Utställningar 09

ja, vi hoppas på ett riktigt bra utställningsår 09! har inte pysslat så mycket med utställning de senaste åren, sen jag flyttade hemifrån och slutade följa med land och rike runt på chihuahua utställningar vill säga;) men detta är ett intresse som bara växer, och nu, 09, har jag faktiskt 4 hela hundar att ställa:)

Majken (väldigt lovande)
Maffia (även hon, väldigt lovande)
Vilja (behöver lite fler utställningskritiker innan vi planerar mer för hennes framtid)
Skalman (behöver helt enkelt meriteras i alf)

för maffia och majken börjar utställningsåret tidigt:) Maffia gör sin debut på valputställningen i hässleholm den 22/2-09, sen ska både maffia och majken med till valp och junior utställningen den 1/3-09 i varberg:) de ska börjas i tid!

för övrigt sitter jag här och funderar lite över dubbelmoral.. som folk som sitter och tror att de kan en hel del om hundavel.. hur de fungerar med linjer osv.. vilka hundar man inte ska korsa för att inte få "katastofexempel".. som själva sitter med en blandras! hallå? värnar man sååå himla mycket om en ras, och sen köper sig en blandras.. ja.. de säger ju sig självt;)

ör övrigt blir det en väldigt lugn nyår för oss! här ute i skogen hörs inga raketer, men när vi va i bruket innan en snabbis small de ganska bra:S att folk orkar! ska hämta lillasyster inatt och se till att hon kommer hem tryggt! de är väl de vi siktat in oss på mäst:) nyss ätit en fruktansvärt stor och god middag:) så nu ka vi bara njuta av kvällen och ta en kvällspromenad:) kram på er!

tjolahopp!

idag kommer majken spajken hem:) för er som inte vet.. så får ni väl veta de nu..hur mannu skulle kunnat missa de;) men i alf så kommer Majken idag, och ni har inget att säga till om de.. så de så;)

för övrigt väger tiny över 2 kg nu! har han har växt grymt fort de senaste två veckorna vilket resulterar i att han är vääldigt skorvig stackars liten^^ i alf kommer de en familj på söndag och tittar på honom, han ska besiktas osv på fredag.. så får vi se vad de säger då! lillkillen:)

igår flyttade Mäg (smalis hästen) till nya ägare, och idag så flyttar Brandy hem hit och Smaskens hem till sig.. så blir bara Bacardi och lill brandy i hagen i alf. så får se, kanske blir det + en tone och - en brandy.. som sagt.. vi får se..

nehe.. frukost tajm och sen städ tajm:) borde verkligen borsta håret med^^ ser ut som ett troll:D
vad ska ni göra en nyårsafton som denna?:)

kram

nya bilder:)

nya bilder upp på bdb, som vanligt har ni som ska ha koden.. bilder från förra veckans bravader (tack för en underbar kväll emma!) och även nya på valparna osv!

gubben har precis kommit hem, han har varit och införskaffat lite mat.. om en stund kommer emma! kastar upp bilderna på krabaterna som fortfarande är till salu här:

resten av tiden

den 25te, juldagen:
Jag och emma va ute och härjade en runda..som väntat va de mycket folk.. de som va lite mer oväntat varväl att vi råkade få en hel ruta med krossat glas över oss.. en sån lång skärva trillade ner och ställde sig så jäkla snyggt i mina stövletter:P hehe! men vi kom oskadda därifrån i alf;)
förfesten va hos Kristian (hrm eller stavar han med C?) emmas broder.. där även hans dam va, hennes klass kompis, emma, linus (emmas gubbe) och 3 andra killar vid namn Beje, andreas och mathildas mammas kusin som jag inte minns vad han hette:P emma vet så hon får kommentera de^^ och så klart min gubbe satt oxå med en stund.. han fick även äran att köra oss dit och hem.. då han inte ville följa med pga en rad människor som man hälst slipper träffa kunde ev va där och själva grejen att han faktiskt inte ville! lite stolt över honom samtidigt som de hade vatt skit kul om han hade följt med! jaja väl på Oléo hade vi skit kul i alf, och tiden gick som vanligt fort:) sen blev de en ragga runda för att hitta lite pucko innan vi snällt kunde åka hem!

