Fredagen den 13de

ska ju vara en riktig otursdag idag!de håller vi tummarna för att de inte är;)

igår var de ett trevligt par här och tingdae Oregon, på onsdag ska han besiktas och sen åker han till sitt nya hem! skönt att alla valparna "flugit ur boet" men samtidigt lite trist såklart! men har ju en hel hög egna vildar att lägga sin egenrgi på!

idag har jag och vovvarna hållt oss hyfsat lugna.. alla har varit ute i de fina vädret och nu hör jag hur maffia ligger och snarkar^^ gull unge! finns de något häligare än trötta hundar?

sitter nu här och funderar på om mna skulle ta tag i lite skolarbete när alla hundar är trötta.. innan de ska aktiveras igen? kunde nog vara en bra idé!

va duktig och uppdaterade hemsidan igår med, så ta er en titt på den ni som är nyfikna!

ick som sagt lite trista nyheter med mail igår, och de är att de som köpte Arizona inte har chans att ha kvar henne, de vill dock sälja henne själva från sitt hem.. så att hon ska slippa först fara hit och sen till nästa hem igen.. de lovade dcok att vi skulle få ha ett finger med i de hela och hjälpa dem välja rätt hem till henne, även om vi inte får ta hem henne. ni hittar henne på annons här : http://www.blocket.se/vi/20262760.htm?ca=21_s

nehe, får väl sätta igång helt enkelt.. mkt skol arbete som väntar!

Kommentarer
Postat av: mamma

Tråkigt när folk inte tänker längre innan de skaffar hund!!

2009-02-13 @ 16:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0