sova

ja när man hör gubben ligge och snarka på sängen så kan man ju inte bli annat än sugen;)

de blev taco till idag, väldigt uppskattat vill jag lova;) och efter de blev de motionering av hundarna.. de va riktigt glada över att få leka i snön hela högen... skalis är dock fortfarande lite trött;)

har packat lite grejer som är sålda på tradera och ska postas, funderar på att springa ut och lägga en ansiktsmask så att de bara är att hoppa in i duschen sen när gubben vaknat till liv och åkt till jobbet..eller om man skulle ta tag i något av de typ 3 0000 arbeten som borde göras? jaja bara nästa vecka i skolan med, sen är de ju faktiskt lov en hel vecka! SKÖNT! och veckan efter de kommer emma och vilda hem igen:)

i morgon ska de spåras på förmiddagen om snön ligger kvar, ska se om ja lyckas knäppa lite bilder men svrt att göra de själv med systemisen..sen ska de även städas hos valparna då de slitit bort allt papper, valparna ska badas,kloklippas och gosas med och alla papper på alaska ska skrivas då han åker runt klockan 15:00.. sen blir de nog en riktigt lugn helg!

hrm blir nog att skriva några rader på projekt arbetet innan ansiktsmasken.. utvärdera doggarnas och min egen insats med klicker träningen;) hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0