mulet:(

ja aningens sämbre väder idag, men ändå en helt okej dag!

dagen började som vanligt med att stiga upp, få upp och ut alla hundar så att de får röra på sig lite och görs ifrån sig, sen göra huset lennox säkert (plocka bort ALLT som inte finns framme i vanliga fall, låsa alla skåp, plocka ut soporna och låsa alla dörrar till valparna och rocky så att han håller sig i köket och sovrummet med vilja så att han kan slappna av)

sen åkte jag ner till mamma och gubben iväg till sitt nya jobb, lite nervös va han allt! och sen vidare till skolan. där har jag haft 3 lektioner, där de faktiskt har blivigt lite gjort! första lektionen gick vi igenom allt vi ska kunna till ett prov, andra lektionen hade vi redovisning och tredje producerade vi smycken till vårt UF.

sen åkte jag till moheda, där mötte jag upp dem som köpt min balklänning, sen gick jag till banken satt in pengarna på mitt konto och tog en prommenix med mammas köttbulle till hund, kelly:) vi va ute och busade en bra stund.. hon gillar verkligen när hon får va lös. underbara jycke! 9 år gammal och allt för rund, men fortfarande så underbar! glömmer aldrig när vi va och valde ut henne bland de andra valparna! kelly valpen:)

nu kommer snart gubben och hämtar mig, så bär de av hem till vovvarna.. på med mer kläder och ut och träna med dem.. man får se de från den ljusa sidan.. de snöar ju inte i alf:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0