:)

nehe, ska väl gå igenom lite bloggar och sen se om jag kan införskaffa mig något att äta innan ja svälter ihjäl^^

den 21/3

blir de troligen en tripp med maffia till vederöd, för att ställa på bullmastiff utställningen:) lite spännande med utlänsk dommare och allt..ska bara lista ut hus man anmäler:P

har haft både maffia och majken ute en bra stud idag.. de rusade runt som galningar med vilja:P lennox tycker att valparna är äkliga och att de är äkligt att vara ute så han låg inne och sov^^

har även varit duktig och städat här hemma medans gubben städade hos valpisarna.. välbehövligt vill jag lova! ska bli skönt nu när två åker! har tid för besiktning på en denna veckan och ennästa.. då de ska flytta till sina nya hem:)

nu ska jag bara skura golven med se ska jagtvinga ut lennox en stund..har fått för mig att han ska dra lite idag..får väl se hur de går... hanblir så stel är de är kallt så får bli massor med massage!

behöver även jobba på lite med mitt projekt arbete:/ segt.. har presentation på min och gubbens tre års dag.. usch!!

lite bilder:

seg och något illamående..

.. behöver verkligen frukost, men de får vänta en timme till så att gubben hinner vakna till liv med..

har varit ute med hundarna två långa rundor redan och matat valpisarna..ska strax mata hästarna med.. kanske att de blir en tur på gubbens pålle idag?:) funderar även på om man ska ragga lite hingst.. i alf till bacardi... gubben får bestämma själv om han vill ha rölla bebis.. än är de inte för sent:)

satt vid datorn igår till långt in på små timmarna, och pratade med gubben på sms.. och när ja börjar jobba med (håller verkligen tummarna för jobb sen när man tagit studenten i alf, även omja kan tänka mig att de lär va grymt svårt nu ett tag framöver..men bättre tider lär komma, och skam den som ger sig^^ ) så kom vi fram till att vi sulle börja titta efter hus, eller gård rättare sagt.. :) han har samma syn på de hela som jag, flyttar vi så kan vi ju inte flytta till ett hus utan stall!

igår hämtade vi hem vår hundgård+hundkoja.. de kommer bli super!nu ska i bara lista ut hur den ska pysslas ihop;) undebrrat attha hittat en gård som de inte kan klättra över..är lite rädd för sånna.. de kan göra sig så galet illa!

nehe, hästarna vill ha mat (och nej.. jag orkade inte skolan idag! va ju värsta stormen inatt:S så vem faen kunde sova?:S)


bildpå pojkarna som finns kvar:)



en lång men aktiv dag:)

ja, först idag fik vi ju ett lite jobbigt samtal ang arizona, men de va bara att sätta sig och ringa ett par samtal så var hon tingad igen:) härligt! så hon åker till nästa helg!

efter de kom andreas rölla, han såg verkligen ut som ett barn på julafton, men precis som jag trodde är hon MINDRE än bacardi.. faen va min lilla ponny har växt till sig^^ gummsilumsan:) i alf så fick vi två täcken sadel och träns och hon är sååå mysig! ville hoppa upp direkt men hon ska få kolla runt ett par dagar först:P

sen va de bara att slänga sig i bilen och åka till falkenberg för att hämta arizona vilket vi nu har gjort. wounerbar att se henne igen, hon är så lycklig den lilla damen:) de gick kalas demed!

hem, rasta hundar, kasta sig i bilen och åka till gubbens moder och fader och äta bullar^^ och nu är vi äntligen hemma igen! nu ska vi sova.. ska ämta vår hundgård i morgon:D  yeah!

kram på er!

Vild o Vågad's Arizona

finns åter till salu pga familjens allergi. hämtar henne ikväll, intresserade hör av sig!

morgondagen

har jag stora planer för:P hade tänkt mig att ta gubben i ena handen, och bacardi i andra för att gå bort till stallet och raspa till hennes hivar. går allt som jag vill kanske man även skulle ta chansen att sitta upp på henne? måste verkligen börja vänja henne nu, speciellt när andreas har ridhäst från och med lördag^^ lite orättvist:D

idg blev de mackor till middag, vi va så lata^^ men i morgon är ja ledig så då ska de nog bli bättre^^ igår lagade faktiskt andreas middag, kassler sås och ris.. under övervakning;) skönt att slippa att alltid laga mat i alf.. gulligt att han vill hjälpa till!

