Midsommar

Igår när gossen kom hem så hade han köpt med sig tacogrejer hem!<3 så blev en riktigt mysig kväll med taco och film. Gulledu! På teba hade han köpt en vattenautomat till hundarna, främst för att han alltid ska envisas med att sparka ut vattenskålen:D Han hade även införskaffat sig lite filtar, vilket alltid är behövligt (speciellt när man har en viss vilja som "snuttar" på allt så precis vart enda filt är slemmig!) och på Hurricane hade han inte köpt nått (blev vädigt förvånad faktiskt!)

Grabbarna hade haft en kul dag iaf! ca en halvtimme efter gossen kom hem så ringde filip och "kollade läget" ..gud.. de är ju värre än tonårstjejer!;P

Idag är de midsommar, gossen jobbar för fulla muggar men skulle sluta lite tidigare iaf. han ska få tårta av mig idag:) för idag, har han inte druckit en droppe på 2 år!<3 därför är jag och många andra stolta över honom, minst lika många tycker dock att de är förjävligt.. men de är ju synd för dem:)

Vill säga tack till Kim m familj ( som har vild o vågad's medea) för de söta smset de skickade igår där de undrade om vi mådde bra, med tanke på olyckan som hänt utanför alvesta och att bloggen inte var uppdaterad:) de var de gulligaste på länge!<3 tack!

kvällen ser ut att bli lugn med lite besök hos nära och kära.

jag och älsk, dec 08 (tror jag? även emma på ena bilden:))


Kommentarer
Postat av: Sara

Naw vad söt bild <3



Men skönt för din kille!

Vet att det e skitjobbigt, har en i familjen som håller på o dricker nu varje dag o det e tråkigt

2010-06-25 @ 09:48:56
URL: http://lunaqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0