Vildas resultat

hehe man hinner inte sitta vid datorn allt för långa stunder, så därför kommer kritikerna när jag hinner:) här kommer vildas med iaf! daisys kommer ikväll om ja får liv i datorn då.

Moheda - Inofficiell - Juniorklass (29/11-09)

femenimt uttryck. välformat huvud och ögon. kraftigt käkparti, utmärkt hals, utmärkt bröstkorg för åldern. tillräklig överarmsvinkel. tillräkliga vinklar bak. rör sig med utmärkt steg fram, något marktrång bak, trevlig helhet. 1a, 1a, hp, bästa tik, BIM

Dommare: Magdalena Karlsson


Inofficiell utställning i moheda bollhall

anordnad av labrador småland, och vet ni vad? de gick bra idag:)

vi åkte dit med rocky, daisy och vilda. Daisy fick etta och hp och blev tvåa bästa tik. Vilda blev 1a, hp, och BIM. rocky blev 1a,1a, hp, BIR, BIG 2a så vi är kalasnöjda! fina priser fick vi med!

här kommer rockys kritik, daisys och vildas kommer i morgon:

Maskulint, välformat huvud. bra ögon och öron, utmärkt bett, bra hals, god överarmsvinkel.tillräkligt djup i bröstkorgen som har utmärkt längd. välmusklat bakställ, utmärkta vinklar, rör sig väl med utmärkt rygglinje. . dommare: magdalena Karlsson 

nu ska vi ta lite valpbilder!

ataxia

Har lyckats få två av våra hundars ataxia test inlagda i datorn, sanoya´s daisys ( daisys) och Moonchild ( viljas). båda två är CLEAR

här är bilderna..

två VOV hundar!

här kommer lite bilder på vild o vågad's Vilja ( röd tik på 12 veckor) och vild o vågad's hades ( blå hane på 19 månader) båda två bor i södertälje hos Kattis och Lowe med sonen Benji och katten Lex.


Denna eviga väntan!

Denna veckan planeras allt att bli klart, vilket är helt underbart skönt samtidigt som de hela är lite läskigt. bara till att försöka att hålla ut!

Hemma rullar allt på, hästarnas träning har kommit igång bra trots att de är mörkt de timmarna på dygnet som jag är hemma! ska bli skönt att jag snart är ledig i en månad så att hästarna får röra sig ännu lite mer. hundarna lider ju inte precis, de får vad de behöver:) alltid lättare när man är två, men vill ju inte skicka ut gubben själv med hästarna precis! de kan behöva lite vintervila de med.

nu tror jag att jag är helt klar med mina julklappar, har beställt lite grejer som postas till mig idag, är sååå spänd på hur de ser ut! ska bli superskojnär de kommer! och då jag vet att en hel del nära och kära är här inne och smyger ibland så tänker ja inte länka till sidan där ja beställt de, men otroligt fina och personliga grejer är de iaf, ska visa er efter jul!:)

nehe, dags att försöka göra sig lite i ordning och sen dra ner till praktiken.
kram på er!

tikar

här kommer bilder på tikarna som är kvar

vild o Vågad's Vinna



Vild o Vågad's Kämpa

Hästarna

de va ju ett tag sen jag la upp bilder på pållarna, har siuttit och letat upp lite bilder nu, vissa gamla och vissa nya, men presenterar dem iaf på nytt!

Terrier, halvblod på 165, världens underbaraste dam som kan ridas utav alla, tävlad i hopp och dressyr.


Muffin, shettis valack på 11 år, ca 105 i manken, inkörd och mycket longerad, kommer användas av nellie till ponnytravlicensen!



Likös, russ valack på 14 år, ca 123, kommer att användas av mig till ponnytravlicensen.


Tingeling, c ponny, ca 129 cm. används till promenadridning och ska köras in.


bacardi är mitt lilla kärleksbarn! hon är just nu hos marica och utbildar sig. hon är en angloarab på ca 147 cm och 3 år.


Laban är en liten hingst på 1,5 år. han är russ och ca 118 cm. en riktig mysunge!