den26te:
gubben sov till sådär halv 1 och jag gick upp vid 9:P hehe så underbart att man nästintill aldrig blir bakis:) gjorde de vanliga vardags grejerna som innebär allt som har med hästar, hundar och valpar att göra och sen for vi in och hjälpte gubbens päron med hjälp av ny dator och skärm.. fick äve stanna till för pucko och hundmat:P sen dumpade vi av den och åkte hem så kom emma och linus och tittade på sin lilla krabat och snackade skit:) efter de blev de en runda till moheda för att hämta pizza till gubben och pommes till mig.. lite orättvist att han med fick bakismat^^ men han mådde inte så toppen.. troligen beroende på att han sovigt jämte en avdäckad mig:P sen bar de av till hans päron igen för att instalera en hel del på deras nya ögonsten:)

den27de:
vi latade oss fram till typ 3, då bar de av ner till pappa.. åt lite potatismos och fiskpinnar ihop med pappa+ fru och barn:P lekte lite med schäfer bebbarna och gubbe och pappa diskuterade grafikkort, datorer och spel som alltid.. efter de åkte vi till hans pron en unda för att kolla läget och överlämna en stackars ensam och bortglömd julklapp som gubben hittade i räkningslådan:P en luten gubbe som man ska dra av huvudet på och vattna så ska de växa upp massa gräs^^  hehe en sån fick gubbens mor.. :D sen hem och så kom emma+ mammi.. de va här en bra stund och sen åkte jag med emma hem.. satt och pillade med winnies päls en bra stund.. är sååå glad att vi inte har långhåriga hundar:P även om jag har märkt att maffia har ganska bra med underull redan nu^^ de blev en runda till växjö för att köpa ostbågar.. helt underbart:) du måste flytta hem snart gumman!<3 saknar dig galet när du är borta!

den28onde:
hrm de är ju faktiskt idag:P har vatt ute och gett pållarna mat oh gubben har fixat med vovvarna.. jag och vilja har vatt ute och tränat och lekt en stund i de fina men ganska kalla vädret (älskar de!) nu är gubben och kör cross en runda..kan han behöva:) och sen skulle han fixa bil+släp så skulle vi åka och se om bonden va hemma så hästarna får lite mer mat:) hundarna ligger här på sängen, precis framför elden och myser.. valparna sover (FÖR en gångs skull!) och är för den delen 7 veckor idag:) 4 sålda, 4 kvar+tiny (som väger 1.7 kg nu!) kommer ev en familj och kollar på Montana i morgon:)  nehe.. ska väl ägna mig åt något nyttigt jag med.. som att äta frukost kanske och pyssla lite här hemma..

kram på er!

Jul uppdatering va de jah:) sumering av julafton:

lite i alf.. på julaftons mogon gjorde jag som allti.. låg kvar i sängen och glodde på allt skit dåligt som går då..tyvär har de ju tydligen slutat sända min älskade Jack då? någon som lyckats se denna underbara musikal? den heter visseligen inte jack, men jack är med i alf:) ni vet.. den långa fina döskalle gubben som så vackert pryder mitt fönster bla?:)

i alf så smet gubben iväg till sina päron vid sådär 1, då började jag krypa ur sängen för att göra mig i ordning.. mamma hämtade mig vid sådär 3 snåret och då bar de av upp till mormor där jag möttes av kusiner och deras hund, mormor och morfar och även mor, lillasyster och deras vovve.. allt rullade på i vanlig ordning med kalle-mat-paket..

