torsdag?

Dagarna rinner på, var i skolan måndag och tisdag.. hyfsat givande! hade in en helt underbar föreläsare, hade gärna sett mer av henne!
 
I tisdags kom även michaela, hon och lotta körde likör 6 km och jag red med på befana. de skötte sig lika bra som alltid! Michaela börjar få mer och mer kläm på körningen vilket känns bra. men vi har sagt att när muffin kommer hem får hon ta honom istället, då hon lixom inte ser över likör vilket gör de lite svårt att volta. Efter de red hon Zeb en runda.

Igår kom emma hit med sin Vilda, vilda fick leka med vilja, dino och zona i skogen. de hade jättekul! Veterinären var även här och besiktade Likör, han gick igenom! Hade inte förväntat mig något annat men klart att man alltid blir lite nervös. skönt att veta att han är okej iaf! De var samma veterinär som var ute som tittade på Gangster första gången vi åkte in med honom, så var skönt att få prata lite med henne med!

Vi var hungriga, så vi drog till stan och åt på 11an (pizza). skönt att få prata lite mer emma<3
Idag ska vi till Kalmar en runda, Emma var snäll och sällde upp och kör på oss! lotta som ska ut på hemligt uppdrag:)

I morgon blir de troligen lite fest i stora staden hos goa vänner, klart att vi även drar med oss Lotta! På lördag vankas de förfest/fest i ingelstad och efter de utgång. Nu ska vi strax äta och börja dagen! men de ser ut som att de regnar, idag med! Suck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0