Lotta Nygårds

Är de någon jag tycker är riktigt duktig på att träna hund, så är de Lotta Nygårds. Hon har en svartvit amstaff tik på 2 år vid namn Leia (Opd Hasta Maniana Lesoto) som hon gjort ett jättejobb med! De är riktigt grymt att se dem tillsammans. I somras gjorde hon sin praktik hos oss, och bestämde sig då för att ta med sig en av våra tikar (Vild o Vågad's Arizona) hem på foder. Zona har tidigare fått flytta runt en del i sitt liv och hade ganska svårt att koncentrera sig när lotta fick henne. Här är en film som visar hur hon tränar fot med Zona efter att bara känt henne ett par dygn, hemma hos oss:

Och här är en film där hon tränar Zona till att slicka på sin nos nu för någon vecka sedan:

Här dragtränar Lotta med Zona, de är en sport som verkligen passar Zona och de planerar att starta i någon dragtävling under 2011.

Detta är bara små smakprov på LITE lite av de Lotta gör med Zona. Vi är så otroligt glada för att de kommer så bra överens och för att Lotta gör ett så fantastiskt jobb med henne.
med Leia har hon tränat betydligt längre, och så är de verkligen fantastiska tillsammans med! se här tillexempel!

Lotta är verkligen en fantastisk människa som brinner för sina hundar, tycker att ni ska besöka hennes hemsida. den hittar ni här: http://www.lottaoleia.hundbenet.se/startsida.html
Lotta är 18 år, så de ska verkligen bli spännande att se hur långt hon kommer i framtiden. redan tävlar hon lydnad med sin leia och har nu även provat på ett par utställningar. Lotta är även en fantastisk fotograf, många av hennes bilder har ni fått se här i bloggen tidigare och fler kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0