fullt upp!

mm de har verkligen varit fullt upp och fullt ös;) igår tog jag ledigt från praktiken och stack med gubben och älsklings mica till Ullared, najsigt värre! inhandlade visseligen mäst valp och hund grejer känns de som.. men lite annat blev de med:) bla är jag klar med typ alla julklappar, bara gubben kvar som typ önskar sig kallingar:P hehe..

när vi kom hem igår så kastade vi av mica, drog hem och fixade vovvarna ( dvs matade valpar, matade vovvarna, släppte ut daisy och krängde på dem andra koppel och gick en runda) hästarna fick lite mat dem med. sen bar de av er till pappa, som visst fyllde år i torsdags, och lämna lite presenter.. dock va han inte hemma.. men dumpade dem där i alf.. och åkte vidare till gubbens päron..

idag var de jobb mellan 10-15, hämta hästtransport 15:10, lasta brandy vid 15:40 och sen ut till mica och lämna henne, kollade hur ihop släppet gick osv sen stack vi hem.. duscha, göra sig lite i ordning och vidare till gubbens bror 19:00 som fyllde år förra veckan och hade lite fest nu ikväll, dock nyktert för både mig och gubben, är han duktig kan faen jag va de med:) trevligt va de i alf!

nu har precis gubben vatt ute och gått med doggsen och de tuggar mat för fulla muggar.. ska strax gå in och ge valpisarna lite mat med, de har verkligen växt till sig:) 3 veckor i morgon, sötungar^^

nehe, om man skulle göra de sista som var planerat idag kanske? i morgon får vi se hr de blir, ska egentligen passa pollys barn, för hon ska på hundutställning, men hon å hennes gubbe va sjuka idag så är inte sp sugen på att dra hem mer sjukdommar..gubben är sjuk så de räcker, stackars gubben!<3

en snabbis..

mm tänkte skriva en snabbis här innan jag strax ska ut med vilja och mata hästarna.. hon älskar att vara med ute när man matar dem:) hon har blivigt såå duktig och har stenkoll på vart jag är, och allra minst inte vart hästarna är duktiga duktiga vilja!

ska även hämta mer ved, sminka mig, klä på mig, äta nått och sen dra till bussen.. hrm och de behöver jag göra om en kvart såg ja nu.. hehe lär bli stressigt men då är de ju bara som resten av veckan!

igår sålde vi rockarden:) kanoners! nu slipper jag ha den på verandan och ta upp all plats.. brandy bäjby åker troligen en sväng till marica redan på lördag kväll.. om vi får tag i bil vill säga.. men de ska nog lösa sig!

vovvarna fick lax i förrgår, vilket de älskade! ( rå såklart, som de gillar demästa) och igår fick de råa märgben, vilket även de är en favvis.. !

igår simmade jag 24 längder! visst, kanske inte låter så imponerande men jag va sååå trött.. fick inte simma som man ville heller.. nej nej.. stog ju någon på kanten och skrek ta riktiga ben tag! simma på rygg bla bla bla.. men jag och duktiga tilda fixade de:D wihoo!

som sagt, i morgon ullared med mica och gubben.. puss på er!

happy happy:)

japp! nu är vårat UF igång på riktigt! jag har precis gjort mitt första par öronhängen, de går i guld och brunt, och om jag får säga de själv.. riktigt heta för att vara mitt alldelsee första egna par:Dvill bara göra hur många som hälst! kreativa janna:D

jag fick VG på mitt religions prov (etik och moral) vilket känns helt super! nu har jag egentligen musik men skolkar för att kunna göra min APU uppgift, man måste ju proiritera!

igår var en stressig dag! skolan, in till stan och fika med girlsen, skolan igen, hem till lilla moheda, kasta sig i bilen och dra till kennel nyadals, sålde playstationet, hem fort som faen, sålde hundburen, eldade, hängde upp tvätten, tvättade min jacka, klippte klorna på valparna, matade tiny, gubben handlade, lagade mat och gick och la oss.. gubben fick mata hästarna innan han åkte för jag va sååå slut!

