tungt

Allt känns tungt och svårjobbat just nu. Idag har vi varit i skogen med Leia, Zona, Dino och Vilja. de sprang som galningar och åt sockerbetor (som bönderna lagt ut till djuren) mellan varven. Bra träning med dem att pulsa i snön, men vilja gjorde sig lite illa på tassen:/

sen kom ann och michaela, gubben fixade dit deras dragkrok och sen hängde vi på släpet, lastade Likör och Laban och drog till banan. Michaela körde likör, första gången hon körde själv. de gick kalas! Så duktig är hon:) att likör är snällare än de flesta underlättar ju visseligen en del de med men ändå! Hon fick styra, stanna, öka, trava och skritta. väldigt nyttigt! På söndag börjar licensloppen om allt går som de ska. men sjukt mkt snö låg de på banan!
Laban skötte sig okej, han var het:S ja, ni läste rätt.. världens snällaste ponny var ett litat monster innan han kom i vagn och fick röra på sig. de jobbade på bra och svettades en del. Ni kan få ett par bilder i morgon, just nu finns mitt minnerkort hos Emma för att hon ska kunna ha någon till tidningen. finaste Lotta var med och fotade. trist väder att fota i dock men när man har lika bra framförhållning som jag så är de inte mkt att välja på:) (tidningen går till tryck i morgon!)

Nu är de läggdags, i morgon bär de av till GBG med emma, tony och lotta. klockan ringer vid 03:30 och därför utgår jag nu!

Kommentarer
Postat av: ♥ Sara

Lycka till!

2011-03-04 @ 09:32:21
URL: http://lunaqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0