anonyma

anonyma kommentarer kommer inte att publiseras, inte heller läsas.. dock kan du ju vänta dig att snart få ett mail ner i din "mailbox" då de inte är speciellt svårt att spåra en IP adress..;)

har varit i ljungby och röntgat skalisen, gick kanon! han va super duktig trots mkt andra hundar och ganska stirrigt! så nu är de in skickat och betalt så är de väl bara till att sitta snälla och vänta på att de ska avläsas och resultaten skickas.. !

beställde en sadel till bacardi igår med, den skickades redanidag.. hoppas på att den kommer snabbt! vill verkligen prova den på henne! ska bli så kul att börja träna henne på riktigt:)

snö har vi fått riktigt mycket nu, vilket är skit kul enligt hundarna, mindre kul enligt mig;) de plöjer som galningar i snön och spårar allt de hittar! ska försöka att lägga lite spår imorgon och träna lennox, han tycker verkligen de är skitkul och han behöver aktiveras hanmed även om han fortfarande inte bör anstränga sig fysiskt speciellt mkt!

nu ska de lagas middag, ringas valpköpare och skrivas projekt arbete! har tränat en del med vilja idag och snart ska majken och maffia med få sig en omgång;)

bacardis sadel:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0