vardagslydnad

de kan man nog aldrig få nog av:) inomhus är skalis grabben riktigt duktig, har lätt för att slappna av och accepterar att de inte leks inomhus.. ute rusar han som en galning^^ vilket till viss del är meningen.. men koppelträning lär behövas en del;)

jag och gubben packade in oss i bilen och drog en repa till Polly då Rasse fyllde 3 idag:) grattis grabben! han fik två paketer av oss och vi fick fika:P yumyum va med där en runda och sa grattis till lill grabben:)

sen åkte vi vidare till moheda, parkerade bilen och gick en runda i elljus spåret med vilja och skalis.. de gick förvånansvärt bra med tanke på att vilja löper.. men blev en hel del träning då han höll på att göra mig galen vissa sträckor! tur att han är väldigt mutbar;) önskarbara tat han var en aning mer upmärksam men hoppas på att de kommer:) nu ligger både hanoch vilja som döda..lennox går endast ut korta rundor och kissar.. sen sover han.. daisy tror jag är ute just nu och rusar och valparna har varit ute sina rundor för idag:) skönt när man fått en del gjort trots allt!

nya bilder på skalleballe på vår bdb:)

Kommentarer
Postat av: plastis

du kan väl lägga bilder här också ibland.

2009-01-25 @ 10:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0