Lillkissen

Sitter i stora staden å väntar på bussen hem, kan inte förstå att de går så få bussar?! Igår var jag i Ullared.. Man kan ju inte hjälpa att man känner sig fattig!! Men efter en dag där igår och lite pyssel på stan idag så är jag nästan klar.. Marina, Kenny, Nellie, Wilma, mormor och morfar är jag helt klar med julklappar till, och mamma är jag halvklar.. När ja väl kommer hem blir de stallet en runda.. Jag och Marica körde Pålle i början på veckan.. Elr ja, vi försökte.. Han slog sig fri två gånger.. Ena gången hängde han vagnen i ett träd å andra gången sprang han hem till tjejerna.. Bushäst! Hör kommer ett par bilder på kissungen.. Hon har äntligen börjat gå upp lite i vikt!!


Fler bilder

Går inte ladda upp så många bilder på samma gång, här kommer resten:)


Höstbilder

Förra veckan fotade Marica mig och mitt angloarabiska fullblod well's dia psalma (bacardi). Har haft henne sen hon va föl och nu är hon hela 5 år!! En helt underbar häst, den första häst jag verkligen köpte till mig själv. Utan henne är de inte lönt helt enkelt, personligare häst går inte att hitta!


Kissekatt

Så gott som alla som känner mig vet hur mkt jag ogillar katter.. Falsks djur som bits och klöser.. Men har bestämt mig för att hjälpa denna lilla kissungen.. Kallar henne ulligulli, hon ska få bli lite tam innan hon flyttar till ett nytt hem:)


Trött

Helt slut efter en heldag i stallen och en fullsatt dag igår!! Igår kördes de en dubbel lektion i stan, sen va jag på arbetsintervju, hälsade på mamma, jobbade, drog till stallet å avslutade dagen med att äta. Nu har jag suttit i 2h och sökt jobb, sen har jag varit i stallet hela dagen. Har låtit Pålle, fana och Wilding beta mellan hagarna, satt upp ny tråd hos bacardi och kakan och tömkört Wilding. Han visade tydligt idag att han är redo för att sättas i vagn, skönt:) en bild på Wilding och en på när zeb och Pålle pussas


Höstbilder

Förra inlägget skrevs förra veckan, de ville bara inte komma upp. Här kommer resten av bilderna till inlägget


Långa dagar

Just nu spenderas långa dagar i solen med hundarna, de är verkligen allt som händer just nu. Andreas är iväg på övning så sköter även om hans hundar. Tänkte bara bjuda er på ett par härliga bilder:)


RSS 2.0