Härlig dag!<3

Igår kom Marica till mig på förmiddagen, vi snackade lite skit och busade med hundarna sen drog vi in till stan. Vi hittade inget skoj och gav upp ganka snabbt, satte oss på MAX och tog varsin Lyxshake istället.

Efter denna lilla utflykt vände vi hemåt och åkte till hästarna, Mica red först Rölla, första gången hon reds sedan betäckningen. Sen kände hon lite på Terrie som skötte sig sådär, hon kan ju om hon vill den damen och sen gosade vi lite med bacardi. Vi bestämde oss för att Rölla nog följer med bacardi hem till henne, bacardi ska ju dit i september/november på utbildning fram tills i vår ungefär. ska bli kul att se vad de blir av den lilla galningen:)

Efter detta åkte vi hem, gubben hade åkt en runda och hundarna låg snällt och tuggade ben som de hade fått, ingen alls som ville leka med oss, förutom daisy den galningen som gillar pinnar mycket bättre än ben:) man måste ju tänka på figuren!!;)

Hemsidan är uppdaterad med ny bild på mea och vildas vikt, vilda väger hela 21 kg! liten börjar bli stor:) bilder på mea får ni här:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0