uppehåll!

de regnar inte! vilket betyder att idag (om de håller uppe) så ska hundarna få sig riktiga arbetspass i skogen, blir nog dw som står på listan! hästarna ska få nya hagar och de ska bäras en jäävla massa grus:P

Idag är gossen här ovanför backen och pysslar, de låg en lapp i brevlådan om att de skulle slås hö med hela "byn". Om jag fattat de hela rätt, så ska de slå för hand.. alltså med lie och sen ska höt hässjas. Lite coolt att de fortfarande gör sånt! Gossen tyckte de lät kul så han hoppade ur sängen och pinnade dit:)


Igår fick muffin sig sitt första riktiga ridpass, de vill säga med sadel:) jar har bara lagt grunderna tidiagre och då har de varit barbacka, men nu blev de en uteritt av en 9 årig flicka. hon skrittade, travade och lyckades galoppera (= ren lycka från hennes sida) som en galning helt själv.  

När hon var klar med muffin gav hon likör ett hoppass. vi fick dock ta de helt från grunden, trots att hon hoppat på ridskolan så va hon helt grön. förstår inte riktigt vad de lär sina elever egentligen men inte är de hopptecknik iaf! Vi gick igenom allt från grunden och sen fick hon till riktigt bra hoppningar! i både trav och galopp. Så skönt när de klarar att gå ett ridpass på 1,5 h nu utan att svettas!!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0