Barmark = Kärlek!

Idag var de grus på vägen, helt underbart! Vovvarna fick en mysig start på dagen med enskilda promenader på 2 km styck, efter de va de helt genomblöta.. de hade mkt och lukta på nu när de finns mark igen här och där. mkt har tydligen gömt sig under snön!

Befana har fått stå ett par dagar, så idag var de hennes tur att få komma ut och sträcka på benen! Hon trampade av sig en framsko (IGEN!) för någon dag sen så nu är hon barfota fram tills hovis kommer. Tänkte prova att rida henne på gruset iaf då de är väldigt mjukt. Hon reagerade inte alls på gruset och vi tog oss en trav och galopp runda på 8 km, första gången jag vågat rida henne fullt ut på vägen (vi har ju haft vinterväg/isgata sen hon kom känns de som) och de gick kalasbra! fick henne till arr arbeta lågt med huvudet och sträcka ut halsen och länga steget, hon brukar ta så väldigt korta steg. Vi jobbar hårt för att galoppskänkeln ska sitta till 100%, då kanske hon bara galopperar när hon blir bedd att göra de:) efter 8 km i högt tempo var hon helt slut, skummade och stod och gäspade och sträkte på sig. En riktigt nöjd dam!  

Nu ikväll har Devil fått sig ett bad och klorna klippta, me han badade i sin mat typ direkt efter så kanske blir ett bad i morgon med innan vi ger oss av till veterinären för besiktning, vaccin och chip:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0