i eftermiddag kommer de förhoppningsvis en tjej och hämtar rockarden, så är man av med den oxå! ska kasta upp lite gamla och för små häst täcken på tradera i kväll med.. så har man ju faktiskt en hög hundar som ska motioneras och aktiveras imellan varven med:)

lägger snart upp hemside adressen här, så fort vi kommer igång på ri´ktigt, bara jag av 4 girls som gjort något såhär långt!;)

som någon smartis uppmärksammade;)

närmare bestämt annelie, pappas fru och världens bästa plastis, nä, inga bilder tiny, dedär är annonsbilderna som jag klippt ihop lite proffsigt ( hrm paint.. hehe!) och tiny är inte till salu ännu. dock öppnade han ögonen igår och ökar stadigt i vikt, men är fortfarande bara en tredjedel så stor som de andra, och vill inte tinga bort honom då jag inte är helt säker på att han klarar sig. men lever, de gör han:) springer runt som en galning! han är mkt lättare än de andra så har lättare för att springa runt^^

nu sitter jag i skolan, ska vara här till 12 idag, har UF och religion tror jag? efter de ska vi till växjö och undersöka hur bra servicen är på olika fik^¨ inte fy skam:P sånna uppgifter tycker jag gått att vi behöver fler! sen får vi se om de blir tebax till skolan i en timme, eller om vi stannar i växjö.

efter skolan ska vi till kennel nyadals (hehe börjar bli rutin på dedär nu:P) och bla lämna vårt playstation osv:) hitta på lite hemligheter^^

efter de ska vi skynda oss hem, för vid 6-7 kommer de en kille och kollar på hundburen, han skulle egentligen ha kommti igår, men han ringde 10 min innan han skulle vatt här och sa att hans barn hade fotbollsträning, de hade han visst glömt^^


gubben har jag satt på att ringa agria idag och även att betala in handpenningen på våra nya hundgårdar:) är sååh nöjd med dem! längtar efter dem redan nu!

och nej, våra diggar kommer INTE bo i hundgårdarna dygnet runt, men om man åker iväg, eller får hem foder tik/hane, eller de kommer mycket främmat, så kan de va skönt att kunna sätta ut dem en stund, de blir ju trots allt 4 mellanstora och en stor hemma snart;)

nehe, back to work!

hemma idag!

japp gubben skulle på möte så jag fick helt enkelt bli hemma med alla barnen idag:) inte helt galet, ska försöka göra min APU uppgift hade jag tänkt, duktiga janna!

här kommer lite nya bilder på bus ungarna, fler finns i bloggen.  colorado och dakota säljes med bibehållenavelsrätt, de andra säljs helt:) kan även tänka mig att lämna ut dakota på helfoder.

















mkt att berätta!

jo en hel del finns de nog att berätta egentligen:) valparna har öppnat ögonen, alla utom tiny, och börjat gå en del:) de är väldigt ostadigt, men de går ju frammåt i alf!

åkte på att jobba lite igår, gick visseligen ganska fort, på kvällen va vi på nyadals en runda, kollade på majken och så, och sen kom emma och linus en runda:) gubben tecknade även mob hos telenor och fick då sin efterlängtade kryss låda;) ( X-box) då den ingick, så han satt som klistrad vid den:P

idag har vi varit mästadels hos mormor och morfar och hjälpt morfa med datorn, lyckades dock inte få ordning på allt. har även träffat linus och emma hos emmas mormor, släppte vilja med hennes stora schäfer hane, de hade skit kul! nyttigt för dem båda att få träffa nya vovvar ibland:)

vi kan väl även avslöja, jag och gubben. tt den 5 december kommer bli en ganska speciell dag;) men de är hemligt för er än så länge!

nehe, om man skulle laga lite mat och börja på läxan kanske:)

dum skolan!

hatar hatar hatar när lärarna ställer in elktionen nmitt på dagen! är såååå jobbigt! får sitta här ett bra tag till innan bussen går:( så jäklar segt.. :(

men snart hem till gulle gubben och mysa:) min sötis gubbis!
käka ostbågar och glass hela kvällen^^

najs najs! gjorde ett prov idag som kändes bra i alf, fick VG plus på de i konferens från förra veckan! duktiga janna:)

1 vecka!

japp idag är små valparna en vecka:) nya bilder ligger ute på bilddagboken, och i morgon kommer de upp på hemsidan!

igår va vi först och hälsade på mormor och morfar med hundarna, lennox hoppade upp och pussade morfar så han nästan föll baklänges! hehe gav morfar en liten present i alf då han faktiskt fyllt år:) sen åkte vi till gubbens päron och sa hej, sen var vi hos rolf och lämnade den gamla datorn, och sen träffade vi mamma vid affären, så var en väldigt social dag:)

idag har valpar och hundbur åkt ut på annons. vi har varit hos gubbens päron och jag har fått en hel del fina kläder av jessica:) så söt är hon!

