ett fylleslag lämnar alltid sina spår..

.. som såret på mitt knä! guuud så ont de gör idag:S höjdenav klantighet!  blev överfallen av ett trappsteg.. skrattade så jag nästan grät.. idag gråter ja nästan för att de gör så förbannat ont! en men .. helt klart värt de då de va en sjukt lyckad kväll med en hel del känningar, god (gratis) dricka och givetvis, emma:) dans och skit snack blev de en hel del! riktigt skönt att få snacka av sig och ha så grymt kul!

gubben snurrade på stan och såg en hel del känningar han med.. att vissa inte skäms? han startade polisjakter osv.. skönt att haninte va inblandad för en gångs skull, men att han håller koll på andra;) världens klart bästa gubbe!

dagen har varit lugn.. hundarna har fått sitt.. har tränat en del med skalman .. bara vanliga komandon men känns som att han behöver en hel del beröm.. jobbade med onom en hel del lös, han lyssnar sjukt duktigt och de krävs inte mkt för att göra den hunden glad:)han har börjat äta som en hel häst och de syns redan stooor skildnad, så ska väga honom igen den 5te:)

sen har vilja och han rusat som galningar med valparna, och alaska är nu troligen såld:) om allt går som de ska så åker han på fredag! härligt värre! oregon får vi dock se hur vi löser då de fått en hel del trista besked inom familjen..

i morgon eller på tisdag skickas våra underbara tröjor:D riktigt najs är de^^ ni får se dem när de kommer!
kram på er!

Kommentarer
Postat av: sara

Jaså ? Kanske Oregon få stanna kvar en stund till, dte verka som om ni alltid ska ha en valp kvar , haha puss

2009-02-01 @ 19:04:58
URL: http://misstell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0