gubben kom någonstans mellan maten och paketen:) vi/jag fick bla (tror inte jag minns allt):
påslakan+underlakan i vitt och vinrött
rivjärn
elvisp
torkställ som man hänger tvätten på (2st)
beckham parfym (fick både jag och gubben)
choklad
en goodibag^^ (med ansiktsmasker, skrubber, nagelack, tvåler, mysstrumpor,krämer osv osv osv!)
pengar
mys dress
mys tofflor
"mösshalsduk" från Monike
sladdlösa platt och lock tänger
almenacka
(även pengar och datamus hos far dagen innan)

hrm jag tror de va allt i alf? jaja sen åkte vi vidare till gubbens päron och delade ut paket där. tillsammans fick vi grytor, handukar och värmevante. jag fick cholklad och super snygga knästrumpor och gubben fick en spargris, såg, crossglasögon, bok, pengar och lite till som jag inte minns:P

vi va hemma vid ca 11 på kvällen.. kröp ner i sängen och glodde på en dålig film.. då somnade vi ganska fort efter en stressig dag^^

3 timmar kvar:)

ja nu är det bara 3 timar kvar tills det faktiskt är julafton! underbart!

vi har varit i stan och handlat de sista klapparna till gubbens sida och även hunnit fara förbi både mormor och morfar och hans päron:) myspysig dag!

sen har vi slagit in klapparna, nu sitter jag med färg i håret och han spelar x-box:) maffia har varit med hos mormor och hans päron.. kul att höra vad de tyckte, lina och johan va här och kollade på henne för någon dag sedan..alla tycker om henne i alf:)

som vanlgt har jag och gubbstrutten en massa hemlisar för oss..men håll koll på hemsidan;)

och justde! God jul på er alla!:)


Tingade valpar

Colorado:

___________________________
Dakota:
-
__________________________-
Nevada:


___________-
tiny, inte tingad men inte till salu^^ väger 1,1 kg nu:D


valpar som är till salu

Alaska
-
________________
Montana


_____________________
Oregon


_______________________
Arizona


___________________
Mexico


god morgon alla söta!:)

sitter på säng kanten i mina jamas bysser och kollar runt lite. har visseligen redan varit ute, jag och vilja, och matat och kramats med hästarna. vaknade av att de blåste som bara den:S usch hatar verkligen när de gör de! tänk om strömen går? då smiter pållarna och de blir kallt i valprummet! som tur va var pållarna kvar nu när vi kom ut i alf:) va lite rädd att något av alla stora trädskulle trillat över staketen^^ de fick mat så att de hade och sysselsätta sig en stund i alf:P

sen skulle vi hämta ved.. men då vi hittade kisse missen i ved förådet fick vi avbryta en stund och hämta lite mat till henne, och om hon fick mat skulle ju vilj minst få leka lite med en pinne i alf.. så vi busade runt här ute en stund:) sen hämtade vi i alf ved oh vilja gick och la sig med grabbarna en stund till.

då började valpisarna vakna, så va bara att traska in till dem, släppa ut daisy, mata tiny och alla de andra. till vår stora förvåning har lillkillen börjat växa till sig:) han är fortfarande LITEN men väger närmare kilot:) får se vad vetten säger sen:D känns i alf som att alla dessa extra timmar med just honom har lönat sig till viss del:p han är så lycklig och leker och har sig^^

nu hade jag snart tänkt att väcka pojkarna som bara snakar.. den ena behöver gå ut snart tyckerjag allt och den andra ska jag sätta på att ringa SKK! så håller vi tummarna för att de ärlika snälla denna gången som de va sist vi krabbade med sak av denna typ.. oj de är snart två år sedan.. tänk va tiden går fort:)

nehe! dags att sätta planen i verket:D
kram på er!

snart jul:)

idag har de varit lite myspysigt! Johan och lina har varit här och kollat på bebisarna.. de har även robert och dixie gjort:) dixie och vilja lekta som galningar utanför! hihiih!
sen har vi slagit in julklappar:) va ganska mysigt, och i morgon bär de av till pappa för att dela ut dem!
på tisdag blir de julhandla som gäller, för gubbens del:P jag hjälper till sålklart! annars vet man ju aldrig hur det går^^ och efter de..är de faktiskt jul^^ första ska gubben till sina päron och jag till mormor.. sen kommer han till mig och efter de ska vi till hans päron igen. får se om någon av vovvarna kanske får följa med.. tyvär kan ju inte lenox följa med ifall lille mille är där..

i morgon blir de även ett intressant samtal till skk;) ska bli mkt spännande!

