Alla hjärtans dag

massor av bilder finns i galleriet på hundarna och en mysig promenix..

igår va de ju (som ingen kan ha missat) alla hjärtans dag.. gubben flög in till stan för att klippa sig på förmiddagen och jag började städa.. tröttnade dock ganska fort och kröp ner i sängen med hundarna igen för att kolla på grammy galan på 9an.. hr ju missat den tidigare så va kul att se!

när gubben kom hem hade han med sig en super söt me to you nalle:) han är så underbar!<3 lennox fick med en alla hjärtans dag present som jag grävde fram ur min nalle säck. någon ska väl dra nyaa av dem;) vi packade in hundarna (vilja, skalman och maffia) i bilen och åkte till skogen..gick först en runda med doggsen i koppe och sen gick vi ner till isen och släppte dem! super mysigt!

efter de så blev de en tripp till hemmakväll där de inhandlades 6 kg godis, ostbollar, chips och tre filmer.. sen vidare till alvesta och hämtade pizza för att sendan åka hem, käka och tillbringa resten av tiden i sängn framför tv:n och sen en massa mys!

underbar dag!

idag har gubben bytt bromsarna på bilen ihop med sin farm, polly har vatt här och fikat osv. de blev även en tripp till kennel nyadals! najs:)
nu är de läggdags! puss å haaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0