Renovering och stall rensning

Idag har jag och gubben lagt ner helt vårt hjärta i att renovera en rockard, som vi nu tänker sälja. Vi har slipat bort all rost, målat om den, bytt alla brädor och behandlat dem med lasyl för att de ska stå imot väta och se bra ut. Givetvis kommer de även att finnas hela däck på den när den säljs! (fälgarna är nymålade med silverfärg) byggd på saab axel, med stötdämpare och plats för minst två personer. Fästerna och första delen till skaklarna finns, andra delen får köparen fixa och välja om den ska va till häst eller ponny, den är så pass lätt att den an användas till vilket som. hör av er vid intresse!


Har även en bröstsele i storlek COB, har använts till c-ponny och liten nordsvensk, Välskött och fin, små jack kan förekomma men inget som stör funktionen. pris 900:- elle byte mot ponny sele.


Hittade även en sadel som inte används längre, 17", normal bom, allround, medföljer gör stigläder (130 cm) säkerhetsstigbyglar ( till dam) och en sadelgjord på 120 cm, använd en gång, som ny! Pris 700:-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0