pga återbud

som de står åvan.. pga återbud finns denna lilla underbara tik kvar hos oss:)
hon söker först och främst halvfodervärd.
härkommer en bild på Arizona:


Biljetterna är

Bokade och klara:) med andra ord den 25te blir en härlig kväll ute med min älskade emma! gubben bestämde sig för att enbart följa med till förfesten, nykter, och köra istället.. då de finns mycket folk han inte vill träffa.., samma sak för mig dock.. men de kan vi nog lösa där och då;)

har kollat på avslutningen med.. mimmie va såååh duktig!<3 nu väntar jag på bussen hem.. när jag kommer till moheda ska jag  först till banken och sen till mormor:) najs! gubben är inte vaken riktigt ännu.. han va vaken hela morgonen med mig:)

puss på er!

snart jul lov!

ja väldigt snart är det jul lov, och för en gångs skulle märks de även i skolan! helt underbart att ta de lugnt, mennu börjar de bli lite segt.. vill åka hem och lägga mig igen!

fick återbud på dakota igår, va väl inte helt oväntat, i alf så bestämde jag och emma att hon tar henne istället och så får jag försöka hitta nytt hem till Arizona istället, vilket känns skit bra, samtidigt som de är lite jobbigt att återigen ha 5 puppisar utan hem, men ni vet vad de säger.. ta aldrig en kull om du inte är berädd att behålla hela kullen själv;)

igår ringda daisys uppfödare upp oss, vi pratade med honom i en timme, gud så trevlig han var! har inte pratat med honom innan utan detta var första gången, och de kom som en glad överaskning att han tyckte att vår kull blivigt super bra:D vi är givetvis stolta över den men kul när andra ser de med! dock har han lagt ner amstaff och kör på staffe nu, men kul i alf! han va glad att vi behöll lite blod från de linjerna med lät de som:P

trött som bara den är man men! jag och gubben gick i däck vid 18:00 igår kväll:P hehe då va vi helt slut.. upp en snabbis vid 9 igen och sen sova resten av natten^¨ dock är jag skit trött idag!

men snart har man en lektion i alf:P har bara haft lite musik än så länge och varit här sen halv 9, SEGT! vill hem och mysa^^

tröttish^^

mm en aning trött är man nog allt.. fick nästan 4 timmars sömn inatt.. hehe mica håller mig vaken om nätterna:P men trevlans med sällskap<3

snart borde mimmie komma.. då ska vi till grönkulla tydligen:S ska stå där halva dagen och prata med folk.. inte för att någon kommer fråga något.. men i alf^^ får man en biobiljett så får man:P

vet ni? jag hade G på både musik provet och organisation och ledarskap, LYCKA!!! ibland har tillåme jag tur:)

igår så hämtade gubben mig i skolan, sen åkte vi in till stan och mötte mica lite snabbt.. sen köpte vi mat till doggarna och va inne en runda på hemmakväll:) sen va de bara att åka hemmåt och ha myskväll, blev ingen mat på hela dagen utan bara godis.. i vanliga fall brukar de i alf bli en macka med.. så mådde så dåligt nu nör jag vaknade på morgonen!! blä;( men de va msyigt igår<3<3..

härligt när man tar sig tid att bara vara.. bara ligga och titta på varandra och gosa^^ myspysigt.. ! min gulle gubbe:)

inte många dagar kvar nu innan lovet, och de bästa är att gubben med tar lov, lika länge som jag har lov:D NAJS!!!

32 månader

du och jag älsk, vad skulle jag göra utan dig? hoppas att du förstår att jag verkligen uppskattar de uppoffringar du gjort för mig, och det underbaraste är att du gjort dem av egen fri vilja. givetvis har jag även gjort mina av egen vilja, något annat skulle aldrig falla mig in.

du gör mina drömma till verklighet och du skapar nya drömma, framtids drömmar, för mig för varje dag som går..

du tröstar mig när jag är ledsen, du är en av dem få som faktiskt vet hr man får mig att le..

du bryr dig inte om vad andra tycker, och är betydligt starkare än jag, vilket även hjälper mig att nå upp till ytan.

det är du, och bara du, som bett mig att skita i alla dem som enbart verkar vara ute efter att förstöra, att ignorera de som misslyckats tidigare

de finns inget underbarare än att vakna och se dig sova i jämte mig, att känna dina starka armar hålla om mig.. att veta att du finns där för mig.. alltid.. <3

valpisar

nya bilder, dessa valpisarna finns kvar att tinga. montana är tik, resten är hanar. bilder på de andra kommer senare.


kolla vad jag fick:)



söt vah? jag fick den av Annelie, tusen tack!

