denna eviga vinter

sista veckan har jag varit riktigt omotiverad till att göra något alls med hästarna. Gubbens ardenner fick flytta hem igår, till sin förra ägare. Hon bestämde sig rakt upp ochner för att hon inte trivdes hos oss. Gick igenom staketen trots ström så fort hon kom ut i hagen, blev aggresiv mot oss och de andra hästarna och började tappa massor med vikt väldigt fort trots fri tillgång på grovfoder och lucernstöd. Så de var ett tungt beslut men kändes som de enda rätta.

Hingstarna lever rövare precis som alltid, Laban är snäll som en docka, Zebben är het och Pålle är okontrollbar. precis som vanligt! Har blivigt en del löslongering och lek i djupsnön men mycket mer har de inte varit. Har haft fullt upp med en massa annat känns de som.

Triss flyttar till stockholm i början på januari, då kommer även Tingeling åka till en familj i närheten och bli barnhäst. Kommer passa henne så bra! Vi får se hur länge de vill låna henne. Bacardi letar efter foderhem hon med (http://www.blocket.se/kronoberg/D_ponny_sto_Utlanas_31297203.htm?ca=21&w=1&last=1) men vi får se om hon någonsin kommer iväg. Min pärla!<3

Kapo är igångsatt nu, Likör jobbar på de och mina här hemma jobbar på de dem med.
Här kommer lite bilder på när Likör och Kapo löslongerades i en hage för ett tag sedan. Foto: sanne och linn ernerstam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0