i morgon är de skolan som gäller, gubben är på jobbet nu och ja ska strax sova, ev duscha först, känner på mig att jag kommer vara för trött för tt göra de i morgon^^ tihi..

nu har i alf jag och gubben planerat in en ullareds resa så att vi kan köpa lite julklappar och sånt:)


lilla Tiny växer och är uppe på 300 gram nu:) de andra ligger på 800-900 gram:P mica och mattias har vatt här och vi har valp pupp tillsammanssom de ska ha på halvfoder. ska bli väldans spännande:D

lill valpen:)

har varit nere hos pappa en runda och fick lite valp välling av annelie, tusen tack!<3 då en av valparna är mkt midre än de andra, nu hoppas vi att han får den energi han behöver för att komma ikapp sina syskon och trängas med dem:)

en av valparna kommer troligen hamna i närheten, närmare bestämt i ingelstad:) på helfoder.. ! mer info om detta kommer;)


idag har de varit idrotts prov, känndes som att jag rockade fett! provet i konferens och reseption gick hyfsat igår de med:) hade även ett oförrberett svenska prov, va så arg! hatar sånt! gick visseligen bra.. men i alf.. så sen när vi skulle välja böcker fick de bli Botter Fittan.. verkar vara en helt okej bok trots titlen:P

nu sitter jag här och kollar runt lite och ska snart laga lite mat till mig och gubbsingen:)

köpte student legget idag med.. haha fan va fula de är?:P

skolan!

japp, tog den tidiga bussen vid 07:18, var såå trött då jag inte kom i säng förrens vid ca 1 inatt då jag bråkade med bilderna på hemsidan, nu ligger de där i alf, pjuh! för er som är nyfikna: www.freewebs.com/amstafflover

nu börjar jag om 20 min, hoppas hoppas att jag får lite tid på den lektionen med att plugga, har snart kommit igenom första delen, kap 1, skriver ner små anteckningar då de får mig att minnas bättre:P men fortfarande kap 2 kvar! suck! bättre att kunna lite än inget i alf!:)

här kommer en bild på min nya lilla ponny för er som inte sett den, lillasyster nellie som rider:) jag och marica pratade igår och hon ska ev ta brandy hem till sig, flikorna här hemma är ganska elaka vid henne:( så mica ska åka på lite utställningar och sånt med henne:D tror hon kan tycka de är kul!

smask som ponnyn heter är ett russ, maxad B ponny, 129 i manken. så henne kan gått både jag och nellie skrutta runt på:)

nehe, fortsätta plugga då kanske!


lite uppdateringar:)

japp japp! idag blev de en ny bil:) en grön atos (hehe och de var allt jag visste om bilen;)) söt är den i alf och går fint:) så nu blev gumen 22 000 fattigare, men han fick ju 20 för sin vita volvo så var ju bara ett byte egentligen typ:) skönt att ha en liten bil n i alf.. då kanske man skulle ta och börja övningsköra med?;)

valparna mår super fint! och nyadals sa att lilla majken växer så de knakar:) riktigt kul! bilder har kommit upp på valparna på bilddagboken, orkar inte lägga upp dem här med, huvud bilder finns på hemsidan, ska försöka få upp lite kroppsbilder innan jag lägger mig nu:)

fick pengar av mamma idag, eller andreas hade fått de i natt:) hon och pappa delar på mina student grejer ( mössa, tröja, byxor, t-shirt och lite annat krimskrams blev 1500 kr) snällt av dem! pappa lät stolt och tyckte att studentgrejer är ju klart att man ska ha! han gick ju aldrig på gymnasiet han, så kan tänka mig att han är lite stolt:)

dock kanske han inte skulle vara lika stolt om han visste att jag hade ett ganska stort avgörande prov i morgon och att jag glömt böckerna i skolan ( sry pappa!) men ska åka till skolan tidigare i morgon och plugga lite!:)


datorn har pajjat med:/ ska ju få en av pappa men va massa uppdateringar som skulle göras på den som tydligen tog en dag typ:/ så ska försöka fixa våran i morgon.. får blåsa den så måste flytta mina bilder bara.. detta är andreas föräldrars dator, supersnällt av dem att vi får låna den!<3 annars hade jag dött!

har även varit duktig idag och packat ner ett täcke som skulle säljas, gud så svårt de är att vända en pappers påse ut och in?

