dagen som gått..

dagen har ändå varit ganska bra:)

fick upp gubben ur sängen redan klockan 7! kom dock inte längre än till soffan:P vädret är super tråkigt:( gubben for eter ett tagiväg tillaffären och till sina päron.. när han va tebax åt vi lite frukost och gottade oss:) sen hoppade han in i duschen och pappa ringde.. han och lillasyster skulle komma och hälsa på.. så vi städade snabbt som attan:P

pappa skulle ring farfar, så ev har vi fått två hundgårdar:) de hade verkligen varit super! hundarna kan ju lika gärna vara i hundgård som inne när vi inte är hemma, de får ju ändå inte vara i alla rum då!

pappa sa även att vi skulle få en dator av honom:D den va visseligen inte ny, men uppenbarligen bättre än denna att spela på osv.. bärbara är ju tyvär SKITatt göra d på:/ så gubben var glad:)

pappa fikade lite och pratade sen gick vi ut och matade hästa pållarna:) lillasyster lekte med vovvarna, fick ett pra riktigt härliga bilder!

vi har även bestämt att vi ska möblera om.. sovrummet ska vara där tv rummet är nu.. blir lite varmare att sova då, tror de drar lite på golvet med så har bestämt att alla vovvara kommer få sova i sängen så att de inte blir sjuka nu när de är så nära till daisy ska valpa:) givetvis ska de inte bli sjuka ändå.. men är lite extra försiktig nu!

just nu sitter jag med färg i håret.. svart ska de bli denna gången..har färgat gubbens hår med.. sanar redan mitt nötbruna^^ men de blir nog bra detta med skulle jag tro:) gubbn är nöjd med sitt i alf alltid nått.. nehe.. nu ska jag tvätta ur färgen.. puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0