bara 1 kvar:)

japp tingade precis bort ännu en valp! visseligen på avbetalning men de spelar inte så stor roll, han gick till fullpris och till ett riktigt bra hem! bara att de blir en valp mindre i hagen gör en hel del;) så nu är även Mexico såld, bara alaska kvar!

har kanske glömt att säga att vi pratade med skk i förra veckan, och skalis stamtavla har redan kommit:) vi löser ut den på måndag och sen ringer vi dem så släpper de alla spärrar:) wounderbar!

har städat hos valpiasrna, tvättat och städat toaletten idag..de va verkligen välbehövligt då vi varit så lata att vi gått in med skorna där så va de inte så rent och frächt;)

har varit hos mormor och morfar en runda idag, hjälpte morfar med lite "mail problem" osv.. är ju stort för dem att ha internet nu:) gubben satt nere och snackade skit med mormor.. då de jobbar på samma jobb så är de ju en stor "snackis" just nu! daisy va med, gud va hon stormtrivs där! de gör visseligen alla våra hundar.. men speciellt daisy!

efter de åkte vi hem, åt lite mackor och nu ligger han som död igen:S stackars gubben att ha så hög feber!

jag ska strax ta tag i ännu mer tvätt och även disken.. har precis hämtat in lite ved och burit fram elementet till valpisarna ige.. måste mata pållarna med! nehe.. hej hopp:)

dixie och skalis på bilden:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0