Reglerna är sådana:
1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån.
3. Nominera minst 5 st andra.
4. Länka till dem i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.
Nu ger jag den vidate till:

ALLA som läser detta, då de känns som att annelie nominerade de flesta på min lista:P
låt den leva vidare:)

gjort lite nytta:)

japp då var vi anmälda till valpkurser på Movis till våren:) fick de två sista platserna:P gyttans!

har äen fixat och trixat lite och efter mycket omoch men ligger i med på Svenska amstaffklubbens uppfödarlista:) alltid kul att synas! ska bara få igång nya hemsidan med, de dröjer nog lite dock, denna datorn är långt ifrån vad den borde vara (morr!)

har även varit duktiga och postat massa saker som verkligen behövde komma iväg idag, ska slå in lite klappar nu.. har förberett maten så blir väl till att göra den samtidigt då gubben sitter som klistrad vid sin kryss låda;) dock har han diskat, så lite duktig är han allt:)

tjoho!

ja tjoho i stugan:)

hoppas att allt är fint med er, själv har jag verkligen haft fullt upp denna veckan! skönt att den snart är slut i alf!:) prov och redovisningar varje dag i skolan, pjuh!

fick reda på en trevlig sak i onsdags, att vi troligen läst slut vår idrottskurs, trots att den är lagd även över nästa termin, men ser ut som att vi redan gjort våra timmar så ska ta upp detta med rektorn på måndag, skull evara så skönt att få ett ännu lättare schema nästa år:)

torsdag och fredag var de praktik för fulla muggar som gällde! fick en tröja från Gina i fredags, då de va min sista praktikdag ihop med chefen ( har nästa torsdagm kvar) så de hade köpte en present till mig:) GULLIGT! var sista dagen med Frida redan i torsdas, hon smet utomlands nu, till varama thailand, kändes lite tungt, hon är verkligen super go!<3

idag har mamma varit här och kollat på valpisarna:) marina va oxå med och vi fixade vår ehmliga julklapp till pappa, farfar, mormor och morfar.. bara annelie som vet tihihihi^^ sen har vi även varit en runda hos gubbens päron:)

nehe, laga lite mat kanske? återkommer snart:)

tar det aldrig slut?

jodå, en dag eller så fixar jag med att stressa! men denna veckan var ju riktigt hemsk? i måndags skickade jag in APU ( STOOOORT arbete) och skrev prov, idag har jag haft 6 lektioner, på två av dem har de varit redovisningar! i morgon blir de prov i musik ( som jag sitter med i näven nu, fasänkroppen säger att det var läggdags för längesen!) och redovisning, är så trött:(

gubben har somnat, lilla gubben.... men ska snart fara iväg till jobbet i valig ordning!

idag kom nya pållan sm ska stå här ett tag, usch som hon såg ut, hittade fångränder på hovarna ( deär ett vamblod de handlar om!) och vartenda revben syntes.. och rumpan ska vi inte ens tala om! stackars häst:( troligen dräcktig och allt! skönt att f ge henne lite mat i alf.

just nu känns allt ganska värdelöst då jag inte har tid med något alls känns de som! MORR! skönt att de bara är denna och nästa vecka med, sen är de slut på helvetet:D för ett tag i alf! slutar två kurser nu till jul ( religion och musik) och får en ny till våren (naturkunskap) och kommer ju sluta APUn med, så har två extra dagar att spida allt på. så kommer bli mycket lugnare, vilket vi tackar för:)

nehe, tebax till pluggandet!

inte en lugn stund!

