Påsksmällen!

Idag var vi på Påsksmällen i moheda, de är en utsätllning som i vanliga fall ålls i växjö av boxerklubben, men i år var den i moheda. V hade med oss Dundra och Maffia, båda två blev BIR:) maffia plockades ut i gruppfinalen ( han tackade 4 hundar) och vi orkade inte vänta på valpfinalerna så vi åkte hem. men är trots detta nöjda med dagen!

Provloppet igår gick sååååå bra:D jag är så stolt över nellie! och över våra hästar, de skötte sig bättre än förväntat, vilken fart de blev på lille muffin!!

Maffia
Inofficiell utställning - Moheda bollhall - Unghundsklass


kraftfull feminim tik som visas i underbar kondition.Bra proportioner i huvudet, mörka vackra ögon, välburna öron, vacker överlinje. vällagd skuldra, rak överarm. tillräkliga vinklar bak. rör sig väl från sidan med bra steg. 1a,1a,hp, BIR.
Dommare: John-John Johansson

Dundra
Inofficiell utställning - Moheda bollhall - Unghundsklass

stram ytterligt feminim tikvalp, byggd på eleganta linjer. feminimt huvud och uttryck, dock ännu tunn i nospartiet. goda vinklar fram och bak. något lång rygg. goda ben och tassar, passande benstomme. rör sig med stor drive och utstrålning. prima temprament, 1a,1a,hp, BIR
Dommare:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0