tjoho!

ja tjoho i stugan:)

hoppas att allt är fint med er, själv har jag verkligen haft fullt upp denna veckan! skönt att den snart är slut i alf!:) prov och redovisningar varje dag i skolan, pjuh!

fick reda på en trevlig sak i onsdags, att vi troligen läst slut vår idrottskurs, trots att den är lagd även över nästa termin, men ser ut som att vi redan gjort våra timmar så ska ta upp detta med rektorn på måndag, skull evara så skönt att få ett ännu lättare schema nästa år:)

torsdag och fredag var de praktik för fulla muggar som gällde! fick en tröja från Gina i fredags, då de va min sista praktikdag ihop med chefen ( har nästa torsdagm kvar) så de hade köpte en present till mig:) GULLIGT! var sista dagen med Frida redan i torsdas, hon smet utomlands nu, till varama thailand, kändes lite tungt, hon är verkligen super go!<3

idag har mamma varit här och kollat på valpisarna:) marina va oxå med och vi fixade vår ehmliga julklapp till pappa, farfar, mormor och morfar.. bara annelie som vet tihihihi^^ sen har vi även varit en runda hos gubbens päron:)

nehe, laga lite mat kanske? återkommer snart:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0