nåja, fick bilderna klara och även annonserna igår, och APU uppgiften, religionen hade mimmie gjort, så gjorde klart de sista på min håltimme idag, pluggade även inför provet men tror bara de gick sådär:/ men svaradepå de mästa i alf. borde få G!

ikväll blir de svenska för hela slanten, mimmie trodde även att train spotting skulle vara klart tills imorgon (eng B) men vi kom överens att eftersm lektionen var inställd idag så skiter vi i den och gör den tills onsdag istället.

på onsdag va de visst även musikprov, de komme gå åt skogen då de handlar om toner och klanger osv.. suck!

i morgon kommer en pålla till min som ska stå här ett tag, ett dräcktigt sto, närmare bestämt maricas sto, som varit ute på foder, men då tanten som lånade henne tyckte att de va onödigt att ge hästrna mat, så svalt en av hästarna ihjäl och polisen har nu varit och plockat dem osv.. de finns faen människor till allt!!!!! jävla idioter säger jag bara:(

Maffia har lekt med lennox idag med:) gick kanon, krängde på honom en nosgrimma och spände åt till en början, känner trots allt min vovve, men den behövdes inte, han blev stormkär direkt! (lättnad!)

nu är gubben inne och matar tiny och jag lagar mat, så måste springa! ha de gytt! kram:)

(ingen som är sugen på en fodervalp?:P)

bilderna klara!

japp nu är bildrna klara, håller på att ladda upp dem men har gått iegnom alla, tagit bort de dåliga, lagt in dem i mapparna (veckor mappar för valparna), gjort nya annons bilder och nya annonser. funderar på att kasta ut en annons på vovve oxå? får se! ska hur som hälst göra min APU uppgift nu och sen duscha och sova. gubben ligger och spelar x-box för hans maskin funkade inte så han kom hem igen.
här kommer bilderna på hundarna i alf:

dessa två söker foder/halvfodervärd, tikar, båda är blå brindel m vita tecken:


dessa två tikarna är till salu, en är blue fawn och en blå brindel. båda med vita tecken:


dessa hanarna är till salu, blå brindel m vita tecken och blue fawn m vita tecken:





Denna korven (colorado, ska heta Dibo)  är såld:


denna plutten är fortfarande för liten för att säljas, (texas, tiny) men kämpar på:)  :


mycket att göra..

väldigt mycket för en söndag kväll, men så går de när man skjuter upp saker hela tiden!

har för de första 203 nya bilder på valpar och barnvaktandet igår, som ska gås igenom, förminskas, laddas upp på bdb ( som föresten har lösenord nu, fråga så får ni de:)) skickas till en massa människor, göras om till annons bilder och läggas in i nya annonser.

sen hade jag visst prov i morgon i organisation och ledarskap ? (eeh?) inga böcker hemma så kommer få göra de i morgon på morgonen, sen har jag min stora APU uppgift som jag kom på skulle varit inne i fredags, håller tummarna för att de är snälla nog att inte strycka mig när jag skickar de i morgon på morgonen, men de måste ju göras med.. suck..

sen kom jag på att jag har en 250 sidors roman, som jag läst 30 sidor i, som ska vara utläst i morgon, på svenska i alf! engelska tar så mkt längre tid.. ska även skriva en hel del om författaren och sen skulle jag vara påläst om en annan författare som jag inte ens minns vad han heter för att kunna hålla en muntlig redovisning.. SUCK!

måste även duscha och göra mig anständig ( såg igår att mina ögonbryn lever sitt eget liv efter en vecka i sängen:P)

mina vänner, de kommer bli en lång natt;)

trött

ja lite små sliten känner man sig allt! igår kom killen som ska ha Colorado ( Dibo) på besök. super trevlig och verkade verkligen gilla valpisarna:) (lycka) känns bra när man vet att de kommer till bra hem och kommer bli älskade!

