De rullar på:)

kollade precis Itslearning och såg att mina slutbetyg kommit in. Fick G i B2B (någon som är förvånad? tjurkärring som tappar bort arbeten och inte har koll på nått) Vg i småföretagande (vi har gjort och utvecklat en affärsplan under en termin) och tror även att de va VG i Marknadsföring. WOHO! (vi kan ju inte få MVG.. vilket suger!)

allt rullar på nu, hästarna är allmänt nöjda. Igår var de dock en älg här hemma som Pålle (måste hitta på ett bättre namn) blev lite skeptisk till, de har nog inte älg på Gotland va? Idag kommer ev en liten tjeje och rider likör en sväng. 

I morgon ska jag och marica till banan va de tänkt med likör (får följa med som moraliskt stöd) och Kakan för första gången. Pålle har jag fortfarande inte fått i vagn, försökte tömköra honom men de gick åt skogen. han tittade på mig som om ja va dum, behöver nog påminnas lite.

på lördag blir de trav, Likör ska kvala och Muffin ska gå två lopp, hans första riktiga lopp:) pålle ska oxå följa med och bli mätt. spännande värre! På lördag får vi även en lite speciell gäst:) ska bli superkul att ha henne här!


Kommentarer
Postat av: Kim

Näe, finns varken älg, rådjur, grävling o annat smått som ryms i våra skogar.. Största de har på Gotland är väl räv, annars är det bara Rabbis o Russ o fiskmåsar :o)



Ska det vara någe som knyter an till Gotland istället för Pålle?



Sork = pojke

Gys = Igelkott

Bysen = typ troll

Kommer int på mer just nu, har lagt Gotländskan på hyllan.... kanske dax att gräva fram den



2010-06-09 @ 12:47:28
URL: http://metrobloggen.se/maxamstaff
Postat av: mamma

Grattis till betygen gumman!

2010-06-09 @ 17:03:14
Postat av: Sara

Så vackra bilder <3

2010-06-09 @ 19:47:13
URL: http://lunaqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0