Aktiv dag

idag har de varit liv och rörelse på gården vill jag lova! Föst drog vi till skogs med Vilja, Dino, Zona och Leia så att de fick leka av sig riktigt. gick ca 1 h i skogen, snön har äntligen börjat försvinna och på vissa ställen var de tillåme barmark! Hundarna var lika lyckliga som vi.

Sen gick vi med Majken och Maffia så att de med fick sprinag lösa och nosa av sig. riktigt duktiga va de, tillåme maffia som inte varit så förtjust i Lotta tidigare skötte sig bra.

sen tog vi ut herman på ensam lös promenad, vi lekte med pinne och lotta fotade lite, får se om han fastnade på någon bild!

efter de spände vi för befana och tog oss en träningsrunda på 8 km, leia sprang med supersnällt lös jämte vagnen hela rundan. otroligt nyttigt för både häst och hund! Nellie var här och tränade Zeb igår och i morgon blir de banträning med Zeb och Likör (licenskörning). förhoppningsvis är även banan så gott som snöfri nu efter dessa tö dagarna. Pålle roll blev löslongerad en kort stund med och jag kastade upp ved i en halvtimme. nu ska jag strax börja städa och sen förbereda maten. En vän till Lotta kommer ner idag och stannar veckan ut!

nehe, städ-mat-djuren-plugg är de som återstår av dagen. och såklart BB!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0