5 valpar..

.. har nu flugit ur boet, dn 6e är tingad men åker först den 22/1 (egentligen den 6/2 men deras semester hade blivigt inställd pga kriget) så tre pojkar finns kvar, Oregon, Mexico och Alaska.

igår va vi på en liten utflykt till Göteborg för att hämta Skalman.. allt gick fint och de va skoj att träffa Freja med, även om hon verkligen inte gillade vilja.  va hemma igen vid 6 tiden och då fick han träffa dixie med och sådär:) allt gick riktigt bra, långt över våra förväntningar!

sen när vi ko hem hade hästarna rymt! jäkla pållar! så fick gå och leta upp dem, och leda hem dem, svin kallt! efter de va vi ute lite och sen åkte vi till nyaals en runda. efter de lagade vi käk.. va i säng ganska sent!

idag har de varit riktigt lugnt.. gubben har legat i sängen hela dagen och de har så gott som jag med.. ! vilja och skalman har busat runt som galningar här ute, massa bilder på bdb, lyckades ta några hyfsade stå bilder på honom med:)

nu har gubbn varit på sjön och borrat hål, tydligen är isen riktigt tjock och de är människor mitt ute på sjön med sina hundar! coolt att de faktiskt frös:D

nu sitter jag och laddar upp en hel massa bilder på bdb och ska vara lite duktig och diska strax:)
kram på er!

en bild på skalis och vilja:



skalis:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0