Klockan börjar närma sig midnatt..

.. och killen som ska hämta Colorado är i Jönköping, så om ca en timme åker han, lillkillen.. har plockat fram skål, koppel, film, mat och alla papper som ska fyllas i innan han kan åka mot sitt nya hem..

vilja är helt slut efter att ha lekt med familjen som va här tidigare och tingade Montana, så endast tre hanar kvar nu! underbart! dock stannar montana lite längre.. ganska länge längre.. hon stannar till den 6/2.. men de är smällar man får ta! underbart att även hon har ett framtida hem, enligt oss:) att ta på sig lite extra arbeta för riktigt bra valpköpare är sånt men får räkna med helt enkelt!

håller just nu på att tina kyckling, har haft fullt upp hela dagen så har bara kastat i oss några mackor.. ska även ta nya bilder på de tre valpisarna som finns kvar och göra om hemsidan.. och redan klockan 8 i morgon ska vi va uppe och pigga igen;)

har faktiskt hunnit rensa bland mina bilder idag mellan varven, vilket va väääldigt behövligt.. valpbilder överallt och huller om buller.. suck! men nu är de lika snyggt och prydligt som alltid:)

har även ringt och bytt försäkringsombud då de vi hade inte var att lita på då hon satte dit försäkringar som inte skulle finnas och försökte lura på folk sånt som de inte behöver, eller för den delen vill ha.. säger man nej så är de helt enkelt nej! så med lite hjälp av Tinys blivande ägare så har vi lyckats lösa även de:)

nehe, valpforografering va de jah!
kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0