helgen!

Än så länge har två av för mig tre helgdagar gått!

I fredags klättrade jag in i Micas bil vid 9 på morgonen, resan bar av till trollhättan för att lämna av J, Efter de fortsatte vi mot nått litet ställe förbi värnesborg för att hämta shettis nr 1, sen bar de av till Bacardis uppfödare i Nossebro för att hämta shettis nr 2. där fick jag även träffa bacardis pappa, han va helt underbar! Mysigare hingst får man nog leta efter. Fick även se hennes lillebror, supersöt! Väl hemma efter att ha lämnat av hästar hos mica och hämtat de som skulle ämtas hemma hos henne så bar de av hemåt. hella vid sådär 23:30, heldag i bilen!

I lördags(igår) packade vi in oss och likör, muffin och nellie och åkte till tingsrydstravet. de va en riktigt varm dag och jag var glad över att de iaf va svalt i tävlingsboxarna! helt underbart väder och många roliga lopp att titta på.

Nellie kvalade muffin, han klarade kvalet galant! En liten galopp annars skötte han sig kanon!! Harn startade som nr 4 av 4 hästar och slutade som tvåa, ponny som vann var galet snabb och säkert ett halvt varv framför de andra, men muffin knatade på bra och fick en bra tid!

Jag kvalade likör och de gick inte riktigt lika bra, träningsvarvet kändes bra, vi låg som andra häst i första volten så när starten gick tog vi upp kampen med första hästen, men den var för snabb och drog iväg ganska fort. Vi fick en galopp på ett par steg men fortsatte. de va 6 hästar i loppet, första hästen drog som sagt iväg, vi låg ensamma och sen var de 3 ponnysar en bra bit bak. tyvär så bestämde sig likör för att då va de inte lika skoj att springa när man inte tävlar mot någon så blev ingen vidare fart förrens klungan kom ifatt oss bakifrån. då kund han svara upp! Busiga ponny.. så tiden räkte inte till.

Idag ska vi köra kakan är de tänkt, sen bär de av mot oskarshamn för att hämta pålle roll. spännande värre! bilder från helgen får ni senare.

Kommentarer
Postat av: Sara

Men bra resultat :)

2010-06-06 @ 12:05:28
URL: http://lunaqueen.blogg.se/
Postat av: Plastis

Klarade inte Likör kvalet då? Synd i så fall.

2010-06-06 @ 13:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0