Mätt och färdigt:)

Igår lastade vi Befana och Laban för att bege oss till torpsgård och mäta och vaccinera. Första gången jag lastade Befana, och de gick jättebra! Och första gången Laban åkte jämte ett sto, vilket gick ännu bättre. Där har ni nog världens snällaste hingst!

Väl framme lät vi hästarna stå kvar i transporten och smet in, Marica var redan där med Kapo och hennes sto, kaka. Kapo fick vaccin och mättes till 127,? (minns inte exakt, tror de va,8?) och sen var de Labans tur, han va nästan exakt 10 cm mindre och fick ett papper på sina 118 cm:) Liten men ack så söt! Befana fick sitt vaccin och sen följde mica med oss hem en snabbis då småtjejerna skulle ha licenskurs.

Hemma fick mica se att de nu går att sitta på pålle, är så sugen på att kasta på en sadel och dra upp i skogen och se om han kan tänka sig att bli inriden. Men är rädd att han bestämmer sig för att smita och bryter vart enda ben nu när de är isgata:/ Om en vecka finns de ju iaf bara ett sto kvar hemma, så då kommer de bli lättare att arbeta honom!

Sen badade jag Devil och inväntade vapköparna, fick ett sms senar på kvällen om att han skött sig bra, riktigt skönt att höra! Vi önskar honom all lycka i hans nya hem!

Nu ska jag hoppas in i duschen, morgonsysslorna är klara och vi ska n till stan och ta en fika med anna och filip.

en bild på Zid, Zebs son, (till salu)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0