Fullt upp

ja de är en hel del att göra just nu, så kommerinte vara super aktiv.

Måndag - skola, plugga, valpkurs
Tisdag - plugga, allt ska va klart, personliga brevet ska vara klart.
Onsdag - nationella prov i svenska B, redovingning i Engelsa B, in till växjö tipshall och bygga i ordning montern. köpa de sista till dag X
Torsdag - Dag x 07:00 - ca 18:00
Fredag - projekt arbetet ska vara inne och tandläkaren.

visst, de hade väl funkat om man inte haft något annat. men har man djur får man ju räkna en hel del tid till dem med! hästarna ska tränas och pysslas om och hundarna ska ha sitt, maten ska lagas och huset ska städas och alla andra vardags sysslor som man skulle kunnaklara sig utan i hemmet!

igår va vi först iväg en runda med maffia så att hon fick busa och vi snacka hund! efter de va vi hemmaigen.. rastade alla andra vovvarna och packade in vilja i bilen, åkte till pappa och lät henne busa med hans schäfer valp. tog lite bilder som jag ska försöka få in under kvällen. Nikki ( som pappas schäfer heter) va först skit skraj.. men sen när vilja lekte själv så började hon lite försiktigt följa efter och till sist lekte de riktigt duktigt:)

sen va de hem, träna lite för valpkursen med valparna och så tog vi en skogspromenix med grabbarna så att de fick lukta av sig riktigt.. mysigt att traska omkring i skogen faktiskt! skönt när de är ljust lite längre!!!

Kommentarer
Postat av: Designakuten

Sugen på en ny fräsch design till din blogg?

Då är vi rätt för dig. Vi gör våra designer unika och till ett mycket bra pris!



Vi har HELA 6st paket att välja mellan!

Intressant? Kom in till oss!

2009-03-30 @ 15:25:26
URL: http://designakut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0