efter de bar de av till polly för att passa hennes bar, var där mellan 16:30-22:15 ungefär.. och lillungen VÄGRADE somna! rasmus sa att han inte ville sova men somnade så gott som direkt när vi la honom, Jonatan därimot va inte en chans, han va super pigg! hade med mig maffia såklart, men hon låg bara på soffan och sov hela kvällen:P latmasken själv^^

i alf så kom emma<3 och höll mig sällskap, och sen körde hon hem oss för att även titta på valpisarna! så tok mysigt att träffa henne igen! hoppas ni flyttar hem snart!<3

sen hade jag och gubben mys kväll, hela dagen har varit mysig med.. älskar att bara ligga och kramas.. behövs sånna dagar ibland, då man inte gör någonting!

idag ska vi till Pappa en sväng, Wilma har ju fyllt år men vi hann inte åka dit igår när vi skulle va barnvakter, så får helt enkelt ta det idag!

nehe, nu ska jag försöka få upp gubbe ur sängen:P Puss på er!

Maffia är här!:)

nu är vår lilla sötsak här! Filip och Anna va här och lämnade henne igår, de hade bara två tik valpar kvar nu sa dem, könt för dem! hon är inne hos de andra valpisarna nu och sover en stund, dock vill hon häldre va med oss, amstaff bebisarna är så vilda säger hon^^

har köpt ett litet nithalsband till henne, hon är redan en cooling! fick givet vis med valpfoder, Doggy, surfade in på deras sida igår och läste igenom en hel del om olika foder hos dem. har aldrig testat med doggy på våra, just nu äter ju våra vovvar helt olika foder, hade varit skönt att kunna köra med samma foder på alla, men de viktigaste är ju såklart att demår bra. så år se hur de blir.

nehe, om vi skulle kasta i oss lte frukost jag och vovvarna och sen städa lite efter dem:P gubben är iväg och kör cross en runda. dehär vädret är såå trist! hur väl men ön torkar magar och tassar så drar de ändå med massa smuts in. hoppas på att de antingen kan frysa riktigt eller torka upp, men de är väl inget att hoppas på här i sverige precis:P


som ett barn..

.. på julafton!

japp! mormor och morfar har varit här en säng så fick allt ta mig i kragenoch städa lite innan de kom. nu kommer snart Filip och anna från kennel nyadals och lämnar vår lilla Maffia:) sitter här och väntar så spänt!

grattis till lillasyster Wilma som fyller år idag! hurra hurra hurra!!!

såg även att jag fått en gullig kommentar från en av mina favorit bloggar! (nämnligen Linda) som tyckte att våra valpisar va söta och ville blogga om dem:) självklart sa jag! s nu får ni allt hålla ögonen öppna på hennes blogg efter våra små sötnosar;)

i morgon kommer killen som ska ha Colorado ner och hälsar på honom ( han har döpt om honom till Dibo) och efter de ska vi va barnvakter en stund åt mina favvis barn, eller ja... i alf rasse, jonatan dräglar fortfarande:P hehe!

snälla tomten!

hehe sitter och skriver en önskelista till mamma, önskar mig bla presentkort på http://www.odiumclothing.net/ då jag ska köpa min bal klänning därifrån. någon som har tips på vart man köprt snygga bal skor?

hittade givetvis en massa annat snyggt där inne med, som alltid, bland annat en ur läcker korsett som man bara känner MÅSTE HA! när man ser.. synd att man inte va rik:) får snällt önska sig den av gubben i julklapp:P ynd att de ska va så dyra..

snälla tomten:

hemligheten

ja, i morgon kommer vår lilla hemlighet:) dock har jag redan avslöjat mig på hemsidan och i bilddagboken, så kan lika gärna göra de här med:P

välkommen ini familjen, Nyadals All I Want Is You




mamma:


pappa:



välkommen in i familjen vår lilla sötsak:)

häst jakt och vett besök!

ja dagen började med att upp vid 8 och ringa vetten, kom fram vid kvart över 9! eller ja.. fick tag i lilla stationen först, men de hade stängt nu pga blå tunga osv. fick i alf komma in direkt..

igår var Tiny riktigt dålig, han ville inte äta och inte dricka, och för någon dag sen började han svullna på ena sidan av huvudet, ringde vetten då som bad oss avvakta, idag va de i alf dags att åka in, även om han va mkt piggare.

vetten gav honom pencelin pasta i alf, hon viste inte vad svullnaden berodde på, de tog prover ur den och skulle kolla på, men verkade mät vara var i den. annars hunde de vara lymfköttlar eller nägra knutar som satt där under/bakom öat precis sa hon. vägde honom innan i alf, nästan 600 gram:)

när vi kom hem så tittade gubben ut och sa: vem faen har vatt här och gått? ( bor ju mitt ute i ett naturresarvat och de va massa spår i snön:P) när vi kom fram till huset så såg jag vad de va.. då staketet låg nere.. JÄVLAR!!!! hästarna va borta!!