vi satt och kollade på tv igår.. och då kom han fram till att han helt klart bott med mig ett bra tag.. vi tittade på vänner och han såg en mysig tröja som han tyckte jag skulle ha.. hehe..sötnosen^^

har kört ett mini träningspass med maffia idag och vi lärde oss sitt på nolltid:D de va riktigt kul att få lära henne med klickern från början, att klicka in tog ju inte många sekunder;) ljudet betyder goooodis sa min lilla tjockis^^ fuskis att gubben ska ha henne på kursen och jag får lilla fröken virrpanna (majken^^)  kommer upp massa bilder i bdb sen på bus ungarna :)

har även fått en ny mob idag av min supersöta far:D yeah^^ riktigt najs! im happy^^

blåser tok mycket ute, så ska gå ut och kolla till hästarna! kram på er!


första skoldagen:)

ja nu va den verkligen avklarad, inget jag längtat efter, men man får ta dagen som den kommer:) mellan 13-15:30 är inte så farligt.. och i morgon och nästa fredag är vi lediga innan de nya (as slappa) schemat kickar in! gytt!

då vi kommer ha en hel del håltimmar denna terminen, så kommer jag och några tjejer till börja simma^^ myysigt:D kan ju aldrig skada att röra på sig.. hrm.. eller? dumt att man inte kan ta sig hem som man vil:/ kanske skulle satsa på dedär körkortet nu då?;)

nehe.. ska skriva ett par mail till och sen hem med bussen till gubben min!<3 puss på er:)

storm

ja de blåser verkligen som bara den här ute! riktigt obehagligt:S är livrädd att strömen ska gå ller att staketen ska blåsa ner:S

har nyss lagat mat och gubben har vatt ute hos pållarna! han har bihåleinflamation:S tycker så synd om honom! vet hur ont de gör:( å i morgon ska vi tvinga iväg honom till läkaren!

sitter just nu och gör lite ny annonser, har kommit fram till att Oregon blir n halvfoder vovve.. han är tok snygg^^

nehe, ska fortsätta med mitt^^
haj på er:D

bild

glömt att jag inte visat er bildern på de återstående 3 hanarna:) här är de 8 veckor (i söndags)

5 valpar..

.. har nu flugit ur boet, dn 6e är tingad men åker först den 22/1 (egentligen den 6/2 men deras semester hade blivigt inställd pga kriget) så tre pojkar finns kvar, Oregon, Mexico och Alaska.

igår va vi på en liten utflykt till Göteborg för att hämta Skalman.. allt gick fint och de va skoj att träffa Freja med, även om hon verkligen inte gillade vilja.  va hemma igen vid 6 tiden och då fick han träffa dixie med och sådär:) allt gick riktigt bra, långt över våra förväntningar!

sen när vi ko hem hade hästarna rymt! jäkla pållar! så fick gå och leta upp dem, och leda hem dem, svin kallt! efter de va vi ute lite och sen åkte vi till nyaals en runda. efter de lagade vi käk.. va i säng ganska sent!

idag har de varit riktigt lugnt.. gubben har legat i sängen hela dagen och de har så gott som jag med.. ! vilja och skalman har busat runt som galningar här ute, massa bilder på bdb, lyckades ta några hyfsade stå bilder på honom med:)

nu har gubbn varit på sjön och borrat hål, tydligen är isen riktigt tjock och de är människor mitt ute på sjön med sina hundar! coolt att de faktiskt frös:D

nu sitter jag och laddar upp en hel massa bilder på bdb och ska vara lite duktig och diska strax:)
kram på er!

en bild på skalis och vilja:



skalis:

Klockan börjar närma sig midnatt..

