hundträning:)

ja igår va de första valp kursen när vi faktiskt hade valp med oss, först en timmes träning på planen och efter de en timmes teori ( eller ja, de blev en och en halv men de va ingen som klagade)

både vilja och lennox har gått denna kursen, så nu var de dags för maffia och majekn att få börja arbeta med:)
de skötte sig över förväntan med tanke på att de inte har gått super mycket i koppel, och än mindre träffat speciellt mkt skällande hundar..men antar att de bara är för dem att vänja sig när vi tränar ihop med 3 schäfrar ( ur samma kull som bara vill busa med varandra) och två vallhundar. hehe!

i alf så tränade vi på sitt, kontakt övningar, ryggsäcken, att gå på led, att leka med sin hund och få dess uppmärksamhet och att bara slappna av runt andra hundar..så inget speciellt avanserat... men nyttigt för valpisarna! när vi väl kom in och de va dags för teorin var jag blöt genom termo byxorna in på huden! likaså på överkroppen trots att jag hade två jackor! hehe!

på teorin pratade vi om allt möjligt.. allt från övningarna vi gick igenom till vad man kan göra åt en hund som drar, en hund som uppträder aggresivt osv.. riktigt trevligt faktiskt och jag är nöjd med första gången! nästagång är de ju lite ljusare i alf!

har även hittat en ny låt som spelas ganska duktigt här hemma, en låt med riktig sommar känsla!
lyssna på den ni med! Lady GaGa - Eh Eh (Nothing Else I Can Say)
http://www.youtube.com/watch?v=S9NXjkzdC4Q


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0