veckan rullar på så fort!

Onsdag idag, vilket betyder sista skoldagen.. SKÖNT! sitter i skolan och de regnar ganska mycket, gossen ligger hemma och sover säkert fortfarande. han har börjat jobba natt denna veckan. UNDERBART! de betyder att någon alltid är hemma och att han slipper gå kväll till å från.. superskönt:) han ska bara hitta in i rutinerna med.

Vädret har varit tokskumt de senaste dagarna, igår skulle jag tränat häst men var 5te minut kom de en stortskur! helt galet. så istället så bestämde vi oss för att första packa in Vilja, Majken och Dundra i bilen och åka ner till sjön. de sprang runt i 45 min, ja, vi va lata som tog bilen till sjön men inte speciellt skoj att behöva gå den sträckan i regnet när hundarna ogillar de lika mycket som vi.

efter de, så blev de en promenix med maffia. Körde lite grundlydnad med henne. bara de vanligaste, mäst grundläggande. Inkallning, sitt, ligg, stå och stanna. stannandet fick vi traggla lite med, länge sen vi körde långa lägganden nu. hon ville helst ligga vid mina fötter. de blev iaf en runda på vägen och en i skogen och vi hittade lite vildäppelträd här och var.

Hästarna äter en massa äppel just nu, plockar upp de som trillat på tomten varje dag och slänger in i hagarna. bättre att de tuggar i sig dem än att de ska ligga på backen och ruttna!

dagens plan är att köra häst, vad för tokväder de än må vara.. ska bort till betet och hämta hem lite utrustning och deras kraftfoder med, alltid bra att peta i dem lite extra när de väl tränar:) Såg att Muffin tippades som vinnare i ett av sina lopp och som 3a i sitt andra. tittar man bara på tiderna så bör han komma 3a och 4a. bara hoppas på att han går ett rent lopp:)

nehe, dags att göra lite nytta. ska plugga lite och förbereda mig för att resa hemåt.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0