seg och något illamående..

.. behöver verkligen frukost, men de får vänta en timme till så att gubben hinner vakna till liv med..

har varit ute med hundarna två långa rundor redan och matat valpisarna..ska strax mata hästarna med.. kanske att de blir en tur på gubbens pålle idag?:) funderar även på om man ska ragga lite hingst.. i alf till bacardi... gubben får bestämma själv om han vill ha rölla bebis.. än är de inte för sent:)

satt vid datorn igår till långt in på små timmarna, och pratade med gubben på sms.. och när ja börjar jobba med (håller verkligen tummarna för jobb sen när man tagit studenten i alf, även omja kan tänka mig att de lär va grymt svårt nu ett tag framöver..men bättre tider lär komma, och skam den som ger sig^^ ) så kom vi fram till att vi sulle börja titta efter hus, eller gård rättare sagt.. :) han har samma syn på de hela som jag, flyttar vi så kan vi ju inte flytta till ett hus utan stall!

igår hämtade vi hem vår hundgård+hundkoja.. de kommer bli super!nu ska i bara lista ut hur den ska pysslas ihop;) undebrrat attha hittat en gård som de inte kan klättra över..är lite rädd för sånna.. de kan göra sig så galet illa!

nehe, hästarna vill ha mat (och nej.. jag orkade inte skolan idag! va ju värsta stormen inatt:S så vem faen kunde sova?:S)


bildpå pojkarna som finns kvar:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0