Najsigt värre;)

känns lite hemskt att ja knappt såg min gubbe igår:S men han fick ju spela en hel kväll så han grät väl inte;) x-lådan lär ju gått varm:P

mötte emma,vilda och mammi vid tåget igår.. sen kastade vi av mammi på hennes jobb och tog bilen och drog en repa till växjö för att köpa hundprytlar:) åkte hem till emma igen och lät Vilda hälsa på Ween-stone, han gillade väl inte henne super mycket precis^^ klättrade upp bakom ryggen på mig och försökte gömma sig.. de gick ju dock inte speciellt bra då han är en stoooor schäfer pöjk;)

sen rastade vi dem en runda och kastade in vilda i bilen och drog hem.. träffade gubben en snabbis.. och lät vilda leka med sina syskon och vilja ute: sen gick vi in och de busadel lite till.. sen bytte vi ut vilja mot skalman ( hoppas att hon löpt över snart!) och de gick toppen de med: han är tok duktig med valparna, inte alls så "hård hänt" som vilja är utan leker mkt bättre:) kul!

sen började vi snacka hundutställning.. och.. FAEN! jag hade glömt att anmäla till varberg:S anmälningstiden gick ut den 26/1! emma va en tuffing och ringde upp nummert i annonsen och de sa att de va okej att vi anmälde ändå;) så de gjorde vi:D så nu är Vilda, Majken och Maffia anmälda till Varbergs utställningen den 1/3! KUL! vi kollade även igenom lite andra utställningar och hittade en utställning i lilla moheda i april ( tror ja den va?) då emma oxå är hemma! så dit ska vi med så gott som hela högen:) (dvs vilja, skalman, majken, maffia och vilda;)) skoj ska de bli att faktiskt ha ett riktigt utställningsår! majkens öron ligger så snyggt nu^^

i alf.. efter de drog vi en repa till pappa för att emma skulle få se alla schäfer bebbarna:) de har växt en heeel del! han hade betalt 350kr STYCK för att vaccinera dem på tassar och morrhår:S galet mkt pengar när man ger 188 på djursjukhuset och smådjurskliniken?!?

sen hämtade vi mammi på jobbet, lämnade henne hemma och drog till alvesta och hämtade kycklingrullar och tonfisksallad^^ inte galet alls måste jag säga;) hem och käkade de hos emma.. och sen va klockan helt plötsligt halv 11;) så de va bara att rulla hemmåt.. mötte gubben på vägen hem.. så fick inte träffa honom.. han ringde upp och va gullig i alf^^ sötnöt;) min jäklans mys gubbe;)

snart alla hjärtans dag med, va faen ska man ge honom?:S

Kommentarer
Postat av: Anna

vill oxå på utställning jue :)

2009-01-29 @ 10:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0