älgspår överallt med, troligen de som dragit ner staketet ( är ju inte ovanligt!!!) har ju snöat så mkt med så på den tråden som är 10 cm bred lägger de ju sig en del så de hänger, då skiter älgarna i den! dumma djur!

viste i alf vart de hade gått, så de va bara att åka bort till annika med alla islandshästarna och hämta dem:P bacardi går ALLTID dit.. dum ponny!

vi har även hämtat vår nya bur idag:) den kom till Q8 för de hittade inte till oss:P så nu kan hundarna åka med i nya bilen oxå, och gott omplats blev de över med! gytt:D

har äöven hunnit med att va hos mormor å morfar en runda, va trevligt:) börjar bli piggare nu! SKÖNT!

tips!

här ska ni få ett riktigt super tips! pådenna sidan kan du göra dina egna halsband, du bestämmer själv mått, bredd, typ, tryck ( som hundens namn och döskallar tex)  ditt tele nummer står på insidan, du väljer halvstryp eller knäppe osv.. och allt detta (inklusive framkt) för 250 kr!

ska beställa till alla mina, tyckte de va superfina! du väljer även stil osv på texten du vill skriva, jag ska nog ha i reflex, smidigt! kastar in en bild jag hittade på hemsidan med, här kommer länken: http://www.minxdesign.se/

tisdag

och fortfrande sjuk..

polly var här en snabbis idag på morgonen och kolladein valpisarna.. sen fick jag lite liv i gubben så åt vi lite och så.. sen har vi faktiskt städat.. de behövdes en stor städning inne hos valparna och även en hel del i resten av huset, de syns när man varit sjuk om vi säger så!

för övrigt så har mica hjälp mig med hemisdan, så nu ligger de nya bilderna där på valparna. ska försöka få upp bilder på Majken och hemlisen någon dag med.

sen kommer snart en ny pålle till mig, maricas pålle, som stått hos fodervärd..som hade svält dem så pass att en annan häst dött:S så hemskt! nu hade i alf en av hennes vänner tagit tag i de hela och inspektörer är påväg dit och hästarna är påväg därifrån. hemskt att få reda på något sånt, troligen har hästen de handlar om föl i magen med.. suck.. stackars pållar!


kolla gärna in hemsidan :

www.freewebs.com/amstafflover och bilddagoken: http://vildovagads.bilddagboken.se/p/main.html


värre..

mm tro inte att jag mår bättre idag, de kliar något galet i halsen när jag andas eller sväljer, HEMSKT! febern är i alf borta en stund, knaprar piller som en galning. nu är de gossip girl på tv så ska strax krypa ner i sängen med en stor skål glass och bara vänta på att gubben kommer hem igen, min sötgubbe:)

kram på er!

sjuk:(

baah feber frossar som bara den:( kunde inte prata när jag vaknade, men gubben stussade upp och gjorde varm choklad till mig:)

har slappat heeeela dagen, länge sen ag fick de nu,har legat på sängen och gosat med min bäjby.. helt underbart! sen va de julskyltning så bara att dra sig upp ur sängen och bli människa igen, överlevde i alf! efter de va de hem till pappa en stund och fika och hämta datorn:) tack pappo!<3

här är lite nya bilder på valparna, colorado och texas(tiny) är inte med på dessa bilderna då de inte är till salu ( colorado är tingad och tiny är fortfarande liten) de flesta blåa valpara har även börjat brindla, lite coolt:D de är tre veckor idag:) snutt ungarna.. kastar upp enskilda bilder på tiny och colorado:)





 <--- tiny
<--- colorado

RSS 2.0