lite positivt i allt de negativa!

fick ett samtal från kennel nyadals som äger pappan till bebisarna vi har nu, han har genomgått Ataxia test och är Clear:) vilket betyder att ingen av valparna i kullen kan vara Affected och drabbas av denna hemska sjukdom! skönt att veta, även om testet är så nytt så att jag fortfarande är lite sketisk till de.. skulle vilja ha bevis på att de verkligen funkar men de kommer ju med tiden såklart!

de som är lite mindre kul är att lennox är skadad:( inget allvarligt, men lite mörbultad och har väldans ont i svasen.. vetten tyckte att vi skulle vänta då de inte gör så mkt även om den är bruten.. den läker fint av sig själv tydligen.. ! skönt de i alf.. han bråkades med hästarna och hästarna visade för en gångs skull hur stora de är och andreas nya pålle rullade runt honom ganska duktigt.. jäkla hund..:( nu ligger han på sängen.. vägrar gå ut;) liv rädd för pållarna.. kanske lika bra de så han slutar att reta dem!!!

de blåser som attan ute:S vi har varit och storhandlat en runda, käkade lite pommes gyttans värre:) sen har jag dragit en runda med vilja och varit ute med valparna! härligt:) och nu lagat mat som vi kastat i oss lite kvickt.. taco är ju aldrig fel!

i morgon plockar vi hem skalman..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0