hehe! nehe, bilder va de ja! ha de fint!:)

valpar:)

japp! nu äntligen efter lång väntan är våra små godingar här! 4 tikar och 5 hanar, 9 valpar med andra ord, idag är alla blåa, ser dock ut som på ett par av dem att de blir fawn då de ärlite ljusare redan nu. vi får väl se hur många man lyckas släppa iväg:P alla ser jätte trevliga ut måste jag säga! bilder kommer snart:) ska bara ha tag i en dator med:/ hehe..

kom i säng vid 9 idag på morgonen, sista valpenvar ute 08:16 så ni kan tro att jag var trött:P men då började nellie ringa, och fortsatte med de tills jag svarade helt enkelt då hon ville ida.. så vid 12 var de bara att klä på sig och gå ut! ibland är det jobbigt tt ha hästgalna små systrar!

allt har gått bra i alf och valprana är riktigt jämna och fina:)

he de fint! puss på er! en extra puss på pappa då de faktiskt är hans dag idag:) han fick en bio biljett^^

lördag!

härliga lördag! blev inget öppet hus för min del, då ll tid har lagts på daisy.. nu borde de hända något innan 24 timmar i alf!


och JOHO! vår lilla nya pupp ska heta majken^^ de låter både tjockt och rykigt! hehe..

suck klockan är inte ens 6 och jag är redan super trött:( har precis vatt ute och matat hästarna och gett dem vatten.. sitter och gräver i en burk jodnötssmör nu, finns inget bättre!

suck denna eviga väntar,.. ! blir tokig..

vår prinsessa är född:)

japp! igår var vi på kennel Nyadals och valde ut vår lilla ögonsten:) Nyadals Born To Be Wild. hon är super fin! ska bli kul att komma ut i utställnings ringen igen!:) mamma är svenskfödd och pappa import från USA (och champion där;))

här kommer en bild i alf på vår lilla Majken:


Klicker träning

ja nu börjar mitt projekt verkligen ta form och det börjar bli riktigt roligt att jobba med!:) för att komma in i de hela lite snabbare och lättare så har jag anmält mig till en gratis klicker internet kurs på Canis. först får man 7 mail, ett om dagen, men tipps om hur man ska göra, länkar till väldigt läsvärda sidor och även en läxa till nästa dag. efter de kommer mailen en gång i veckan. prova du med? här kan du anmäla dig till kursen: http://www.canis.se/gensider.php?gid=6

och här är ett smakprov ( första mailet)
http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=L5n37&m=1mHk10l69z3sEf&b=9JOJIyuJtZCca3AElewasQ

annars är det ganska lugnt: bara ett par dagar kvar tills bebisarna kommer nu: ska bli riktigt spännande! har även fått ett ryck och bestämt mig för att börja jobba med bacardi (hon ska ju faktiskt sittas in nu) på riktigt och göra häst av henne med:) min lilla plutt börjar bli stor.

i veckan har de varit ganska lugnt.. i torsdags var vi hos emmas mormor och hade lek träff med emma och ween-stone. gick kalas bra! han va så snäll :D vi blev super glada och hundarna var ute och lekte hur länge som hälst:) då kom även första snön.

på fredagn blev de till att hämta hö, göra pumpa och annat pyssel! gud vilka priser de tar nu?! 500 kr utan moms för en bale HÖ?! inte klokt! tur att vi har våran lilla bra bonde som fixar sånt:)

i lördags var vi ( jag och gubben) barnvakter åt pollys små vildar: som vanligt va de super snälla  när vi passade dem: var en runda hos gubbens päron med dem me.. hehe hans far gillade verkligen ludde^^ de matade grisen och pysslade..

i söndags blev de till att åka in till växjö utställningen med polly.. väldigt trevligt.. jag ställde Monster som fick en tvåa i alf trots sin krok på svansen och att öronen inte rest sig:) när vi kom hem tog jag en ridtur på smaskens, den nya lilla pållan.. :)

måndag.. tråkiga måndag! emma kom ett steg närmare körkortet och vi håller tummarna för att hon tar de idag! (bara en halv timme kvar nu!!!)  klippte även banden mellan en hel del oönskade vänner.. orkar inte lägga energi på människor som inte gör de på mig.. bara så ni vet när alla otäcka kommentarer kommer;) hehehe

hrm.. ja.. dedär var nog de mästa som har hänt i mitt liv de senaste:P puss på er!

RSS 2.0