Resultat

Yes igår var de trav som gällde för hela slanten. är nöjd med dagen i sin helhet:)

I första loppet startade Muffin, han sprang på riktigt bra och höll ledningen länge men blev tvåa efter ett riktit bra lopp! Han satte nytt rekord på 3,32,5. Nellie fick ännu en bukla och var så nöjd! Hon fick även körglasögon, en väska, en plånbok och en ryktborste.

i fjärde loppet gick likör, han gjorde ett riktigt bra lopp och svarade upp fint när de andra kom. grundlagen låg på 2,17 så 1 sek snabbare än vad han har som rekord. han gick på 2,26,5 vilket jag är toknöjd med. han slutade som 6a. nu är han nere på samma tid som han var för 4 år sedan! vi har kommit en bit på vägen:)

Nellie hjälpte marica med att kvala findus, tyvär gick de ca 14 sek för sakta och därför blev han inte godkän. tror han kvalade på 4,04,?

efter de var de dags för likör igen, han gick fint de första två varven, men blev otroligt trött på slutet! inte så konstigt med tanke på att de fick springa ett varv extra kanske:) något hade visst blivigt lite galet. tiden har jag inte riktigt koll på men den var inte bra.. inte bra alls;)

sen var de dags för muffin igen! Han gjorde ett fint lopp, ett bra lopp för nellie då hon fick träna på att ta sig om och ta för sig! Hon blev omkörd men körde ill sist om de andra:) hon slutade som 4a och fick åter igen rosett! muffin gjorde ett bra lopp och slutade på tiden 3,32,7. bara några hundradelar från sitt första lopp! duktig ponny.

kakan kvalade efter detta, hon skötte sig bra trots att hon fick leda defileringen osv.

så, med andra ord, muffin satte ett nytt rekord på 3,32,5 samt har numera 150 kr på sig. Likör är tillbaka där han var för 4 år sedan! vilket visar att träningen har fungerat. skönt helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: PLastis

Ja det var en roligt och varm dag. Jag är mycket stolt över er verkligen. Det är så kul och nya vänner har man ju fått med. Kram

2010-07-18 @ 21:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0