Dagarna rullar på

är så äkligt nervös idag, idag faller döds dommen! vi överlever visseligen i vilket fall som helst.. men de går ju inte att låta bli att vara galet nervös:S men vi fixar detta.. tror jag.. baaaah..

iaf, jag har varit mina första två dagar på praktiken och de har funkat fint, de håller mig sysselsatt vilket jag trivs med att vara! i helgen var gubben iväg på utbildning så nu är han även fullfjädrar skyddsvakt, min duktiga pojke!<3

idag flyttar lilla kämpe till dalarna, vi önskar honom all lycka där!kvar hemma finns 3 valpar att tinga, två tikar som är till salu och en hane som säljs på halvfoder.

praktiken gör jag föresten på tidningen hästfocus, klicka er gärna in på www.hastfocus.se



hane söker halvfodervärd/säljes med bibehållen avelsrätt

Vild o Vågad's Modig söke halvfodervärd/säljes med skk's blåa avtal, bibehållen avelsrätt.
han är 11 veckor på onsdag, hör av er vid intresse eller gå in på www.freewebs.com/amstafflover

Vild o Vågad's Medea

här kommer lite bilder på Medea när hon tränar WP. Vill ni veta mer om Mea, sporten eller är intresserad av en WP sele eller andra hund produkter gå då in på: http://www.freewebs.com/maxomea/ så kan ni klicka er vidare ifrån de.


Vild o Vågad's Dakota

Växjö - Internationell - juniorklass (1/11-09)

 11 månader gammal. bra typ. bra skalle, korrekt bett. ganska kompakt i kroppen. svansen lite lågt ansatt. bra päls och pigment. 1a, 4a, ck

Dommare: Petru Muntean, Rumänien


Nyadals born to be wild

kritik från växjö internetionella utställning (bilden är från i sommras):
11 månader, bra typ, ganska välbalanserad, bra huvud, korrekt bett, utmärkt kropp. bra päls och pigment. korrekta rörelser. inte tillräkligt frammåt. 1a, 3a, CK
dommare: Petru Muntean, rumänien

bara två underbaringar kvar!

Ja nu finns de bara två tikar kvar att tinga, de andra har fått egna nya underbara hem. de två tikarna vi har kvar är vild o vågad's Kämpa och Vild o Vågad's Vinna, två små lovande damer. Vinna är blue fawn och Kämpa blå brindel.
här kommer en bild.

GRATTIS!

till delstast kullen som idag blir ett år! vi på kennel vild o vågad's önskar vild o vågad's: Arizona, Montana, Nevada, Dakota, Mexico, Alaska, Oregon och colorado ett stort grattis och lycka till i framtiden!


Bilder på födelsedagsbarnet...

.. och lillebror:)

fick idag bilder från Melodie och Dino, kolla in sötisarna!

Patron:)

nya bilder på patronisen! kolla in vilken stor grabb han börjar bli?

Dino

Här kommer lite bilder på lilla Dino (Vild o Vågad's Seger) i sitt nya hem. hunden han leker med känner ni säkert igen, de är ju melodie (vild o vågad's montana)

se och njut! 4 underbara valpar finns kvar att tinga!

Janna äger!

sitter här och går igenom lite mail, klassen är i ullared idag men då jag redan gjort studiebesök där och en hel del privata besök så prioriterade jag ett möte med min praktikplats istället.

kollade mailen för första gången på evigheter och hittade ett mail ifrån min lärare, jag skrev VG på sista Excell provet och fick därför VG i slutbetyg med! riktigt kul! (vi har betyg från ig-vg) så jag är helnöjd:)

allt rullar på hemma, Hästar och hundar mår toppen, och vi har fullt upp som alltid:D


de rullar på!

ja de har varit en hektisk helg med hundutställning, besök och valpleveranser!

4 av valparna har nu flyttat till nya hem, 3 flickor och en pojke finns kvar att tinga. utställningen gick bra över lag! Majken och Vilda fick båda två etta med CK och majken blev 3 och vilda 4 i deras klass, i bästa tik blev de oplacerade men de var kul iaf! fick även hjälpa till att ställa baltasar som fick en 2a, behöver utvecklas mer! Dommaren klantade sig löite med diesel och skrev i kritiken att han va 5 år ( när han va 1,5) så han fick en trea. men alla fick fina kritiker så vi är nöjda med dagen! tack allesammans för en mysig helg!

här kommer bilder på de valparna som finns kvar att tinga.

RSS 2.0