underbara Lördag!

i lördags hade vi en riktig mysdag i de underbara vädret:) vi steg upp och gjorde alla morgon sysslor så som att mata höns,får,hästar och rasta hundar. efter ettpar timmar var vi klara och gick då ut i hästhagen och myste.. jag red kakan lite i hagen (utan sadel och träns, så åkte runt på kanske är en bättre beskrivning) och gubben hade henne i en lång lina.. trots allt första gången jag satt på henne:)

vi tog lite bilder, sen tog vi en extra lång promenix med grabben och pysslade om hundarna lite extra. efter någon timme slängde vi maffia i bilen, åkte ner till granefors och åkte in på en skogsväg, vi kom inte så långt med bilen så fick gå istället. gick ner till isen och gick på isen bort till den bortesta båtplatsen, för att då traska upp över kullen och tillbaka mot bilen. en promenix på ca 2 timmar. maffia njöt.. hon älskar verkligen att springa lös över isen:)

när vi kom hem var de dags för rastning igen, passade på att träna lite extra med dundra, trots allt två veckor tills hon ska ställas på stor utställning! (NERVÖÖS!)

fick även ett trevligt mail om att majken ska göra Mh den 20/3 och vilda den 21/3:) spännande!

hur somhelst, när vi kom hem lagade vi middag. kyckling sås och ris och slängde oss framför filmen UPP med kladdkaka och chips efter de. vi hade en riktigt mysig dag, och kväll<3

de är otroligt vilket bra humör solen kan ge oss.. underbara älskade sol:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0