.. och killen som ska hämta Colorado är i Jönköping, så om ca en timme åker han, lillkillen.. har plockat fram skål, koppel, film, mat och alla papper som ska fyllas i innan han kan åka mot sitt nya hem..

vilja är helt slut efter att ha lekt med familjen som va här tidigare och tingade Montana, så endast tre hanar kvar nu! underbart! dock stannar montana lite längre.. ganska länge längre.. hon stannar till den 6/2.. men de är smällar man får ta! underbart att även hon har ett framtida hem, enligt oss:) att ta på sig lite extra arbeta för riktigt bra valpköpare är sånt men får räkna med helt enkelt!

håller just nu på att tina kyckling, har haft fullt upp hela dagen så har bara kastat i oss några mackor.. ska även ta nya bilder på de tre valpisarna som finns kvar och göra om hemsidan.. och redan klockan 8 i morgon ska vi va uppe och pigga igen;)

har faktiskt hunnit rensa bland mina bilder idag mellan varven, vilket va väääldigt behövligt.. valpbilder överallt och huller om buller.. suck! men nu är de lika snyggt och prydligt som alltid:)

har även ringt och bytt försäkringsombud då de vi hade inte var att lita på då hon satte dit försäkringar som inte skulle finnas och försökte lura på folk sånt som de inte behöver, eller för den delen vill ha.. säger man nej så är de helt enkelt nej! så med lite hjälp av Tinys blivande ägare så har vi lyckats lösa även de:)

nehe, valpforografering va de jah!
kram på er!

Stress stress stress!!!!

japp lite stressig har denna dagen allt vatt;)

åka bil pga en rad olika anledningar, nu kommer snart en familj som tydligen kört genom ett riktigt snö oväder för att kolla på Montana, och ikväll (vid 12 slaget rättare sagt) åker Colorado.

i morgon klockan 9 på morgonen åker Nevada, sen ska vi köra Dakota till emma, tiny ska iväg och sen ska vi köra ner Arizona till falkenberg.. och till alla er som är på utställningen i gbg i morgon.. spring förbi amstaffmontern och kolla in Diesel:D

På måndag blir de att kasta sig i bilen och hämta skalis i göteborg, vet dock inte hur dags ännu, och sen en runda till nyadals.. myspys!

igår va jag och gubben en runda på skjutbanan, kul att få följa med dit ibland med även om ja höll på att frys röven av mig:P sen kom Emma, Linus, Frida och linus kompis och kollade på valpar och sådär! myspys! va ju även hos vetten.. och herregud säger ja bara! vilket stolpskott..aldrig mer dit!!!

nu är andreas och hämtar en familj som ska kolla på Montana, så ska smita ut och sminka mig:) kram på er!

Besiktning

japp japp! nu sitter jag här och tror att jag fått ordning på alla papper som ska med till vetten! vi packar in oss i lillbilen (jag, gubbe, en bullmastiff valp och 5 amstaff valpar) och åker till vetten om sådär en timme för besiktning, vaccination och chipp (förutom maffia som bara ska ha sin 12 veckors sprutis^^) håll nu tummarna för att alla går igenom;)

fick lite nya bilder på rölla med, i morgon är de exakt en vecka till den "lilla" söta damen kommer:) va och berättad för gubbens päron igår, hehe de verkade med tycka att deva lite tufft med en "riktig häst", kul!

hans mor lånde en klänning av mig som hon skulle prova, vi håller tummarna för att den passar;)

ska strax gå ut och ge pållarna lite frukost. vill ni se fler bilder på gubbens klump? äsch en till får ni i alf^^


årets bild 2008

hehe hittade denna i emmas bilddagbok, gillar verkligen min gubbes min.. kan verkligen inte komma på vem som kan ha knäppt bilden? men de är i alf från kvällen 25/12.. här kommer den och en del andra bilder för er sominte fått se:

Min julklapp..

.. till min älskling! som ni vet hade jag redan innan Brandy kom hem igen bestämt mig för att hon inte skulle bli långvarig.. hon trivs inte på lösdrit och får inte den uppmärksamhet oh träning en så pass ung ponny behöver. så efter lite diskutioner med gubben, som även han är fast besluten om att börja rida.. bestämde vi oss:) så den 10 kommer Rölla hem till gården, en bastand nordsvensk dam på 150 cm som tävlat på travet, hoppning och dressyr oh även gått som "tur häst" vad kan vara mer passande för oss? han har en häst att skrutta runt på när jag tränar bacardi virrpanna och jag har en häst som faktiskt kan tt och annat i dressyr väg;) sadel, träns och täcke får vi med:) i utbyte mot brandy.. kan de blir bättre? här kommer ett par bilder på gubbens julklapp:)



RSS 2.0