Lördag

Igår var vi förbi Mormor och Morfar och andreas föräldrar en runda, idag är han på övning/uppvisning med insatsstyrkan i växjö. De skulle springa runt lite på gatorna nu när de är våryran eller vad de hette.

Jag har än så länge plockat i ordning uppe och badat alla hundarna med ohyreschampot igen. nu ska de vara helt lusfria:) kastat in två maskiner tvätt och diskat. Vädret skulle ju kunna skrämma vem som helst, ena sekunden sol och andra sekunden regn!

Nu ska jag ut och sätta om båda hästhagarna, de har inte blivigt av innan. slipper helst vara ute i regnet och bli mer sjuk, men verkar som att en eller annan skur får man nog stå ut med!

Ska försöka pyssla lite i gäststugan med, har fått in säng, skrivbord, soffa och ett skåp. funderar på att dra ut bordet som vi har tvn på med.

Hoppas på att vi kan göra i ordning tv rummet nu någon helg. golv har vi som ska läggas in och tapeter ska köpas in, har en ny tv hylla som ska monteras osv med.. men behöver först och främst lägga golvet! får nog tjata lite om de senare.

nehe, ut medans de är sol:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0