häst jakt och vett besök!

ja dagen började med att upp vid 8 och ringa vetten, kom fram vid kvart över 9! eller ja.. fick tag i lilla stationen först, men de hade stängt nu pga blå tunga osv. fick i alf komma in direkt..

igår var Tiny riktigt dålig, han ville inte äta och inte dricka, och för någon dag sen började han svullna på ena sidan av huvudet, ringde vetten då som bad oss avvakta, idag va de i alf dags att åka in, även om han va mkt piggare.

vetten gav honom pencelin pasta i alf, hon viste inte vad svullnaden berodde på, de tog prover ur den och skulle kolla på, men verkade mät vara var i den. annars hunde de vara lymfköttlar eller nägra knutar som satt där under/bakom öat precis sa hon. vägde honom innan i alf, nästan 600 gram:)

när vi kom hem så tittade gubben ut och sa: vem faen har vatt här och gått? ( bor ju mitt ute i ett naturresarvat och de va massa spår i snön:P) när vi kom fram till huset så såg jag vad de va.. då staketet låg nere.. JÄVLAR!!!! hästarna va borta!!

älgspår överallt med, troligen de som dragit ner staketet ( är ju inte ovanligt!!!) har ju snöat så mkt med så på den tråden som är 10 cm bred lägger de ju sig en del så de hänger, då skiter älgarna i den! dumma djur!

viste i alf vart de hade gått, så de va bara att åka bort till annika med alla islandshästarna och hämta dem:P bacardi går ALLTID dit.. dum ponny!

vi har även hämtat vår nya bur idag:) den kom till Q8 för de hittade inte till oss:P så nu kan hundarna åka med i nya bilen oxå, och gott omplats blev de över med! gytt:D

har äöven hunnit med att va hos mormor å morfar en runda, va trevligt:) börjar bli piggare nu! SKÖNT!

Kommentarer
Postat av: polly

Alltid lika roligt att jaga hästar, det har jag med gjort idag :P Och veterinär besök.. ja det måste jag nog oxå göra snart,sockenosen verka ha gjort illa sej i tasse :S



Kram

2008-12-05 @ 16:19:04
URL: http://misstell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0